04 / 05 / 2024

ibb yönetiminde kimler var

ibb yönetiminde kimler var

Başarılı hizmetlerinden ötürü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği’ne getirilen eski İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı’nın göreve başlamasının ardından, beklenen değişiklik yapıldı ve İBB’nin yönetim şeması değişti.

Murat Kurum, 'İBB yönetimi metro hatlarını yapamadı' dedi! Ekrem İmamoğlu'ndan 'matematik göndermesi' geldi!

AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum, İBB yönetiminin vaadettiği metro hatlarını inşa etmediğini belirtti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise "Martta 65 kilometrelik hattımızı bitirmiş olacağız" diyerek, matematik göndermesi yaptı. İşte o açıklamalar...

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce açıkladı: ‘Askeri alanların imara açılması afet yönetiminde riski arttırdı!’

TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Merkezince düzenlenen 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü 47’nci Kolokyumu’nda konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce, “Askeri alanların imara açılması, afet yönetimi bakımından riskleri arttırdı ve şehirlerin planlanması bakımından büyük zaaflar yarattı” dedi.

Vodafone'dan büyük başarı! Yapay zeka ile 4.5G şebekesinde yüzde 9’a enerji tasarrufu 

Müşterilerini dijital dünyanın imkanlarından en üst düzeyde faydalandırmayı hedefleyen Vodafone, mobil altyapı yönetiminde bir yeniliğe daha imza attı.

Tarihi Rumeli Hisarı'nın ortasına 22 adet konak projesi duyanları şaşkına çevirdi! İBB'den açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) AK Parti yönetiminde olduğu dönemde kentin sembol tarihi mekanlarından Rumeli Hisarı'na konut yapma girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

TÜSİAD'da flaş yönetim değişkliği! Başkanlık koltuğuna sürpriz isim geldi

Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin tepe yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın şaşırtan çıkışı sonrası adı başkanlık için önerilen Orhan Turan, Simone Kaslowski'den görevi devraldı.

3 maddede site yönetiminde mecburiyetler!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "3 maddede site yönetiminde mecburiyetler" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Tesis yönetiminde yasa tasarısının ilk adımı atıldı!

Tesis Yönetim Derneği (TRFMA), Ankara Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa ile beraber tesis yönetimi hizmetleri ile ilgili faaliyetlerin düzenlenmesi kapsamında yasa, yönetmelik ve gerekli mevzuatın hazırlanması için Tesis Yönetim Yasası Çalıştayı’nın ilk toplantısını yaptı. 

12 maddede site yönetiminde anlaşmazlıkların çözümü!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "12 maddede site yönetiminde anlaşmazlıkların çözümü" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Bina ve tesis yönetiminde acil yapılması gerekenler!

İTU İşletme Mühendisi, İAU Emlak Yönetimi mezunu, İSG Uzmanı, Kat milkiyeti ve Yönetim Mevzuat Danışmanı ve Eğitmeni Bilirkişi Ozan Özen, bina ve tesis yönetiminde sektörün önünü açacak çözümleri açıkladı. Özen, "Bina ve Tesis Yöneticiliği başlığında da yapılacaklar listesi hep artıyor" dedi.

Site yönetiminde lider firma: EOS Management!

Tesis, site ve iş merkezlerinin yönetim hizmetlerini gerçekleştiren EOS Management Kurumsal İletişim Direktörü Duygu Aydın, firma faaliyetlerini ve sektördeki farklılıkları anlattı...

12 maddede site yönetiminde çıkan anlaşmazlıkların çözümü!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "12 maddede site yönetiminde çıkan anlaşmazlıkların çözümü" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

10 maddede site yönetiminde malikler ve kurullar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "10 maddede site yönetiminde malikler ve kurullar" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

12 maddede site yönetiminde çıkan anlaşmazlıkların çözümü!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "12 maddede site yönetiminde çıkan anlaşmazlıkların çözümü" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

ibb yönetiminde kimler var Haberi

ibb yönetiminde kimler var

7 Genel Sekteter Yardımcısından 4’ü değişti. Genel Sekterer yardımcılarından İbrahim Kapaklıkaya, Mevlut Vural, Köksal Tandıroğlu ve Ali Altındaş’ın yerine Nihat Macit, Mevlüt Bulut, Eyyüp Karahan ve Ahmet Erhan Gökal Atandı. Geçen dönem İBB İmar Komisyonu Başkanlığı yapan Sefer Kocabaş, Başkan Danışmanı oldu.


İBB Daire Başkanlıklarında da değişikliğe gidildi. Şu an itibariyle görevden alınan ve yerine atanan daire başkanları şunlar:


Zabıta Daire Başkanı Mustafa Tahmaz, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na atanıp , yerine de  Tayfun Karali getirildi.


Ulaşım Daire Başkanlığı’na, Yakup Demirhan’ın yerine Adil Karaismailoğlu getirildi. Raylı Sistem Daire Başkanı Dursun Balcıoğlu yerinde kaldı.


Genel Sekreter Yardımcılığı’na getirilen Mevlüt Bulut’tan boşalan Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na Osman Savaş atandı.


Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevinden alınan Hülya Kaya’nın yerine Mustafa Allbayrak getirildi.


Satınalma Daire...