27 / 04 / 2024

İbrahim Ekşi kimdir

İbrahim Ekşi kimdir

İdealist GYO'nun görevinden istifa eden Muhammed Ali Ekşi'nin yerine yapılacak olan ilk genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten İbrahim Ekşi getirildi.

İdealist GYO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi oldu!

İdealist GYO 28 Mart'ta gerçekleşen Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na İbrahim Ekşi'yi seçti.

İbrahim Ekşi: Arsa fiyatlarını indirmek lazım!

Emlakkulisi.com sektör buluşması Anthill Kat 54'te gerçekleşti. İdealist GYO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi yaptığı açıklamada arsa fiyatlarına dikkat çekerek, "Arsa fiyatlarını indirmek lazım." dedi

İbrahim Ekşi, Ak Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı oldu!

Hektaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi, Ak Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı oldu. Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı'nın Kurucular Kurulu Üyesi olan Ekşi, bugüne kadar Türkiye genelinde birçok projeye imza attı...

İbrahim Ekşi kimdir?

Ak Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı olan İbrahim Ekşi, İdealist Kent projesini inşa eden Hektaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı sürdürüyor. İşte İbrahim Ekşi'nin görev yaptığı diğer kurumlar...

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Eyüp Ekşi kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Eyüp Ekşi hangi şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalıştı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Eyüp Ekşi’nin biyografisi...

Bakan Şimşek iş dünyası ve bankacılar ile ne konuştu? İşte görüşmelerin perde arkası!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bugün TÜSİAD ve Türkiye Bankalar Birliği üyeleri ile bir araya geldi. Bakan Şimşek, her iki görüşmede de tarafların mevcut duruma ilişkin tespit ve önerilerini dinlerken, yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaştı.

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

SGK'da EYT mesaisi! Borçlanma başvuruları için ek mesai yapılacak! Şu saatler arasında başvurunuzu yapabilirsiniz!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) EYT için mesai yapacak. Borçlanma başvurularıyla ilgili bir açıklama yapan kurum SGK merkezlerinin yeni yıldan önce yoğunluk nedeniyle ek işlem yapacağını duyurdu. İşte başvuru yapılacak saatler…

Toprak Mahsulleri Ofisi 1530 lira farkla ayçiçek yağı satın alacak! İşte detaylar...

Toprak Mahsulleri Ofisi'nden flaş ayçiçek yağı adımı geldi. Küresel piyasada fiyatları yüzde 30 kadar düşen ayçiçek için ofis ihale açtı. TMO, ihaleye çıktığı firmalar piyasanın 90 dolar (1530 lira) yüksek fiyat vermesine rağme ihaleyi kazandı. İşte detaylar...

Ekşi Taahhüt İnşaat Turizm Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Taahhüt İnşaat Turizm Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Furkan Ekşi tarafından kuruldu.

Ali Kurt'tan Kadem Ekşi'ye kentsel dönüşüm yanıtı!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Genel Müdürü Ali Kurt, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dönemlerinde 1 milyar TL'den fazla kaynağın kentsel dönüşüme aktarıldığını belirten Kurt, "Bizim riskli yapıları dönüştürmemiz ve önlem almamız lazım diyoruz" dedi.

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hakan Ekşi, Yavuz Sultan Ekşi tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekşi tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Ekşi ve Harun Emirhan Ekşi ortaklığında kuruldu.

İbrahim Ekşi kimdir Haberi

İbrahim Ekşi kimdir

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üyesi ve genel müdür değişikliği hakkında açıklama yaptı.

İdealist GYO, şirket Genel Müdürlüğü görevinden istifa eden Muhammed Ali Ekşi'nin istifasının kabul etti ve yerine yapılacak olan ilk genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten İbrahim Ekşi'nin atanmasına oy birliği ile karar verildi.

İdealist GYO KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 29.01.2020 tarihinde yaptığı toplantıda; Şirketimiz Ortaklarından Sayın İmdat EKŞİ'nin Yönetim Kurulu Üyeliği'nden istifasının kabulüne, yerine yapılacak olan ilk genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere, Sayın Eyüp EKŞİ'nin Yönetim Kurulu Üyeliği'ne atanmasına oy birliği ile karar verilmiş, Yine aynı toplantıda Şirket Genel Müdürlüğü görevinden istifa eden Sayın Muhammed Ali EKŞİ'nin istifasının kabulüne ve yerine yapılacak...