21 / 05 / 2024

Hotelya

Hotelya

25 ülkeye ihracat yapan Hotelya, dünyada 500'ün üzerinde otel projesine imza attı. Hotelya, dünyaca ünlü otellerin tasarımlarını da hayata geçiriyor.

Hotelya'nın dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı!

Dünyanın birçok ülkesinde beş yıldızlı otellere hizmet veren Hotelya, şimdi de Marriott Grubu bünyesindeki The Luxury Collection markasının Reges Çeşme projesine, fit-out işlerini üstlenen More Contract’ın çözüm ortağı oldu. Bu durumda Hotelya’nın tüm dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı.

Senegal Radisson Dakar’ın mobilyalarına Hotelya imzası!

Otel, AVM, hastane, restoran, ofis, cafe ve mağazalar için mobilya tasarımları ve üretimi yapan Hotelya, Senegal Radisson Dakar’ın mobilyalarına hayat verdi. 152 odadan oluşan otelin mobilyalarında Hotelya imzası var.

İstanbul’a 50 yeni otel geliyor!

Yılın ilk 3 ayında yüzde 30 doluluk artışı yaşayan İstanbul’da otel yatırımları da hız kazandı. Otel projelerini yakından takip eden Hotelya’nın Genel Müdürü Zümrüt Doyran yaptığı açıklamada “Halen 50 otelin yapımı devam ediyor” diye konuştu.

Hotelya, 500'ün üzerinde otel projesine imza attı!

25 ülkeye ihracat yapan Hotelya, dünyada 500'ün üzerinde otel projesine imza attı. Hotelya, dünyaca ünlü otellerin tasarımlarını da hayata geçiriyor.

Hotelya üretiminin yüzde 60’ını yurtdışına yapıyor!

Dünyaca ünlü otel zincirleri, restoran, AVM ve mağazalar için sabit ve hareketli mobilya üretimi yapan Hotelya'nın üretimlerinin yaklaşık yüzde 60’ı yurtdışı için yapılıyor.

Yoo İstanbul'un mobilyalarında Hotelya'yı tercih ediliyor!

Tüm iç dekorasyonu Philippe Starck tarafından yapılan lüks konut projesi Yoo İstanbul, konutlarında bulunan sabit mobilyalarında Hotelya'yı tercih etti.

Hotelya, fabrika yatırımı için yer arıyor!

Otel mobilyaları üretimi konusunda uzmanlaşan Hotelya by Kolsan, yeni bir fabrika açmaya hazırlanıyor. Firma, fabrika için yer arayışına başaldı.

Hotelya Haberi

Hotelya

Hareketli ve sabit mobilya üretimi yapan Hotelya, dünyada 500'ün üzerinde otel projesine imza attı. 25 ülkeye ihracat yapan Hotelya, dünyaca ünlü otellerin tasarımlarını da hayata geçiriyor.

Otel, AVM, hastane, restoran, ofis, cafe ve mağazalar için hareketli ve sabit mobilya üretimleri yapan Hotelya'nın müşteri portföyünün yüzde 90'ını turizm sektörü oluşturuyor. Çoğunluk olarak 5 yıldızlı otel projelerine hizmet veren Hotelya; Hilton, Sheraton, Hyatt Regency, Holiday Inn, Radisson Blu ve Rixos gibi dünyaca ünlü zincir otellerin dekorasyonuna imza atıyor. 


Her türlü tasarımı üretme kabiliyetimiz var

İstanbul’da bulunan 11 bin metrekarelik üretim tesislerinde, 100 kişilik üretim kadrosu ve konularında uzman 30 kişilik mimari ekiple hizmet verdiklerini söyleyen Hotelya Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Zümrüt Doyran, "Her projede ortalama 20 yeni ürün geliştiren Ar-Ge ekibimizin, bugüne...