02 / 05 / 2024

Hüseyin Aslan İzmir projeleri 2013

Hüseyin Aslan İzmir projeleri 2013

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan " Arkaya bakanlar asla önünü göremez. Ancak biz, geçmişten yararlanarak günümüzün ve yarınlarımızın güzel dünyasını, güzel İzmir’ini inşa edeceğiz " dedi

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

İzmir'de kentsel dönüşüm bir an önce tamamlanmalı!

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir’in afetlere yönelik karakteristiği, kaçak ve denetimsiz yapılarının oranı, denetimli yapı stokunun fiziksel (yaş) ve yapısal (depreme dayanıklı) özelliklerine bakıldığında, nitelikli kentsel dönüşüm uygulamalarının kent için kaçınılmaz olduğunu kaydetti. 

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

İzmir'de binaların yüzde 65'i riskli!

İzmir'de alt yapı yetersizliği ve çarpık kentleşme hakkında açıklamalarda bulunan EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "İzmir'de binaların yüzde 65'i riskli, yaş ortalaması 25, gecekondu sayısı 300 bin'' dedi.

İzmir, dönüşüm için zaman kaybetmemeli!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir’in kentsel dönüşüm için zaman kaybetmemesi gerektiğini kaydetti ve yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı. 

Hüseyin Aslan: Fırsatçı müteahhitlerin tuzağına düşmeyin!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, inşaat sektöründe son zamanlarda fırsatçı müteahhitlerin türediğini söyledi ve vatandaşlara uyarıda bulundu.

Hüseyin Aslan: Ev sahibi olmak zorlaştı!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, demir fiyatlarındaki artışı ve artışın etkilerini değerlendirdi. Aslan, artışın, girişimcilerin ve halkın belini büktüğünü söyledi.

İzmir'deki kentsel dönüşümde zaman kaybedilmemeli!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir'de kentsel dönüşüm için artık zaman kaybedilememesi gerektiğini söyledi!

Hüseyin Gültekin: Manisa'da lüks konut talebi arttı!

Bugüne kadar İzmir ve Manisa'da 30 kadar projede toplam 500 dolayında daire yaptıklarını kaydeden Gülkar Yapı Sahibi Hüseyin Gültekin Manisa'da lüks konut talebinin arttığına dikkat çekti. Hüseyin Gültekin

Hüseyin Aslan'dan kentsel dönüşüm konusunda acil aksiyon çağrısı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm konusunda acil aksiyon çağrısı yaptı, “İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın Başbakanlığı ile kentimiz için yeni bir dönem başlayacak.

Hüseyin Aslan: İzmir'de arsa sorunu var!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Şu anda İzmir'de arsa sorunu var. İzmir kentleşme konusunda maalesef her geçen gün kötüye gidiyor. Kentleşme sorunu bütüncül olarak çözülmezse ulaşım, çevre, altyapı sorunu da çözülmez" dedi

Hüseyin Aslan: İzmir Egekent-4 projesinin ÇED süreci 6 ay sürdü!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Habertürk Egeli Gazetesi'nde yazdığı köşe yazısında bin 600 konutluk Egekent-4 projesinin ÇED sürecinden bahsetti. İşte o yazı...

Hüseyin Aslan: İzmir'de kentsel dönüşüm bir an önce başlatılmalı!

EGE Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ve Danışma Kurulu, kentsel dönüşümün bir an önce başlatılması konusunda uyarıda bulundu. Aslan dönüşüm başlatılmadıkça büyük deprem facialarının bilançosundan siyasi iktidarın sorumlu olacağını söyledi.

Hüseyin Aslan İzmir projeleri 2013 Haberi

Hüseyin Aslan İzmir projeleri 2013

EGE Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kendisine desteğe gelen binlerce taraftarı ile Balçova Termal Tesisleri Kardelen salonunda, mitingi andıran törenle CHP’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. İzdiham nedeniyle salona girmekte zorlanan Aslan, zor anlar yaşadı, kendisine ANAP ve DYP’den birer dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Burhan Özfatura ve ekibi de destek verdi.



Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ın, Balçova Termal Tesisleri Kardelen salonundaki adaylık açıklamasına İzmir merkez ve çevre ilçelerinden binlerce kişi geldi. Salona giremeyenler, tesislerin bahçesinde açıklamayı takip etmeye çalıştı. Aslan’ın kendisi de salona girmekte kalabalık nedeniyle zorlandı. Adaylık açıklamasına İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Burhan Özfatura, CHP’den bazı yöneticiler, muhtarlar, dernek ve sivil toplum temsilcileri de katıldı. Katılımcılara Türk bayrağı ve şapkalar dağıtıldı.



İstiklal Marşı ve 10’uncu...