05 / 05 / 2024

Huzurlu Marmara son durum

Huzurlu Marmara son durum

Huzurlu İnşaat’ın Beylikdüzü’nde inşa ettiği 500 konut - 27 ticari üniteden oluşan ‘‘Huzurlu Marmara’’ projesi büyük ilgi görüyor. Kısa sürede hızlı bir satış gerçekleştiren firma, projede son 60 daire için yüzde 1 peşinatla konut sahibi olma fırsatı.

Huzurlu Marmara'nın yüzde 67'si 1 ayda satıldı!

Beylikdüzü’nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirilen 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan ‘‘Huzurlu Marmara’’ projesinde temel atma töreni gerçekleşirken, 1 ayda yüzde 67’lik satış rakamına ulaşılarak bir rekora da imza atıldı.

Son Dakika Marmara'da korkutan deprem

Son dakika deprem haberleri. AFAD'ın açıklamasına göre, Marmara Denizi'nde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte detaylar...

Deprem uzmanı tek tek açıkladı! Marmara'da 7'den büyük deprem olur mu? Son dakika! 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy ve tarihçi-yazar ve Milli Savunma Üniversitesi rektörü Erhan Afyoncu'dan beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Peki Marmara'da 7'den büyük deprem olur mu?

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, 6.5 büyüklüğünde Marmara depreminin nerede olacağını açıkladı! Son dakika! 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, son günlerde sık sık gündem olan beklenen Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul için ezber bozan tahminlerini dile getiren Üşümezsoy, deprem tezinin çürüdüğüne dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Cenk Yaltırak'tan son dakika Marmara depremi açıklaması: Tuzla'dan Silivri'ye olan sahil bandı için şok uyarı!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Jeoloji mühendisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, son dakika Marmara depremi açıklamasıyla gündem oldu. Peki Cenk Yaltırak, hangi uyarılarda bulundu? İşte ayrıntılar...

İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından, beklenen büyük Marmara depremi yeniden gündem oldu. İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Marmara Denizi'nde deprem! AFAD 3.9, Kandilli 4.2 açıkladı! Son dakika! 

Marmara Denizi'nde saat 08.28'de bir deprem meydana geldi. AFAD 3.9, Kandilli 4.2 açıkladı! Son dakika!

Büyük Marmara depreminde son dakika! Resmen tarih verildi...

Son günlerde Türkiye genelinde ve Marmara Bölgesi'nde sık sık meydana gelen küçük şiddetlerdeki depremler, büyük İstanbul depremini akıllara getirdi. Peki bu küçük depremler büyük İstanbul depremini tetikler mi? Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, detaylı açıklamalarda bulundu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi açıldı!

Asya ve Avrupa kıtalarının birbirine bağlanmasını sağlayacak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi açıldı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi bugün açılıyor!

Asya ve Avrupa kıtalarının birbirine bağlanmasını sağlayacak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi bugün hizmete sunulacak. 

Kuzey Marmara Otoyolu son durum 2021!

Asya ve Avrupa kıtasını birbirine bağlayan Kuzey Marmara Otoyolu projesi hızla tamamlanıyor. Proje proje ne zaman hizmete açılacak? İşte Kuzey Marmara Otoyolu son durum 2021...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi hizmete açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, merakla beklenen Kuzey Marmara Otoyolu projesinin son kesiminin hizmete açılacağını söyledi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi açılış için gün sayıyor!

İstanbul'un çevre illere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıracak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümü, 26 Aralık tarihinde açılacak

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi 26 Aralık'ta hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye Raylı Sistem Araçları Anonim Şirketinin (TÜRASAŞ) Adapazarı ilçesindeki Sakarya Bölge Müdürlüğü ziyaretinde yaptığı konuşmada Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesiminin 26 Aralık'ta açılacağını dile getirdi. 

Huzurlu Marmara son durum Haberi

Huzurlu Marmara son durum

Lanse edildiği günden itibaren yoğun ilgiyle karşılanan Huzurlu Marmara projesi yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. 


Huzurlu ve dingin bir hayatı tercih edenlerin buluşma noktası olarak nitelendirilen proje Beylikdüzü’nün en değerli noktasında yükselirken, deniz manzaralı daireler yatırımcıların dikkatini çekiyor. 

PROJENİN YÜZDE 78’İ SAHİPLERİNİ BULDU

Yaptığı projelerle konut alıcılarından tam not alan Huzurlu İnşaat, modern yaşamın tüm ayrıcalıklarını ‘Huzurlu Marmara’ projesinde de konut alıcılarına sunuyor.


Lüks detaylarla donatılan ve rahat yaşam alanları için tasarlanan dairelerde 1. sınıf işçilik dikkat çekerken projesinin yüzde 78’i şimdiden sahiplerini buldu. 


27.000 metrekare arsa, 18.320 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan projede, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan üç tip daire seçenekleri sunuluyor. 


Huzurlu Projede daireler 97 metrekare ile 177 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


ÖDEME PLANINI ALICI BELİRLİYOR

Bölgeye...