18 / 05 / 2024

huysuz virjin mallarını nereye bağışladı

huysuz virjin mallarını nereye bağışladı

Nazlı Ilıcak’ın yaptığı yeni sohbet programı “Pazar Gezmesi”nin bu haftaki konuğu, ekranların en renkli isimlerinden Seyfi Dursunoğlu. Köşkünün kapılarını “Pazar Gezmesi”ne açan Dursunoğlu, hayatıyla ilgili şimdiye kadar hiç bilinmeyenlerini anlatacak...

Yedieminlerde bulunan hacizli mallar yarın satışa çıkıyor

Yedieminlerde bulunan hukuken muhafazasına gerek kalmayan yedieminlerdeki hacizli malların, yarın itibarı ile satışa çıkarılacağı açıklandı. İşte sarışa çıkarılan mallar ve haberin detayları...

Hacizli malların satışında yeni sistem yarın başlıyor: Borçlular öncelikli alıcı olacak! 

Muhafazasına gerek kalmayan hacizli malların tasfiyesi ile ilgili süreç yarın resmen başlıyor. Dettaylar tek tek açıklandı. İşte ayrıntılar...

Adalet Bakanı Tunç  duyurdu! Hacizli malların satışında yeni dönem başlıyor! 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, yedieminlerde bulunan ve icra hukuku kapsamında, artık hukuken muhafazasına gerek kalmayan mahcuz malların tasfiyesini taraf menfaatini ve kamu yararını gözeterek çözüme kavuşturduklarını açıkladı.

Oturduğu ev satılan kiracının hakları 2022!

Mal sahipleri kiraya verdikleri taşınmaz mallarını satabiliyor. Kiracılar ise bu durumda karşılaşmaları halindeki haklarını merak ediyor. İşte oturduğu ev satılan kiracının hakları 2022...

Onur Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Onur Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Gök tarafından açıldı.

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de  10 milyon TL sermaye bedeli ile Som Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Aş , Üstün Hizmet Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Seyfi Dursunoğlu’nun miras davası ortalığı karıştırdı!

Huysuz Virjin tiplemesiyle gönülleri fetheden Seyfi Dursunoğlu'nun miras davası ortalığı karıştırdı...

Vasiyetname yaşı kaçtır? Vasiyetname yaş sınırı var mı?

Vasiyet ile üzerinde malları bulunan kişiler vefat etmesinin ardından mallarının kime kalacağını kayıt altına alıyor. Peki vasiyetname yaşı kaçtır? Vasiyetname yaş sınırı var mı? İşte tüm merak edilenler...

Satın alacağı gayrimenkulden vazgeçenler dikkat!

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, "Kamu alacaklarına yönelik hacizli menkul malların açık artırmayla satımına katılacaklardan yüzde 5 teminat alınmasını getiriyoruz" dedi ve konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Huysuz Virjin'in yeğeni konuştu: Hepsi mirastan pay alma ümidinde!

'Huysuz Virjin' olarak bilinen Seyfi Dursunoğlu'nun yeğeni Güliz Buyrukbilen'in kızı Gizem Özköseoğlu, çıkan miras haberleriyle ilgili konuştu. 

Seyfi Dursunoğlu'nun yeğenlerinden vasiyet itirazı!

2020'nin Temmuz ayında hayatını kaybeden Huysuz Virjin lakaplı Seyfi Dursunoğlu, vasiyetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Dursunoğlu'nun yeğenleri vasiyete itiraz etti. 

Arz ve Talep Derinliği Bulunan Malların Ticaretinin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik!

Sebze ve Meyveler ile Yeterli Arz ve Talep Derinliği Bulunan Diğer Malların Ticaretinin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

AYM'den özel okulların haciz kuralları ile ilgili karar!

Anayasa Mahkemesi (AYM), özel okulların taşınır ve taşınmaz mallarının eğitim yılı sonuna kadar haczedilemeyeceğini içeren kuralı Anayasa’ya aykırı olması nedeniyle iptal etti. 

huysuz virjin mallarını nereye bağışladı Haberi

huysuz virjin mallarını nereye bağışladı


Kanal D’nin sunuculuğunu Nazlı Ilıcak’ın yaptığı yeni sohbet programı “Pazar Gezmesi”nin bu haftaki konuğu, ekranların en renkli isimlerinden Seyfi Dursunoğlu. Köşkünün kapılarını “Pazar Gezmesi”ne açan Dursunoğlu, kanto yapacak, mutfağa girecek ve hayatıyla ilgili şimdiye kadar hiç bilinmeyenlerini anlatacak.


Evini ve bankadaki tüm birikimini Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na bağışlayan Seyfi Dursunoğlu, bununla kalmadığını “Tıp okuyan çocuklarıma bir faydam olsun” diyerek, öldükten sonra vücudunu kadavra olarak bağışladığını da Pazar Gezmesi’nde anlatacak.


Sohbet sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Dursunoğlu, babası ile ilgili şaşırtıcı itiraflarda bulunacak.


Babasının kardeşlerini dövdüğü bir ortamda büyüdüğünü anlatan Seyfi Dursunoğlu, “Babamdan dayak yememek için hayatımı yaşayamadım. Üzerimdeki baskıyı ise evden ayrıldıktan sonra insanları laflarımla bastırarak attım” açıklamasıyla birlikte, kardeşleriyle yaşadığı şiddet dolu günleri de Pazar Gezmesi izleyicileriyle paylaşacak.


Nazlı Ilıcak ile yaptığı sohbet...