02 / 05 / 2024

i 3. Köprü projesinde son durum

i 3. Köprü projesinde son durum

Bakanlar Kurulu tek kalemde en kapsamlı acele kamulaştırma kararını 3. Boğaz Köprüsü’nün de dahil olduğu Kuzey Marmara Otoyolu Projesi için aldı. Otoyol projesi kapsamında 8 ilçede acele kamulaştıma kararı alındı.

Sahte arsa ilanlarıyla vurgun: 65 kişi 3.2 milyon TL dolandırıldı! Arsa alırken bunlara dikkat!

İnternet üzerinden sahte arsa ilanlarıyla kapora toplayan dolandırcılar için operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonda, 65 kişinin 3.2 milyon TL dolandırıldığı belirlendi ve 12 şüpheliden 7'si tutuklandı. İşte ayrıntılar ve arsa alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni prim desteği! 3 bin 552 lira verilecek! 6 aydan fazla işsiz kalmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim manifestosunda beş yılda 6 milyon istihdam sözü vererek, her bir vatandaş için aylık 3 bin 552 lira prim teşviki verileceğini açıkladı.

Kredi desteği 3 liradan 10 liraya çıkarıldı! Marmarabirlik’ten rekor tahsis!

Marmarabirlik yeni sezon için ortaklarına 538 milyon lira kredi tahsis edecek. Ayrıca kredi desteğinin 3 liradan 10 liraya çıkarıldığı öğrenildi. İşte detaylar…

Çiftçilere müjde! Mazot ve gübre desteği 3 kat arttı! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, gübre ve mazot desteğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mazot desteği 3 kat arttı. İşte ayrıntılar ve Bakan Kirişci'nin o açıklamaları...

Yabancıya konut satışının verdiği 3 büyük zarar!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Yabancıya konut satışının verdiği 3 büyük zarar!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

EGM bekçi alımı şartları nelerdir? 3 bin bekçi alımı başvuruları ne zaman?

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesine 3 bin bekçi alımı yapılacak. Çarşı ve mahalle bekçi kadrosu ihdas edilmesine ilişkin karar, Resmî Gazete’de yayımlanmıştı. Binlerce adayın beklediği 3 bin bekçi alımı için başvuru şartları için gözler Polis Akademisi Başkanlığı’na çevrildi.

The Godfather 3'ün çekildiği malikane satılıyor!

Francis Ford Coppola'nın Thr Godfather üçleme serisi, bugüne kadarki en ikonik eserlerden olarak dikkat çekiyor. Hayranlarının çok iyi bildiği 3. filmdeki İtalyan kalesi satışa sunuldu.

Gülben Ergen'i 3.500 TL'lik aidat kiracı yaptı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3.500 TL aidat ödediği İstinye'deki evinden taşındı. Çocuklarıyla birlikte bütçesine uygun bir eve geçen Ergen, evini kiraya verdi.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı.

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge kura sonuçları 3+1 isim listesi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge kura sonuçları 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge kura sonuçları 3+1 isim listesi ve proje detayları...

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları bugün sona eriyor!

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesinde yer alan 34 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge'de yer alan 34 adet konutu satışa sundu.

Hazine’nin onay vermediği 3 metro hattı hangisi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kredi buldukları halde Hazine onayı alamadıkları için başlanamadığını açıkladığı 3 projenin; Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı, Bostancı-Dudullu Metro Hattı ve Yenidoğan- Hastane Hattı olduğu belirtildi.

i 3. Köprü projesinde son durum Haberi

i 3. Köprü projesinde son durum


Üçüncü Köprü’nün de dahil olduğu otoyol projesi kapsamında 8 ilçede acele kamulaştıma kararı alındı.


Bakanlar Kurulu tek kalemde en kapsamlı acele kamulaştırma kararını 3. Boğaz Köprüsü’nün de dahil olduğu Kuzey Marmara Otoyolu Projesi için aldı. Buna göre; bu proje kapsamında Karayolları Genel Müdürlüğü’nce İstanbul’un 8 ayrı ilçesinde 19 ayrı köydeki onlarca parsel acele kamulaştırılacak. Karayolları Gelen Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan acele kamulaştırmalar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nca 5 Ocak tarihli Bakanlar Kurulu gündemine getirildi. 77 ayrı ada ve paftadaki onlarca parseli kapsayan bu taleplerin uygun bulunduğuna ilişkin Bakanlar Kurulu kararı dünkü Resmi Gazetede yayımlandı. Kararın ekinde, acele el konulacak taşınmazların bulunduğu yerleri ve yol güzergahını gösteren harita da yer aldı.



4 AYRI ETAP

Buna göre söz konusu acele kamulaştırmalar, proje kapsamındaki yol...