10 / 05 / 2024

Hüseyin Esentürk

Hüseyin Esentürk

Ziverbey Yurt İşletmesi Eğitim Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Halil Erdoğdu, Nevin Erdoğdu, Hüseyin Esentürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Hüseyin Keskin'den Atatürk Havalimanı hastanesi açıklaması!  

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Atatürk Havalimanı'ndaki sahra hastanesinin ‪genel havacılık ve kargo operasyonlarının uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz verilmeden inşa edildiğini ifade etti...

Hüseyin Oflaz: Yatırımcı kuş gibidir, en küçük aksaklıkta uçar!

Türk ekonomisinin 2002-2008 dönemindeki hızlı çıkışına dikkat çeken Hüseyin Oflaz gayrimenkul yatırımcısının bekle gör dönemine girdiğini belirtti. Oflaz, bugünkü toplumsal psikolojiyi Marmara Depremi sonrası döneme benzetti.

Hüseyin Aslan: İzmir Egekent-4 projesinin ÇED süreci 6 ay sürdü!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Habertürk Egeli Gazetesi'nde yazdığı köşe yazısında bin 600 konutluk Egekent-4 projesinin ÇED sürecinden bahsetti. İşte o yazı...

Hüseyin Aslan: İnşaat sektörü geriliyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türk ekonomisinin amiral gemisinin su aldığını belirterek “İnşaat sektörü git gide geriliyor. Bu azalış, inşaat ve istihdam açısından kötüye gidişi gösteriyor. Bir an önce önlem alınması gerekiyor”

Hüseyin Tosun Kula yatırımlarını inceledi!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörü Önder Baştürk ile Kula MASKİ Şefi Adem Zobudoğuş gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Hüseyin Erol: İzmit Halkevi binası restore edilsin!

Binlerce İzmitliden imza toplayan kentin sevilen ismi Hüseyin Erol, Halkevi binasının restore edilmesini ve Atatürk Heykeli önündeki otoparkın kaldırılmasını istedi. Erol imzalarla birlikte yetkili makamlara başvuru yaptı.

Hüseyin Öztürk kimdir?

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Öztürk kimdir? Hüseyin Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Öztürk, ne zamandan beri Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak çalışmalarına devam ediyor?

1986 yılında Semra Özal, Hüseyin Avni Paşa Köşkü'ne talip olmuş!

1986 yılında Türk Kadınını Güçlendirme ve Tanıtma Vakfı Başkanı Semra Özal, Suadiye'deki Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nü kiralamak istemiş. Kadıköy Belediyesi, köşkün aylığını 2 bin liradan 20 yıl süreyle vakfa kiralamayı uygun görmüş.

Hüseyin Sözlü: Şehircilik popülizmin kurbanı!

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türk milletinin kültür ve medeniyet çıtasıyla, ülkemizde şu ana kadar gerçekleştirilen şehircilik anlayışının örtüşmediğini söyledi.

Hüseyin Sözlü: Yeni binalar kültürümüzden izler taşımalı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yaptığı açıklamada, "Yeni binalarımız Türk mimarının, Türk mimarisinin eserleri olduğunu hissettirecek şekilde, geleneksel mimarimizden, bizim kültürümüzden izler taşımalı" dedi

Hüseyin Demirdizen: İstanbul'da suların kokması yoğun kirliliğe işaret!

TTB (Türk Tabipleri Birliği) Yönetim Kurulu üyesi Dr. Hüseyin Demirdizen, İstanbul’da çeşmelerden akan suyun kokmasının bir uyarı kabul edilmesi gerektiğini, kokunun bozulmayı işaret ettiğini söyledi.

Hüseyin Aydın Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Hüseyin Aydın’ı (TC Ziraat Bankası Genel Müdürü) ve Başkan Vekilliği’ne de Ümit Leblebici’yi (Türk Ekonomi Bankası Genel Müdürü) oybirliği ile seçti

Hüseyin Esentürk Haberi

Hüseyin Esentürk

Ziverbey Yurt İşletmesi Eğitim Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Halil Erdoğdu, Nevin Erdoğdu, Hüseyin Esentürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu. 


Ziverbey Yurt İşletmesi Eğitim Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a  Öğrenci yurtları, oteller tesis etmek, inşa etmek, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, kurulmuş olanları devir almak, işletmeciliğini yapmak ve kiraya vermek, b  Kız ve erkek öğrenci yurtları açıp işletmek, öğrencilerin beslenme ve sair zaruri ihtiyaçlarının karşılanmasını temin etmek için büfe, kantin, yemekhane, çamaşırhane, sosyal tesisleri açıp işletmek, veya bunları işletilmek üzere kiraya vermek, c  Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdiği her seviyede ana okulu, ilköğretim okulu, lise, yüksek okul, üniversite ve hazırlık kursları açabilir, işletebilir, d...