27 / 04 / 2024

ibb bahçıvanlık kursu 2013

ibb bahçıvanlık kursu 2013

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde bahçıvanlığı öğrenmek ve bahçıvan olmak isteyenler için 2013 II. dönem bahçıvanlık kursunu başlatıyor....

1942 yılında Göztepe'de 11 dönüm bahçeli köşk 14 bin liraya satılıyormuş!

İstanbul Göztepe'de 1942 yılında 11 odalı bir köşk 14 bin liraya satılıyormuş. Günümüzde ise İstanbul’da konutların metrekare fiyatı 41,766 TL'yi görmüş durumda...

İBB, İstanbullulara açık havada sinema hizmeti verecek? İlk gösterim hangi semtte? Hemen bakın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ‘Gezici Film Festivali’ kapsamında İstanbullular her gece açık havada film izleme şansına kavuşacak. Organizasyon yaz boyunca devam edecek.

Semt Bahçekent 2'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Semt Bahçekent Kısmi Geçici Kabul hakkında açıklama yaptı. İşte Emlak Konut GYO'nun Semt Bahçekent 2 projesine ilişkin yaptığı açıklamalar...

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Diyarbakır'da yeni millet bahçesi için geri sayım başladı!

Diyarbakır Bismil'de hayata geçen millet bahçesi projesi tamamlanma aşamasına geldi. Millet bahçesinin kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Eşbah İpekyolu Küçükçekmece!

Eşbah İpekyolu Küçükçekmece detayları haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah İpekyolu Küçükçekmece detayları...

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

İBB'nin 3 küçük parsel arsa satışı önerisi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nde çoğunluğu elinde tutan AKP Grubu, yönetimin bir kararına daha engel oldu.

Eşbah Yapı Küçükçekmece fiyat listesi 2021!

Eşbah Yapı tarafından hayata geçen Küçükçekmece Marmara, Sanayi Sitesi'nde yükseliyor. Eşbah Yapı Küçükçekmece Marmara fiyat listesi haberimizde yer alıyor...

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için harekete geçti. Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor... 

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje, Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 

İBB'den balıkçı esnafına kira desteği!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mevsim normallerinden daha sıcak geçen hava ve pandemi koşulları sonucu gelir kaybı yaşayan balıkçı esnafına destek çıkıyor. 

İBB meclisinin ormanlık alan dediği yer imara mı açılıyor?

İBB, İBB Meclisi tarafından park alanı ilan edilen Dikilitaş’taki ormanlık alanı 175 milyon TL ile yeniden satışa sundu. İBB yönetimi tarafından satılmak istenen bir diğer yerin ise 450 milyon TL bedelle Mecidiyeköy’de vakıf arazisi olduğu belirtildi. 

ibb bahçıvanlık kursu 2013 Haberi

ibb bahçıvanlık kursu 2013


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası Park Bahçeler Müdürlükleri ile Eyüp ve Maltepe  Halk Eğitim Merkezleri işbirliğinde ve İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. koordinatörlüğünde Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde gerçekleştirilen ve meraklılarının sabırsızlıkla beklediği Bahçıvanlık Kursu; Haliç Eğitim Merkezi için 18 Eylül 2013 ve İdealtepe Eğitim Merkezi için 20 Eylül 2013 tarihlerinde başlayacak.


Bahçıvanlık Kurslarına meslek sahibi olmak isteyenler, bahçıvanlığı daha profesyonelce sertifikalı olarak yapmak isteyen bahçıvanlar, çiçekçi-fidancı esnafı, peyzaj-ziraat-orman fakültelerinden yeni mezun mühendis, mimar ve teknikerlerden  pratik tecrübelerini arttırmak isteyenlerin yanında hobi olarak yapmak isteyen yediden yetmişe okur yazar olan herkes katılabiliyor. Dersler; haftada 3 gün Pazartesi, Çarşamba ve Cuma Günleri 08:30-16:10 saatleri arasında otuzaltı (36) işgünü (288 saat) boyunca devam edecek ve kurslar 18 ve 20 Aralık...