19 / 05 / 2024

İbrahim Işıktaş

İbrahim Işıktaş

Opus Yapı ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Işıktaş ve Hasan Saçan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Koru Sokak, Selenium City'de kuruldu.

Halk otobüsü esnafının gelir desteği artıyor: Bakan Göktaş tek tek açıkladı! Özel halk otobüsleri de yararlanacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, halk otobüslerinin her ayın 1'i ile 4'ü arası ücretsiz yolcu taşıma kararı ile ilgili konuştu, "Esnafımızın mağduriyetini göz önüne alarak gelir desteğinin iyileştirilmesine ilişkin artış ile ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş açıkladı! Korumalı iş yerlerine 1 milyon 34 bin lira ödenek aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, geçen sene zihinsel ve ruhsal engelli vatandaşların özel sektörde istihdamını desteklemek amacıyla korumalı iş yerlerine 1 milyon 34 bin lira ödenek aktarıldığını açıkladı. 

Bakan Göktaş: Engelli ve yaşlıların toplu taşımadan ücretsiz yararlanması için destek sürecek! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşların toplu taşımadan ücretsiz yararlanabilmeleri için verilen destek ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte Göktaş'ın o açıklamaları...

Tamer Metinsoy hangi bakanlıkta çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Tamer Metinsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını ve doktorasını nerede yaptı? Hangi bakanlıkta görev aldı? Kaç dil biliyor? Şu an ne iş yapıyor? İşte Tamer Metinsoy ile ilgili merak edilenler...

Enflasyon aralıkta neden düşük çıktı? İşte o sorunun yanıtı!

Aralık ayı enflasyon rakamları şaşırttı. TÜİK verilerine göre enflasyon aralıkta aylık bazda yüzde 1,18, yıllık bazda iste 64,27’ye gerilediği duyuruldu. İşte salı günü yapılan bu açıklamayla herkesin kafasında, “Acaba ne oldu da enflasyon düştü?” sorusu belirdi. İşte bu soruya Merkez Bankası cevap

İgtaş Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgtaş Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Göktaş tarafından kuruldu.

Kdmed Biyoteknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kdmed Biyoteknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Ertunç ve İbrahim Işıldak tarafından kuruldu.

Erbil Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Erbil Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Işıktaş tarafından kuruldu.

Vatandaşlıkta limitin düşürülmesi konuta teşviği artıracak!

Yabancıların Türkiye vatandaşlığına geçişiyle ilgili bazı düzenlemeler değiştirildi. Vatandaşlıkta limitin düşmesi kararını sektör temsilcileri değerlendirdi.

Taşyol Yalıtım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşyol Yalıtım Ticaret Limited Şirketi İlker Işıktaş ve Ahmet Yolcu ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Söktaş Tekstil'in Söke'deki arsasının imar planı değiştirilecek!

Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş., Aydın Söke'de yer alan fabrika arsasının ticaret, konut, turizm amaçlı değerlendirilmesi amacıyla, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği için başvuru yapacak.

Opus Yapı ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opus Yapı ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Işıktaş ve Hasan Saçan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Koru Sokak, Selenium City'de kuruldu.

Manzara Adalar İş GYO satılık daire!

Daire teslimlerinin 2018 yılında yapılacağı proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Manzara Adalar İş GYO satılık daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İbrahim Işıktaş Haberi

İbrahim Işıktaş

Opus Yapı ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Işıktaş ve Hasan Saçan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Koru Sokak, Selenium City'de kuruldu. 


Opus Yapı ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Şirket yurt dışında ve yurt içinde her türlü inşaat taahhüt, mühendislik, proje işleri ve bu konularla ilgili danışmanlık ve yatırım danışmanlığı faaliyetleri yapabilir, b) Bu amacını gerçekleştirmek için yurt içinden ve yurt dışından emtia, malzeme, makine ve yedek parça temin edebilir, bunları gerek­tiğinde yurt dışına geçici olarak götürerek şantiyeler oluşturabilir, işin bitiminden sonra şantiyeyi ka­patarak makine ve teçhizatını gerekirse tekrar geri getirebilir. Bu madde ile ilgili konular doğrul­tusunda yurt dışında danışmanlık büroları açabilir, gerektiğinde yerli ve yabancı şirketlerle sermaye taahhüt ederek ortaklık kurabilir, c)...