03 / 05 / 2024

İBB İtfaiyesi marmara kayıp gençler

İBB İtfaiyesi marmara kayıp gençler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kumburgaz’da deniz bisikletiyle açıldıktan sonra haber alınamayan 5 genci arama çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve Büyükçekmece İlçe Kaymakamı İbrahim Yurdakul bölgeye geldi.

İstanbul'da 207 bin bina depreme karşı riskli! Beklenen büyük Marmara depremine nasıl hazırlanmalı? 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, beklenen büyük Marmara depremine hazırlık ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gökce, İstanbul'da 207 bin binanın depreme karşı riskli olduğunu aktardı. İşte ayrıntılar...

Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökçe, "Deprem değil, bina öldürür. Yapı stoğumuzu iyileştirmek için çok vaktimiz yok" açıklamasında bulundu. Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?  

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul, Marmara için önemli bir mesele!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Marmara Denizi'nde meydana gelen ve gündemde tartışmalara neden olan müsilaj (deniz salyası) kabusu konusunun değerlendirildiği etkinlikte Kanal İstanbul projesiyle ilgili konuştu.

Depremde Kanal İstanbul'un Marmara ağzı 9-10 şiddetinde etkilenecek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'a ilişkin, "İstanbul’da beklenen depremin gerçekleşmesi halinde bundan daha büyük bir felaket olamaz. Kanal’ın Marmara’daki ağzı 9-10 şiddetinde etkilenebilecek" dedi...

Kanal İstanbul Marmara Denizi'nin sonu olur!

İBB, Haliç Tersanesi’nin 564’ncü kuruluş yıl dönümünde gerçekleştirilen Deniz Çalıştayı'nda konuşan Prof. Cemal Saydam, “Kanal İstanbul devreye girdiği takdirde Marmara Denizi ölecek” dedi.

Marmara Forum AVM plansız mı kaldı?

Bakırköy'de yer alan Marmara Forum AVM’nin imar planları; istinaf mahkemesi tarafından şehircilik ilkelerine aykırı olduğu gerekçesi ile iptal edildi. İmar planı değişikliği yaparak kaçak bölümlere af getirmesi karşılığında İBB’ye verilen ve bugün ek hizmet binası olarak kullanılan yapı da plansız k

İBB'nin yeni hizmet binası Marmara Forum'da!

İBB, Merter'de bulunan ek hizmet binasını Marmara Forum'un E-5 tarafında kalan bloğuna taşıdı. AVM'nin ön tarafında hizmet binası için otopark inşaatı başladı.

Marmara Belediyeler Birliği’nden İBB'ye 5 ödül!

Marmara Belediyeler Birliği’nin düzenlediği ve İBB Şirketlerinden Medya AŞ’nin sponsor olduğu 6. Altınkarınca Belediyecilik Ödül Töreni’nde, ödülleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Recep Altepe verdi.

Marmara Forum Garden Office, İBB'ye devredildi!

İBB ile Marmara Forum’un sahibi Multi Otuzbeş Geliştirme Yatırım İnşaat ve Tic. A.Ş arasında yürütülen görüşmeler geçtiğimiz karara bağlandı. Karar gereği, Garden Office binası ve aynı bölgede bulunan 16 bin metrekarelik arsa İBB’ye devredildi.

Marmara Forum AVM'nin 40 bin metrekaresi İBB'ye devredilecek!

Marmara Forum AVM'de çok tartışılacak bir ruhsatlandırma formülü bulundu. İBB ile AVM sahibi Multi Yirmibeş Emlak A.Ş arasında yapılacak protokolle 160 bin metrekare alanın 40 bin metrekaresi İBB'ye devredilecek.

Marmara Forum AVM'den, İBB'ye hisse ve arsa teklifi!

Belediyeye terk etmesi gereken alanları vermediği gerekçesi ile mayısta otoparkı mühürlenen Marmara Forum, İBB'ye hisse ve arsa teklif etti.

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolu plan değişikliği onaylandı!

Kuzey Marmara Otoyolu Formula Bağlantı Yolu Revizyonu Projesine ilişkin 1/5000-1/1000 ölçekli plan değişikliği teklifi, İBB Meclisi tarafından 17 Nisan 2015 tarihli 5. birleşiminde oybirliği ile kabul edildi...

Marmara Forum AVM'nin otopark giriş-çıkışları kapatıldı!

Bakırköy'de bulunan Marmara Forum AVM’nin otopark giriş çıkışları, sabah saatlerinde iBB'ye bağlı zabıta ekipleri tarafından kapatıldı. İBB yetkilileri, otoparkın 'kamuya ait bir taşma olup olmadığının net olarak tespiti’ için kapatıldığını söylediler.

İBB İtfaiyesi marmara kayıp gençler Haberi

İBB İtfaiyesi marmara kayıp gençler

Kumburgaz Sahili’nde kaybolan 5 vatandaşı arama kurtarma çalışmalarına İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Daire Başkanlığı Alev Kartalı Helikopteri, 3 araç, 2 zodyak bot, 10 personel ile katılıyor.


Ayrıca; İBB Sağlık AŞ 1 zodyak bot, 1 jetski, 5 personel, İBB Lojistik 1 adet Mobil Büfe ile 2 personel, toplamda 10 araç ve 19 personelle arama çalışmalarına destek veriyor.


İstanbul İtfaiyesi olay yerinde arama kurtarma çalışmalarına katılan; AFAD, GEDAT, Emniyet, Kızılay, Sahil Güvenlik ve aile yakınları ile misafirlere sabah, öğle, akşam iaşe ve ekipman desteği sağlıyor.


Arama çalışmalarının devam ettiği bölgeyi aile yakınlarına destek amacıyla İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve Büyükçekmece İlçe Kaymakamı İbrahim Yurdakul ziyaret etti. Kayıp vatandaşların yakınlarını dinleyen Muş ve Yurdakul, arama kurtarma çalışmaları için seferber olunduğunu kaydetti.


İstanbul Büyükşehir...