05 / 05 / 2024

Hülya Avşar eğitim yatırımları

Hülya Avşar eğitim yatırımları

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, rahmetli babası adına yaptırdığı okulun 1680'inci mezununu vermesinin gururunu yaşıyor. Avşar yeni bir okul yaptırmayı düşündüğünü ve önümüzdeki günlerde bunun için kolları sıvayacağını söyledi.

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yücel tarafından kuruldu.

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Eğitim Bakanlığı’ndan kararlı adım: 2000’e yakın merdiven altı kurs kapatılacak

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), izinsiz ve yasal olmayan şekilde faaliyet gösteren toplam 1.825 kurs hakkında denetim ve kapatma işlemleri başlatma kararı aldı. Yasal izni olmadan faaliyet gösteren bu yerlere hem mühürleme işlemi uygulanacak hem de işletme sahiplerine idari para cezası kesilecek. 

Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in eğitim hayatı nasıldı? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in hayatına dair merak edilenler.

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Arpacı ve Cihan Başar Samancı ortaklığında kuruldu.

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

MEB KPSS’siz daimi personel arıyor! Milli Eğitim Bakanlığı 18-45 yaş arası personel aradığını duyurdu! İşte şartlar!

Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı yapacağını açıkladı. Yapacağı personel alımında KPSS şartının aranmadığı ve 18-45 yaş arası adayların başvurabileceği duyuruldu. İşte detaylar!

Milli Eğitim Bakanlığı 50 memur arıyor! Bakanlık personel şartlarını peş peşe sıraladı! Başvurular bitmeden başvurun!

Milli Eğitim Bakanlığı 50 personel alımı yapacak. İşte istenilen şartlar ve dahası…

Öğrenciler bu habere bayılacak! Milli eğitim şurasında kabul edildi

Okul terklerini ve ücretsiz öğle yemeği projesini gündemine alan bakanlıktan yazılı açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada, Öğrencilerin ücretsiz öğle yemeği yemesi ve okul terklerinin azaltılmasına ilişkin çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Açıklamasını yaptı.

Bakanlık ülke genelinde binlerce personel arıyor! Eğitim şartı aranmıyor! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ülke genelinde binlerce personeli işe alıyor. Üstelik KPSS şartı yok, eğitim şartı yok. İşte detaylar!

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Houseport Gayrimenkul Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Houseport Gayrimenkul Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Çiğdem Çetiner ve Fatma Şebnem Çetiner Başar ortaklığında kuruldu.

Servis ücretleri 2022-2023 eğitim yılı ne kadar oldu? Servis ücretlerine ne kadar zam yapıldı?

Servis ücretleri gündemde yer alan konulardan biridir. Veliler servis ücretleri 2022-2023 eğitim yılı ne kadar oldu? sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar!

Hülya Avşar eğitim yatırımları Haberi

Hülya Avşar eğitim yatırımları
Ünlü sanatçı Hülya Avşar, rahmetli babası adına yaptırdığı Celal Avşar Ortaokulu'nun 1680'inci mezununu vermesinin gururunu yaşıyor. Avşar, önceki gün Instagram'da okulun fotoğrafını şu yazıyla paylaştı: "Her şey bir tarafa, bitmeyen ve günden güne büyüyen en büyük gurur, bir okul yaptırmakmış. Babamın adına yaptırdığım okulum 1680'inci mezununu veriyor. Tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum." 


Avşar, babası adına yaptırdığı okulun ardından yeni bir okul yaptırmayı düşündüğünü ve önümüzdeki günlerde bunun için kolları sıvayacağını da...