17 / 05 / 2024

höyük çok amaçlı salon

höyük çok amaçlı salon

Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatay’ın her köşesine hizmet ulaştırmaya devam ediyor. HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Arsuz ilçemizin 8 mahallesine çok amaçlı salonlar kazandırmak için seferber oldu.

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolap 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 20 Eylül’de başlayan indirim kampanyası büyük ses getirdi. Buna göre, Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolar 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü. İşte 21 Eylül 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

Arçelik'ten efsane kampanya! Arçelik çok amaçlı pişirici alana çay makinesi hediye! İşte 22 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecek çiftler dikkat! Arçelik MC 6056 I Gurme Şef  Multi Cooker Çok Amaçlı Pişirici alana 1.599 TL değerinde Arçelik K 3283 IN Çay Makinesi hediye! Son gün 31 Mart 2023 aldın aldın! 

Vestel çok amaçlı düdüklü tencere ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Vestel 15 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler sizin için Vestel Çok Amaçlı Ziyafet Pişirici cihazını araştırdık. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz..

Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici en uygun fiyata nerede satılıyor, özellikleri neler? 9 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfağında çok amaçlı bir pişirici olsun isteyenler sizin için Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ürününü araştırdık ve en ucuza alacağınız yerleri listeledik. İşte fiyat listesi..

Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum Çok Amaçlı Pişirici,6 litrelik kapasitesi ve 14 fonksiyonlu pişirme programları sayesinde yüksek performans sergileyerek yemek pişirme süresini kısaltır.Peki çok yönlü kullanım avantajı sunan çok amaçlı pişiricinin diğer özellikleri neler?

Japonya büyük depremleri nasıl az hasarla atlatıyor? Binalar nasıl inşa ediliyor? 

Türkiye'de depremlerin neden olduğu yıkımın ardından, sık sık depremlerle sarsılan ama binaları yıkılmayan Japonya'da depremlerin az hasarla atlatılması gündeme geliyor. Peki Japonya büyük depremleri nasıl az hasarla atlatıyor?

Rönesans'tan Türkmenistan’a çok amaçlı otel ve iş merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Endüstri Tesisleri, Türkmenistan'da  çok amaçlı otel ve iş merkezi hayata geçirdi. 

Aksaray Pazartepe Höyük doğal sit alanı ilan edildi!

Aksaray İli, Merkez İlçesi, Karaören Köyü sınırları içerisinde kalan Pazartepe Höyük'ün 1. ve 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine karar verildi. 

Konya Hüyük Şehir Konağı açılışı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hüyük Şehir Konağı'nın açılışı gerçekleşti. 

TOKİ Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi ihalesi 13 Ekim'de!

Konya İli, Yalıhüyük İlçesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Yalıhöyük konutları 2021'de teslim edilecek! 

Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç ve Belediye Başkanı Hasan Koçer, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut inşaatında incelemelerde bulundu. 59 konutun 2021 yılının başında teslim edileceği belirtildi...

höyük çok amaçlı salon Haberi

höyük çok amaçlı salon


Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz ilçesi Höyük Mahallesi’nde çok amaçlı salon kazandırmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 


Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatay’ın her köşesine hizmet ulaştırmaya devam ediyor. HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Arsuz ilçemizin 8 mahallesine çok amaçlı salonlar kazandırmak için seferber oldu. 

Höyük Mahallesi’ndeki çok amaçlı salon inşaatı hızla yükseliyor. İyi günde kötü günde Hatay halkının yüzünü kara çıkartmayacak biçimde tasarlanan salonlar tamamlanarak kısa zamanda Hatay halkının hizmetine sunulacak.


Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı önümüzdeki günlerde de çalışmaların sürdürüleceğini açıkladı.



Hatay Büyükşehir...