17 / 05 / 2024

Human Rights Monitor Organizasyonu

Human Rights Monitor Organizasyonu

Mısır yönetiminin, ülkede ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin askeri darbeyle görevinden uzaklaştırıldığı 3 Temmuz 2013'ten bu yana geçen 3 yıl içinde 9'uncu hapishaneyi inşa etmeye hazırlandığı bildirildi.

Heka Human Sağlık Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Heka Human Sağlık Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Heka Scıence Arge Sanayi ticaret Limited Şirketi ve Adel Teknoloji ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımında en riskli Ukrayna şehirleri!

Monitor.Estate ve Ukrayna Emlak Kulübü’nün yaptığı araştırmada Dnipro ve Harkov’daki gayrimenkullere yatırım yapmak en güvenli, Odessa ve Kiev’deki gayrimenkullere yatırım yapmak en riskli  şehirler olarak belirlendi…

Gaziantep Humanızlı'da 180 yapı yıkılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Et Balık Kurumu'nun yer aldığı Humanızlı Bölgesi'ndeki 180 yapı yıkılıyor. Deri ve bağırsak satıcıları ile tabak esnafının bulunduğu bölgede konut projeleri yükselecek.

Türkiye'nin konut politikası açıklandı!

17-20 Ekim 2016 tarihleri arası Ekvator’un başkenti Kito’da gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler İnsan Yerleşimleri Konferansı (Centre For Human Settlements) Habitat III zirvesi tamamlandı.

Gaziantep'teki dericilerin yeri toplu konut alanına dönüşüyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Seyrantepe ve Humanız bölgesinde başlattığı hayvan ahırlarını kaldırılma çalışmaları eski Et Balık Kurumu’nun olduğu dericileri bölgesinde devam ediyor.

Gaziantep Humanızlı'da dönüşüm yıkımları başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Et Balık Kurumu’nun yer aldığı ve vatandaşların Humanızlı Bölgesi olarak bildiği alanda yer alan yapıların tamamı yıkılacak. Belediye ekipleri yıkım çalışmalarına dün başladı.

Mado yeni şubesini Sabiha Gökçen Havalimanı’nda açtı!

Mado, geleneksel dondurma alanında pazar lideri olmayı sürdürürken, Euro Monitor verilerine göre 2014 yılı dondurma-kafe sektöründe Avrupa’da ikinci sırada bulunuyor. Mado, 2015 yılında 45 şube açarak büyümeye devam edecek.

İstanbul dünyanın en hızlı büyüyen 3. şehri!

ABD’li araştırma kuruluşları Brookings Enstitüsü ve JP Morgan Chase tarafından hazırlanan “Global Metro Monitor 2014” raporuna göre İstanbul, dünyanın en hızlı büyüyen üçüncü şehri seçildi.

Global Metro Monitor 2014 Raporu açıklandı!

ABD'li araştırma şirketleri Brooking Enstitüsü ve JP Morgan Chase tarafından hazırlanan 'Global Metro Monitor 2014 Raporu' ile dünyanın geçtiğimiz yıl en hızlı büyüyen 300 metrepolünün sıralaması açıkladı.

İzmir dünyanın en hızlı büyüyen 2'nci kenti!

ABD'li araştırma kuruluşları Brookings Enstitüsü ve JP Morgan Chase tarafından hazırlanan 'Global Metro Monitor 2014' raporuna göre İzmir, dünyanın en hızlı büyüyen ikinci kenti seçildi.

Ev dışında tüketime yılda 50 milyar TL harcanıyor!

Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER), Türkiye'de ev dışı tüketim pazarının 50 milyar TL büyüklüğüne ulaştığını açıkladı. "Foodservice Monitor" araştırması, ETÜDER ile Ipsos Araştırma Şirketi iş birliğinde gerçekleştirildi...

İnterface Human Nature serisi ile güzel düşünceleri harekete geçiriyor!

Global karo halı üreticisi olan Interface, uzun senelerdir Interface ile birlikte çalışmış ve sürdürülebilir tasarım uygulamalarında dünya lideri olan David Oakey tarafından tasarlanmış en son koleksiyonu Human Nature™’ı piyasaya sürdü.

Marmara Forum, A Human Adventure sergisine ev sahipliği yapıyor!

Marmara Forum Expo Center'da “NASA: A Human Adventure” sergisi açıldı...

Human Rights Monitor Organizasyonu Haberi

Human Rights Monitor Organizasyonu

Resmi Mısır dergisinde yayınlanan habere göre, Mısır Başbakanı Şerif İsmail, El-Buhayra'da yeni bir merkezi hapishane inşası için yaklaşık 42 dönümlük bir arazi tahsis edilmesini onayladı. Hapishane inşaatı için tahsis edilen arazi İçişleri Bakanlığına hibe edildi.


AA muhabirine konuşan hukuk aktivisti Ahmed Mufrih, Mısır yönetiminin yargıdaki bozulmaya aldırış etmeden hapishane inşa etmeye devam etmesinin, insan haklarının çiğnendiği baskıcı rejimlerin temel ölçüsü olduğunu ifade etti.


Hükümeti, uyguladığı bu güvenlik politikalarından vazgeçmeye çağıran Mufrih, sosyal adaletin olmadığı, işçilerin ve yoksulların büyük sıkıntılar yaşadığı bir dönemde bu paraların ülkenin kalkınması için harcanması gerektiğine vurgu yaptı.


Human Rights Monitor Organizasyonu'nda Mısır dosyası sorumlusu Selma Eşref ise "Kendisi de büyük bir hapishane olan baskıcı bir ülkede 9'uncu hapishanenin inşa edilmesine hiç şaşırmadım" diyerek, bu tür uygulamaların, hükümetin vatandaşların...