07 / 05 / 2024

İBİS Eskişehir sağlık çalışanları

İBİS Eskişehir sağlık çalışanları

Akfen GYO, 13 Nisan 2020 Pazartesi akşamından itibaren çeşitli basın yayın organları ve sosyal medyada yer alan haber ve yorumlara neden olan olayları yalanladı.

Akfen GYO İBİS Eskişehir'i sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), koronavirüs salgınına karşı kahraman gibi görev yapan sağlık çalışanları için otelinin kapılarını ücretsiz olarak açtı.

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Sağlık Bakanlığı duyurdu: 419 eski hükümlü ve TMY statüsünde işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre;  419 eski hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılamayacak Şekilde Yaralananlar (TMY) statüsünde işçi alımı gerçekleştirilecek.

Sağlık Bakanı Koca'dan son dakika açıklaması: Deprem bölgesindeki acil durum hastaneleri için net tarih verdi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca deprem bölgesindeki 10 acil durum hastanelerini Mart 2024 tarihi itibarıyla vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yüzde 190 oranında büyüdü!

Yılın ilk 8 ayında prim üretimi %190,2 büyüyen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, sağlık branşının lokomotifi haline geldi. TSS yaptıran sigortalıların sayısı 3 milyon 614 bin kişiye ulaştı.

Deprem bölgesi için Genel Sağlık Sigortası düzenlemesi: Süresi resmen uzatıldı! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, deprem bölgesinde yer alan şehirlerde Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında yapılan düzenlemelerin süresinin 30 Kasım'a kadar uzatıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Sağlıkta köklü değişim! Şehir hastaneleri yerine semt hastaneleri modeline geçilecek!

CHP Milletvekili Dr. Fikret Şahin, seçimleri kazanıp iktidara gelmeleri halinde şehir hastanelerini kamulaştırarak semt hastanesi modeline geçmeyi planladıklarını açıkladı. Şahin, böylece halkın sağlık hizmetlerine daha kolay erişebileceğini savundu.

Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu: 31 bin 600 sözleşmeli personel alınacak! Tercihler başladı! Hemen bakın!

31 bin 600 sözleşmeli sağlık personeli ilanı bugünkü 32146 Sayılı Resmi Gazete'de resmen yayımlandı. Peki tercihler nasıl yapılacak? Sözleşmeli pozisyonların unvan, branş, sayı ve öğrenim düzeylerine göre dağılımları nasıl? 

Sağlıkçılar müjde! 199 sözleşmeli sağlık memuru alınacak! Acil bakın!

Sağlıkçılara müjdeli haber Mersin Üniversitesinden geldi ve personel alımı başvuruları kapsamında güncel ve farklı branşlarda atamalar bugün açıklandı. Başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Sağlık Bakanlığı eski hükümlü statüsünde 1468 sürekli işçi alacak! Başvurular resmen başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın eski hükümlü statüsündeki 1468 sürekli işçi alımı için başvurular resmen başladı... Fırsatı sakın kaçırmayın...

Sağlık çalışanlarına promosyon müjdesi! Bakanlık devrede!

Türkiye'de gündemden düşmeyen maaş promosyonuna bir yenisi daha eklendi. Sağlık Bakanlığı promosyon için kollarını sıvadı. Peki Sağlık promosyonu ne kadar? 2022 Sağlık personeli ne kadar promosyon alacak? İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığına 20 bin personel alınacak! İşte başvuru şartları!

Sağlık Bakanlığına 20 bin personel alınacağı açıklandı. Büyük bir heyecanla beklenen alımların nasıl yapılacağı ise merak edilmeye başlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 10 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 10 bin sürekli işçi alımı yapacaklarını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile G. Abdelrahman H. Ahmad ve Velat Ağırman ortaklığında kuruldu.

İBİS Eskişehir sağlık çalışanları Haberi

İBİS Eskişehir sağlık çalışanları

Akfen GYO, 13 Nisan 2020 Pazartesi akşamından itibaren çeşitli basın yayın organları ve sosyal medyada yer alan haber ve yorumlara neden olan olay hakkında açıklama yayınladı. 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

''13 Nisan 2020 Pazartesi akşamından itibaren çeşitli basın yayın organları ve sosyal medyada yer alan haber ve yorumlara neden olan üzücü olay hakkında açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Akfen Holding şirketlerinden Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), uluslararası zincir otel işletmecisi olan Accor ile stratejik işbirliği kapsamında 2007 yılından itibaren Ibis ve Novotel markaları altında şehir oteli projeleri geliştirmektedir. Accor Grubu, Akfen GYO’nun Türkiye’de sahip olduğu 15 mülkü otel olarak işletmek üzere kiralamıştır.

İstanbul Zeytinburnu’ndaki Novotel binası da Accor Grubu ile yapılan anlaşma çerçevesinde olup, 2007’den itibaren otel işletilmek üzere...