20 / 07 / 2024

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği brezilya gezisi

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği brezilya gezisi

Ankara'da bin 500 üyesi ile önemli faaliyetlere imza atan Hür Sanayici ve İşadamları Derneği'ne üye bir grup iş adamı dernek başkanı Yusuf Sancı ile birlikte Brezilya'nın ticaret merkezi olan Sao Paulou'ya iş gezisi düzenledi...

Bakan Uraloğlu açıkladı! e-imza’dan sonra ‘e-mühür’ geliyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu'nda yapılan Elektronik Mühür düzenlemelerine dair açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu, Elektronik İmzanın gerçek kişilere verildiğini ve kişinin ıslak imzasına karşılık olarak geldiğini ifade etti. 

Hükümet ve muhalefet Meclis'te depremi konuştu: İstanbul yıkılırsa, Türkiye yıkılır!

TBMM'de beklenen büyük İstanbul depremi ve megakentin dönüşümü konuşuldu. Hükümetten ve muhalefetten konu ile ilgili önemli açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar...

Teytak İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teytak İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Celkanlı tarafından kuruldu.

Darkred İnşaat Hafriyat Metal Plastik Orman Ürünleri Ve Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Darkred İnşaat Hafriyat Metal Plastik Orman Ürünleri Ve Hırdavat Limited Şirketi Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Bariş tarafından kuruldu.

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Cihad Sert tarafından kuruldu.

Poliva Kimya İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poliva Kimya İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Amanet tarafından kuruldu.

Değerli İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değerli İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldırım Değer tarafından kuruldu.

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Recai Hız tarafından kuruldu.

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Bakan Kacır duyurdu! Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolar finansman desteği sağlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolarlık finansman sağlanacağını duyurdu.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Işık tarafından kuruldu.

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği brezilya gezisi Haberi

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği brezilya gezisi

Ankara'da bin 500 üyesi ile önemli faaliyetlere imza atan Hür Sanayici ve İşadamları Derneği'ne üye bir grup iş adamı dernek başkanı Yusuf Sancı ile birlikte Brezilya'nın ticaret merkezi olan Sao Paulou'ya iş gezisi düzenledi. Çoğunluğunu inşaat sektöründe faliyet gösteren işadamlarının oluşturduğu heyet ilk olarak 45 milyon nüfusu ve Brezilya'nın yüzde 40 oranında ticaretin döndüğü Sao Paulo eyaletininde ticari görüşmeler yaptı. 


İlk olarak Brezilya, Uruguay ve Şili'de onlarca şubesi olan Abyara emlak şirketi genel müdürüne konuk olan iş adamlarına Brezilya'da emlak fiyatları, arsalar ve imar durumları ile devletin bu işlere nasıl yaklaştığı anlatıldı. Geçtiğimiz yıl 12 milyar dolarlık satış yapan şirketin Genel Müdürü Walter Somen iş adamlarına şehrin neresine ne yapılabileceğini anlatırken, devletin önce altyapı kurduğu ardından özel sektörün önünü açtığını...