01 / 05 / 2024

İBB Lojistik Destek Merkezi inşaatı yapım işi ihalesi

İBB Lojistik Destek Merkezi inşaatı yapım işi ihalesi

İBB Lojistik Destek Merkezi İnşaatı yapım işi ihalesi 4 Kasım 2013 tarihinde saat 14:00 'te İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası 'nda gerçekleştirilecek...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kentsel dönüşüm açıklaması: Kamu bankalarından destek bekliyoruz!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Genel Müdürü Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor" kapsamındaki çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi ve başvuru sayılarını, yapılan çalışmaları aktardı. Kurt, kamu bankalarından destek beklediklerine dikkat çekti. 

Dar gelirlilere müjde! Başvurusu onaylananların hesabına 7 bin TL'lik destek yatırılacak! Hemen şartlara bakın

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) evlenecek dar gelirli vatandaşlara 7 bin lira destek ödemesi yapılacağını duyurdu. Peki, İBB evlilik kredi desteği şartları neler? İşte detaylar...

Yenidoğan Destek Paketi nedir? Kimler yararlanabilir? Nereden ve nasıl başvurulur?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), temel ihtiyaçlarını karşılamada zorluk çeken ailelere Yenidoğan Destek Paketi adı altında yardımda bulunuyor. İşte detaylar...

250 bin aile faydalanıyor! Sosyal ve Ekonomik Destek Programı’na nasıl başvurulur?

Sosyal ve Ekonomik Destek Programı (SEDEP) kapsamında; ayni ve nakdi sosyal destek başvuruları yapılabiliyor. İBB’nin hayata geçirdiği proje kapsamında 250 bin aile faydalanıyor. Peki SEDEP’e nasıl başvurulur?

29 kişi ve bir şirketin malvarlıkları terör bağlantısı nedeniyle donduruldu

IŞİD ve El Kaide terör örgütleri ile ilişkili oldukları gerekçesiyle 29 kişinin ve bir şirketin mal varlığı donduruldu. Terör örgütüne mali ve lojistik destek verdiği gerekçesiyle İsmail Bayaltun’un mal varlığı için daha önce alınan dondurma kararı ise kaldırıldı.

Endeksa'dan İstanbul Yenileniyor uygulamasına destek!

İBB, KİPTAŞ ve BİMTAŞ' ortaklığında hayata geçirilen ve riskli konutların dönüştürülmesini amaçlayan “istanbulyenileniyorcom” platformuna Endeksa'dan destek geldi.

Gayrimenkul sektörünün uluslararası pazarlara açılması için destek!

Ruhsar Pekcan, "Gayrimenkul, lojistik, gastronomi, perakende ve konaklama sektörlerimizin uluslararası pazarlara açılmasına ve bu pazarlarda rekabet gücü kazanarak kalıcı olmalarına yönelik harcamalara destek vermeyi sürdürüyoruz" dedi.

Deprem Seferberlik Planı’na STK’lardan destek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Deprem Seferberlik Planı'na STK’lar destek geldi. Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Sinan Türkkan, “Biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız'' dedi.

Anka Grup Akaryakıt Turizm Lojistik Destek Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Grup Akaryakıt Turizm Lojistik Destek Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melike Gözde Ulu tarafından kuruldu.

Kocaeli olası bir depremde Marmara'nın üssü olacak!

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Yer Fiziği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şerif Barış, Marmara Bölgesinde deprem olma olasılığını yüksek olduğunu hatırlatarak, Kocaeli’nin çevre illere lojistik destek sağlayacağını söyledi.

Murat Hazinedar'dan Beşiktaş'a yapılacak tünellere destek!

İBB tarafından Beşiktaş'a yapılacak tünellere CHP Grubu'nun karşı çıkmasına rağmen CHP'li Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın destek vermesi vatandaş nezdinde karşılık buldu.

Canilkan İnşaat KTBK binalarını inşa edecek!

Girne Belediyesi, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri (KTBK) Lojistik Destek Grup Komutanlığı Karargah binası ve Er/Erbaş Koğuş binası ihalesini kazanan müteahhit firma Canilkan İnşaat Şirketi ile sözleşme imzaladı.

Canilkan İnşaat Kıbrıs'taki sözleşmeyi imzaladı!

Girne Belediyesi, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri (KTBK) Lojistik Destek Grup Komutanlığı Karargah binası ve Er/Erbaş Koğuş binası ihalesini kazanan müteahhit firma Canilkan İnşaat Şirketi ile sözleşme imzaladı.

İBB Lojistik Destek Merkezi inşaatı yapım işi ihalesi Haberi

İBB Lojistik Destek Merkezi inşaatı yapım işi ihalesi


İBB Lojistik Destek Merkezi İnşaatı yapım işi ihalesi 4 Kasım 2013 tarihinde saat 14:00 'te İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. No: 62 Kat:4 Merter Güngören adresinde gerçekleştirilecek. İşin süresi yer tesliminden itibaren 120 takvim günü olarak belirlendi. 



İlanı detaylı görüntülemek için