02 / 05 / 2024

Hulusi Akar kayseri camii

Hulusi Akar kayseri camii

Hulisi Akar'ın memleketi Kayseri'de inşa ettirdiği 750 kişilik camii Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumartesi günü açılacak.

Hulusi Acar kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

1 Şubat 2023 itibari ile sektöründe Pazar lideri konumundaki MediaMarkt Türkiye'nin CEO'su olarak görev almakta olan Hulusi Acar Kimdir? Eğitim durum nedir? Kaç yaşındadır? İşte Hulusi Akar hakkında merak edilenler...

Milli Savunma Bakanlığı bu yıl 30 bin 62 personel alacak! Bakan açıkladı! Savunma Bakanlığı personel alımı ne zaman?

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, personel alımı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akar, Milli Savunma Bakanlığı'nın 30 bin 62 personel alacağını duyurdu. 

Ukrayna Donanması’na Türk gemisi

Ukrayna ile 2020 yılında yapılan anlaşma gereği MİLGEM’in Ada sınıfı korvetinin ilki dün itibariyle suya indirildi. Törene Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna First Lady’si Olena Zelenska’nın yanı sıra iki ülkeden askeri yetkililer katıldı.

Türkiye'de milyar dolarlık yatırım yapan şirketin müdürü Hulusi Akar'ın gelini çıktı

Türkiye'de 2000 yılında kurulan Yemeksepeti'ne ilk 2012’de 44 milyon dolar yatırım yapan General Atlantic’in genel müdürünün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın gelini olduğu ortaya çıktı. General Atlantic'le Türkiye'de yatırım fırsatları kovalayan isim Melis Kahya Akar.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Orduevlerindeki 264 oda sağlık çalışanlarına tahsis edildi! 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın talimatıyla, bazı orduevleri ve askeri misafirhaneler koronavirüsle mücadelenin kahramanları haline gelen sağlık çalışanlarına hizmet verecek...

Kayseri Büyükşehir'den 14 milyon TL satılık akaryakıt istasyonu!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı’nın açılmasıyla şehrin en gözde yerlerinden biri haline gelen bölgedeki akaryakıt istasyonu ve servis alanı arsasının satışını yapacak. 

Orgeneral Hulusi Akar Cami ve Külliyesi açıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orgeneral Hulusi Akar Cami ve Külliyesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Hulusi Akar'ın Kayseri'deki camisini Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak!

Hulisi Akar'ın memleketi Kayseri'de inşa ettirdiği 750 kişilik camii Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumartesi günü açılacak.

Kayseri Hulusi Akar Bulvarı’ndaki son bina da yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yapı Kontrol Daire Başkanlığı tarafından yapılan yatırımlarından bazılarını kapsayan görsel brifing yaptı.

Kayseri Büyükşehir'den sorunsuz yıkım!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, eski adı Tavlusun Caddesi olan Hulusi Akar Bulvarı’nda yolun genişleme alanındaki binaların yıkımına hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri'ye 7.2 milyonluk köprü!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin en önemli alternatif yollarından birisi olacak olan Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı’nın tamamlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Nurettin Canikli'den Hulusi Akar'ın cami haberlerine açıklama!

Milli Savunma Bakanı Canikli, Orgeneral Akar’ın memleketinde cami yaptırdığına ilişkin haberler açıklama yaptı. 

Hulusi Akar kayseri camii Haberi

Hulusi Akar kayseri camii

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın kendisi ve ailesi adına memleketi Kayseri’de Selçuklu mimarisine uygun olarak inşa ettirdiği camii Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak. 750 kişilik iki minareli caminin cumartesi günü açılacağı açıklandı. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, Asri Mezarlık girişinde yapımına 1 yıl önce başlanan camii tamamlandı. Selçuklu motifleriyle bezenen camide son hazırlıklar tamamlandı. 

Camii ile ilgili olarak Belediye meclis üyelerine açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ”Bildiğiniz gibi şehir mezarlığı içinde bir cami yapılıyor. Bu camiye başlamıştık. Bir hayırseverimiz ’bu camiye katkı verelim, beraber yaptıralım’ dedi. Birçok hayırseverimiz bu camiyi yaptırmak istiyordu. Ama, biz şehrin mezarlığı, şehrin bütününü ilgilendiriyor diye teklifleri kabul etmemiştik. Ancak, bu hayırseverimiz aile olarak böyle bir cami yapmaya karar verdiklerini söyledi. Kendilerinden Allah...