17 / 05 / 2024

hüla altın kimdir

hüla altın kimdir

Emlak İstasyonu Hülya Emlak Broker’ı Hülya Altın, "Araplar Sapanca'da 'Küçük Arabistan' kurdu.Sapanca Kırkpınar ilçesi ile Maşukiye, zengin Arapların akınına uğruyor. " dedi.

Yurt dışından gayrimenkul almayı düşünenler dikkat! Portekiz, 'altın vize'  uygulamasında kuralları sıkılaştırdı!

Avrupa'nın en batı ülkesi olan Portekiz, pek çok kişinin gündeminde yer alan altın vize uygulamasında kuralları sıkılaştırdı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

2023'ün son günü gram altın 2 bin 54 lira! Altın yeni yıla rekorla giriyor! 31 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, 2023'ün son günü  yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 54 lira olurken yeni yıla rekorla giriş yapıyor. Peki çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli altın bugün ne kadar oldu? İşte 31 Aralık 2023 Pazar altın fiyatları.

Altın yeni yıla bomba gibi girecek! Altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmiyor! İşte 26 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş hız kesmedendevam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde ons altın 2064 dolar oldu. Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 26 Aralık 2023 altın fiyatları.

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Altında yükseliş hız kesmiyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Haftanın son işlem gününde de altın fiyatları hız kesmeden yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları.

SON DAKİKA: Sahte altın uyarısı! Çok dikkatli olun! Rengi ve ağırlığı böyleyse yandınız!

Altın fiyatlarının düşüşü sonrasında altına olan talep arttı. Yatırımcılar hızla altın alırken, sahte altın konusunda uzmanlar uyarıda bulundu. Son zamanlarda sahtecilerin kullandığı yeni yöntemlere karşı dikkatli olunmalı.

18 Temmuz 2023 altın fiyatlarında son dakika! Tek tek açıklanan bu rakamları görenler resmen mıh gibi çakıldı!

18 Temmuz 2023 altın fiyatlarında son dakika... Tek tek açıklanan bu rakamları görenler resmen mıh gibi çakıldı... Hemen bakın...

KONUTDER'den acil kentsel dönüşüm çağrısı: Yastıkaltındaki 500 milyar dolarlık altın yapı tasarruf sistemine çekilmeli!

KONUTDER başkanı ve icra kurulu üyeleri deprem riski altında olan Türkiye’de kentsel dönüşümün hızlandırılması için çağrı yaptı. Dernek temsilcileri bu amaçla yastıkaltındaki 500 milyar dolar değerindeki altının yapı tasarruf sistemine çekilmesini önerdi. 

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Altında çarpıcı gelişme… Altın üretimi geçen yıla göre yüzde 408 arttı!

Darphane verilerine göre geçen yıla kıyaslandığında Türkiye’nin altın üretiminin yüzde 408 oranında artış gösterdi. Sadece çeyrek altın üretiminde artış geçen yıla göre yüzde 273 yükseldi.

Hüseyin Aydın Kimdir?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın’ın mesleği nedir? Hüseyin Aydın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusuna son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

Altın fiyatları son zamanlarda yatırımcıların kafasını karıştırmaya başladı. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı araştırılıyor. Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusunu son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

Altına hücum! Dünya çapında talep patladı! Herkes altın alıyor!

Dünyada altına olan talepte tarihi patlama yaşandı. Açıklanan verilere göre, küresel altın talebi, ekonomik endişeler taşıyan yatırımcıları değerli metale yönlendirirken, merkez bankalarının da alımlarını artırmasıyla, 2022’de bir önceki yıla göre yüzde 18 artarak 4 bin 741 tona ulaştı!

hüla altın kimdir Haberi

hüla altın kimdir

Emlak İstasyonu Hülya Emlak Broker’ı Hülya Altın, "Tek seferde 50-60 daire, 10 plazma TV alan Araplar, pazarlık bile etmiyorlar. İstanbul'a 2 saatlik mesafedeki Sapanca, özellikle zengin Arap turistlerin ikinci vatanı olma yolunda ilerliyor. Son 3-4 yıldır turla geldikleri bölgeye hayran kalan Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt vatandaşı Araplar, villa, otel, toplu konut satın alarak

Sapanca Kırkpınar ve Maşukiye ilçelerinde kurdukları küçük Arabistan'la, her geçen gün biraz daha Sapanca'nın yerlisi oluyor’’ dedi.


YAZ AYLARINDA ARAP NÜFUS 5 BİNE ÇIKIYOR

Hülya Altın, Bölgede yaz aylarında Arap nüfus 5 bine kadar çıkıyor. Sapanca Kırkpınar’da göl manzaralı orman içine konumlanmış ev ve araziler, Türk ortaklı Arap yatırımcılar tarafından satın alınarak, 650-700 bin dolarlık lüks villaların inşa edildiği villa köylere dönüştürülüyor’’ diye konuştu.


DAĞIN YAMACINDA LÜKS...