03 / 05 / 2024

Huzurlu İnşaat indirim kampanyası

Huzurlu İnşaat indirim kampanyası

Huzurlu İnşaat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dolar‘dan TL’ye dönelim çağrısını desteklemek adına “Huzurlu Marmara” projesinde 10 bin dolar bozdurana yüzde 10 indirim kampanyasını başlattı.

Bakan Bolat açıkladı! Çimentoculardan bakanlığın fiyat indirim kampanyasına destek geldi...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama doğrultusunda çimentocuların, bakanlığın fiyat indirim kampanyasına destek verdiklerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bolat'ın yaptığı indirim çağrısında kartopu etkisi! İş dünyasından destek yağıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat'ın yaptığı "indirim çağrısına" iş dünyasından destek çığ gibi büyüyor.

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

BİM'de iki gün sonra indirim fırtınası esecek! Yetişen sepetine tek tek ekleyecek: BİM 22 Eylül 2023 aktüel kataloğu

BİM'in 22 Eylül tarihli aktüel ürünleri yayımlandı. BİM'de iki gün sonra indirim fırtınası esecek! Yetişen sepetine tek tek ekleyecek. İşte yeni katalog ve fiyat listesi...

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! Demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! Fiyatlar düşüyor! Hemen bakın

İnşaat demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Son dönemlerde peş peşe gelen indirimlerin ardı arkası kesilmiyor. Gelen indirimlerin ardından demir fiyatları düşerken müteahhitler güncel demir fiyat listesi araştırılıyor. 20 Eylül Salı demir fiyatları ne kadar oldu?

Demir fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin fiyat listesi araştırılıyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatlarının güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı resmen çakıldı! 3 Mart 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat demir fiyatlarına haftanın başından itibaren peş peşe indirim geldi. Gelen indirimlerle birlikte demir fiyatları resmen çakıldı! Demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 3 Mart 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatına büyük indirim geldi! 14 Şubat 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi. Gelen indirimle birlikte resmen dibe vurdu.  1 ton demir fiyatına büyük indirim geldi! Demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Şubat 2023 demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatlarına dev indirim geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? 7 Şubat 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları haftanın başından itibaren, sakinliğini korurken bugün demir fiyatlarına dev indirim geldi. 1 ton demir ne kadar oldu? 7 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! 20 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bu hafta peş peşe indirim geldi. Haftanın başından itibaren demir fiyatları düşmeye başladı. Demire gelen indirim adete inşaat sektöründe indirim yağmuru etkisi yarattı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına rekor indirim geldi! Fiyatlar resmen dibe vurdu! 19 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına son dönemlerde peş peşe indirim geldi. Gelen indirimlerle birlikte demir fiyatları  resmen dibe vurdu. Rekor indirim sonrası demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 19 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demirin fiyatı resmen çakıldı! 17 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat malzemeleri içinde en önemli bir yere sahip olan inşaat demirinin fiyatı düşmeye başladı. İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi. 1 ton demirin fiyatı resmen çakıldı! 17 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe bayram var! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yarattı. Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Huzurlu İnşaat indirim kampanyası Haberi

Huzurlu İnşaat indirim kampanyası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 'dolarlarınızı bozdurun; altına, Türk Lirası'na çevirin' çağrısı sonrasında iş dünyasından, halkı döviz bozdurmaya teşvik edecek destekler çığ gibi büyüyor. 

2009’dan bu yana inşaat sektöründe önemli projelere imza atan Huzurlu İnşaat, Türk Lirası’nın değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına destek verdi.


Yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projelerle yatırımcısına daima kazandıran Huzurlu İnşaat, 10 bin dolar bozduran her vatandaşa İstanbul Beylikdüzü’nde konumlandırdığı Huzurlu Marmara projesinde yüzde 10 indirim sağlıyor.


Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı; ‘’Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde tüm yurtta başlatılan TL seferberliğine, biz de satışları devam eden Huzurlu Marmara projemizde yaptığımız kampanyayla destek veriyoruz. Kampanya dahilinde, 10 bin dolar bozdurup projemizden konut sahibi olmak isteyen yatırımcılara yüzde 10 indirim sağlıyoruz. Ekonomimize darbe vurulmasına fırsat vermemek adına başlatılan bu...