02 / 05 / 2024

Hüsnü Özyeğin yeni avm

Hüsnü Özyeğin yeni avm

Avrupalı AVM zinciri McArthurGlen ile ortaklık yapan Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin, Alemdağ ve Göktürk'e indirimli lüks marka AVM'si açacak. Özyeğin bir yandan da Metro Group'un AVM'lerini almak için görüşüyor.

İnternetten konut ve araç alıp satacaklar dikkat! İnternetteki emlak ve araba ilanları için yeni düzenleme!

Son zamanlarda fahiş bir şekilde artan ev ve araba fiyatlarını dizginlemek amacıyla hükümet adım attı. Bu kapsamda, internete verilen ilanlar için yeni şartlar getirildi.

Mercedes’in yeni elektrikli otomobili ilk defa görüntülendi

Elektrikli otomobil sektöründe daha hızlı ve agresif bir büyüme hedefleyen Mercedes'in bu konudaki çalışmaları hızlandı. İşte Mercedes’in yeni elektrikli otomobili...

TOKİ Adana projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Merakla beklenen projeyle Seyhan ilçesine 580 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için yeni tarih açıklandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Kastamonu projesinde konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilecek.

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'den yeni proje bekleyenler acil bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 431 konutluk yeni proje inşa edecek. İstanbulluların yüzünü güldüren proje için yeni ihale tarihi belli oldu.

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı! Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı. Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek. 

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Tefiye tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul için yeni kampanya!

AK Parti hükümeti Kanal İstanbul Projesi'ni vatandaşa anlatmak için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya ile Kanal İstanbul'un faydaları anlatılacak. 

Özcan Deniz'in yeni dizisi hangi yalıda çekiliyor? 

Özcan Deniz'in yeni dizisi 'Seni Çok Bekledim'in çekildiği yalı herkes tarafından merak ediliyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Üstündağ bugünkü köşe yazısında dizideki yalıyı kaleme aldı. 

Hüsnü Oğulları Otomotiv İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnü Oğulları Otomotiv İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Söğüt ve Hacı Söğüt ortaklığında kuruldu.

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

Murat Kurum: Pandemi sonrası inşaat sektörü için yeni bir bahar olacak!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileriyle bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada,''İnşallah pandemi sonrası inşaat sektörü için yeni bir bahar olacak, firmalarımızın ulusal ve uluslararası alanda hızlı yükselişi devam edecek'' ifadelerini kullandı.

Hüsnü Özyeğin yeni avm Haberi

Hüsnü Özyeğin yeni avm


Prada, Chanel, Gucci, Armani, Burberry, Versace, Valentino, Mandarina Duck gibi 800'ün üzerinde lüks markanın ürünlerini yüzde 70'e varan oranlarda indirimle satan Avrupa'nın en büyük designer outlet (lüks markaların ürünlerini indirimli satma konsepti) alışveriş merkezi zinciri McArthurGlen ile ortaklık yapan Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin ilk adımı atıyor. 


KONSEPTİ ŞEHİR DIŞINA DA TA ŞIYACA K 

Özyeğin biri Göktürk diğeri de Alemdağ'daki Özyeğin Üniversitesi'nin altında olmak üzere iki designer outlet AVM açmaya hazırlanıyor. AVM'lerin en büyük özelliği ise bilinen çok katlı yapıların aksine tek kattan oluşan mağazaların yer aldığı bir kasabayı andırıyor olması. Fiba Ticari Gayrimenkul Yatırımları CEO'su Yurdaer Kahraman, AVM'lerin yerleri konusunda bilgi vermekten kaçınsa da AVM konseptinin Türkiye'de bir ilk olacağını, konsepti zamanla İstanbul dışına da taşıyacaklarını söyledi. 


YÜKSEK GELİRLİLERİ HEDEF ALDI 

Avrupa'da...