16 / 05 / 2024

İbrahim Halil Ay

İbrahim Halil Ay

Öz Atmaca İnşaat Yapı Malzemeleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Halil Ay tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Kartal, Soğanlık, Yeni Mahallesi, Baltacı Mehmet Paşa Sokak'ta kuruldu.

İHA Otomotiv Gıda Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İHA Otomotiv Gıda Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Halil Ay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Pendik, Çamçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Çiftçilere son dakika müjdesi: Yaş çay destekleme ödemeleri ne zaman? Şimdi açıklandı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çay üreticilerine ilişkin destekleme ödemeleri ile ilgili bir son dakika gelişmesini açıkladı. Ödemeler bugün resmen yatıyor. İşte ayrıntılar...

Kur Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kur Group Yapı Anonim Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Kuran ve Ahmet Kuran ortaklığında kuruldu.

Bakan Yumaklı'dan çay üreticilerine son dakika duyurusu: Ödemeler hesaplara yattı! Hemen paranızı alın!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaş çay üreticilerini ilgilendiren, destekleme ödemelerinin bugün hesaplara geçtiğini açıkladı.

Bakan Yumaklı'dan çay üreticilerine müjde! Yaş çay alımı ödemeleri 30 Kasım'da hesaplara aktarılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan son dakika yaş çay alımı ödemelerinin 30 Kasım Perşembe günü yapılacağını açıkladı.

Teytak İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teytak İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Celkanlı tarafından kuruldu.

Promis İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Petrol Limited Şirketi kuruldu!

Promis İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Petrol Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Celkanlı tarafından kuruldu.

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Çiçek tarafından kuruldu.

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

Astrum Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Astrum Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Asim Atmaca ve İbrahim Halil Karaburç ortaklığında kuruldu.

Fırıncılar Federasyonu’ndan Ekmek Zammı ile İlgili Açıklamalar

Son dönemde ülke genelinde artan ekmek fiyatlarına ilişkin Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, açıklamalarda bulundu. Ekmek fiyatlarının en son 9 ay önce güncellendiğini belirten Balcı, yapılan yüzde 40'lık zamın makul olduğunu ifade etti.

Fiyatlar yine arttı! Ekmeğe okkalı zam

Temmuz ayında ekmek fiyatlarına ülke genelinde zam geldi . Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek fiyatlarının bu ay itibarıyla 7 ile 7.5 lira arasında olacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Ekmeğe zam geldi! Bakın ekmek fiyatları ne kadar oldu!

Sonunda beklenen zam ekmeğe de geldi. Uzun süredir tartışılan konulardan biri olan ekmek zammı nihayetinde açıklığa kavuştu. Belirlenen ekmek fiyatı temmuz ayının başından itibaren geçerli olacak. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ekmek fiyatını açıkladı. 

İka2 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İka2 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Korucu tarafından kuruldu.

İbrahim Halil Ay Haberi

İbrahim Halil Ay

Öz Atmaca İnşaat Yapı Malzemeleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Halil Ay tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta  Kartal, Soğanlık, Yeni Mahallesi, Baltacı Mehmet Paşa Sokak'ta kuruldu. 


Öz Atmaca İnşaat Yapı Malzemeleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları...