02 / 05 / 2024

Hüdayi Yazıcı kimdir

Hüdayi Yazıcı kimdir

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım ilçe olarak ekibi olarak yaptıkları proje ve kentsel dönüşüm çalışmalarına vurgu yaparak, 'Allah nasip ederse Yıldırım önümüzdeki süreçte şantiyeye dönecek' dedi.

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Murat Yazıcı: Rize'de kentsel dönüşüm projelerini hızlandırmalıyız!

İnşaat Mühendisleri Rize Şubesi Başkanı Murat Yazıcı yaptığı açıklamada Rize’de deprem tedbirlerinin alınması ve kentsel dönüşüm projelerinin hızlandırılması gerektiğini söyledi.

Genç Yazıcı İnşaat Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Genç Yazıcı İnşaat Hırdavat Limited Şirketi Kenan Yazıcı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

3 boyutlu yazıcılar inşaat sektörüne giriyor!

3D yazıcı üretim firması Contour Crafting’in yüzde 30’unu satın aldığını duyuran Doka Kalıp, ilk seri üretimine hazırlandığı robotik 3 boyutlu yazıcılar sayesinde yapıların hızlı bir şekilde tamamlayabileceğini açıkladı.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Tıp Merkezi mevkiinde hayata geçirdiği Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü'nü hizmete açtı.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen Çayırova Şekerpınar Bağlantı yolu ile yeni yapılan OSB otoyol kavşağı arasında kalan Muhsin Yazıcıoğlu adresinde yol genişletme çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Yıldırım kentsel dönüşümle şantiyeye dönecek!

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım ilçe olarak ekibi olarak yaptıkları proje ve kentsel dönüşüm çalışmalarına vurgu yaparak, 'Allah nasip ederse Yıldırım önümüzdeki süreçte şantiyeye dönecek' dedi.

Nejat Yazıcı kimdir?

Nejat Yazıcı, Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Mühendislik Bölümü’nden mezun. Peki, Nejat Yazıcı kimdir? Nejat Yazıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nejat Yazıcı..

Cansel Turgut Yazıcı: Başakşehir'de konut fiyatları yüzde 27 arttı!

Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Başakşehir'in İstanbul'da hızla devam eden alt yapı projelerine ev sahipliği yapması nedeniyle Avrupa yakasının yükselen yaşam alanları arasında öne çıktığını belirtiyor.

Fatma Tuba Yazıcı kimdir?

Fatma Tuba Yazıcı, dünyanın en zenginleri listesinde 1 milyar dolarlık servetiyle 1741. sırada yer alıyor. Peki, Fatma Tuba Yazıcı kimdir? İşte inşaat sektöründe de hizmet veren Diler Holding patronu Fatma Tuba Yazıcı..

Hüdayi Yazıcı kimdir Haberi

Hüdayi Yazıcı kimdir

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı gazetemizi ziyarette bulundu. Seçimler bittikten sonra yoğun çalışmadan çıktıklarını ve rahat bir nefes aldıklarını ifade eden Yazıcı, " Seçimlerden sonra hem ziyaretlerimizi yapıyoruz hem de süregelen çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mahallelerimizde aldığımız güzel sonuçlardan sonra gerek mahallelerimizde gerekse toplu alanlarda bir araya geliyoruz. Teşekkür beratı dağıtıyoruz. Yıldırımdaki 81 üyemizi tek tek ziyaret ediyoruz nakil olanları ve mükerrir olanları ayırıyoruz. Üyelerimizi güncelliyoruz. Vatandaşlarımızla sık sık görüşebilme adına programlar düzenliyoruz. Zaman zaman gelen bakanlarımızı, milletvekillerimizi ve belediye başkanlarımızı ağırlıyoruz" dedi. 


ÖNCELİKLİ KENTSEL DÖNÜŞÜM 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği gibi kentsel dönüşüm çalışmalarına yoğunlaştıklarını vurgulayan Başkan Yazıcı, "Yıldırım gerçekten eski yaşlanmış binaların olduğu ve şehircilik anlamında da sorunlu bir ilçemiz. Bu anlamda Belediye Başkanımız'ın yeniden planları gözden geçirmesiyle...