01 / 05 / 2024

İBB bakırköy trafik düzenlemesi

İBB bakırköy trafik düzenlemesi

İBB çalışmaları ile Yeşilköy Halkalı Caddesi ve Kırserdarı Caddesi geçici olarak tek yön olacak...

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Platformu’ndan İBB Meclisi’nin aldığı karara tepki!

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin Bakırköy Revizyon Nazım İmar Planına yönelik aldığı siyasi karara dair açıklama yaptı.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB ve Bakırköy Kaymakamlığı arasında 135.3 milyon TL'lik arsa takası!

İBB, Bakırköy Kaymakamlığı ile arsa takası yapacak ve Bakırköy Meydanı’nı büyütecek. İBB, Bakırköy Meydanı’ndaki araziye karşılık, Bakırköy Adliyesi’nin yanındaki meydanı verecek.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

Bakırköy kentsel dönüşüm planları cuma günü İBB’ye gidiyor! 

Bakırköy Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısına gelen vatandaşlar kentsel dönüşümle ilgili sorularını meclis üyelerine ilettiler. Belediye Başkan Yardımcısı, İBB ve Belediye Meclis Üyesi Cavit Ganiç, planların cuma günü yapılacak toplantıda oy birliği ile İBB’ye gideceğini aktardı..

Bakırköy Kartaltepe karakol alanı imar değişikliği askıda!

İBB tarafından Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan bir alana ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı..

Akın Tekstil'in Bakırköy'deki arsası kamulaştırılıyor!

İBB, Akın Tekstil'in Bakırköy Osmaniye'deki Çırpıcı Şehir Parkı'nın yanında yer alan 51 bin 383 metrekarelik arsasını kamulaştırıyor.

Bakırköy'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'ün sorunlarını anlattı. Bakırköy’ün en önemli sorunları arasında trafik, otopark ve kentsel dönüşümün bulunduğunu söyleyen Kerimoğlu dönüşüm uygulamalarını hayata geçireceklerini belirtti.

Ali Rıza Akyüz: Bakırköy'ün imar planlarını İBB yapsın!

CHP Bakırköy ve İBB Meclis Üyesi Ali Rıza Akyüz, Bakırköy’de çeşitli bakanlıkların imar çalışmaları yaptığını belirterek, 'Bakırköy’de ne olacak bilmiyoruz. Birileri Ankara’dan gelip Bakırköy’ü planlamasın. İmar planlarını İBB yapsın' diye konuştu.

Bakırköy Sahilyolu Avrasya Tüneli ile uyumlu hale gelecek!

İBB, Bakırköy-Zeytinburnu (Kennedy Caddesi) Sahil Yolunun Avrasya Tüneli ile uyumlu hale getirilmesi için Yol Düzenlemesi yapacak, 6 Etap olarak gerçekleştirilecek olan Yol Düzenleme Çalışmasının 1. Etabı yarın başlayacak.

Akın Tekstil'in Bakırköy arazisi için pazarlık başlıyor!

İBB Başkanlığı Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı Kamulaştırma Müdürlüğü tarafından Akın Tekstil'e gönderilen yazı ile Bakırköy-Osmaniye arazisinin tamamının pazarlık suretiyle 15 gün içinde Kamulaştırma Müdürlüğüne müracaat edilmesinin istenildi.

İBB bakırköy trafik düzenlemesi Haberi

İBB bakırköy trafik düzenlemesi

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bakırköy Florya Şenlikköy Mahallesi'de yapılan çalışmalar neticesinde Yeşilköy Halkalı Caddesi ve Kırserdarı Caddesi deneme amaçlı olarak tek yön oluyor.


Yeşilköy Halkalı Caddesi; Florya Tren İstasyonu yanında bulunan Florya Caddesi altgeçitten itibaren Yeşilköy yönünde Yeşilköy Demiryolu Altgeçidine kadar (Köse Raif Paşa Sokak), Kırserdarı Caddesi ise Yeşilköy Caddesinden itibaren Florya Tren İstasyonunun yanında bulunan Florya Caddesi altgeçidine kadar, bu yönde Tekyön olarak düzenleniyor.


 Tekyön uygulamasına 13 Mayıs 2013-Pazartesi günü deneme amaçlı olarak başlanıyor.


 İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Florya Sosyal Tesisleri, Halk Pazarı, İstanbul Akvaryum, Alışveriş Merkezi ve Restoranların bulunduğu Yeşilköy Halkalı Caddesi ve tren yolunun altında bulunan iki altgeçitte yaşanan trafik yoğunluğuna çözüm için sözkonusu kavşaklarda araç sayımları yaptı.

Yeşilköy Halkalı Caddesi; Florya Tren İstasyonu yanında bulunan Florya Caddesi...