30 / 04 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu başkan

İbrahim Karaosmanoğlu başkan

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve 2014 seçimlerinde tekrar AK Parti'den aday olarak gösterilen İbrahim Karaosmanoğlu kimdir? İşte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu' nun biyografisi...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan metro müjdesi: Çekmeköy ve Sancaktepe metroları martta hazır!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anadolu yakasındaki 3 ilçeden geçecek, 8 istasyonlu, 10,9 kilometrelik Çekmeköy–Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının mart ayında hazır olduğunu açıkladı.

KİPTAŞ'tan bir teslim müjdesi daha! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkladı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken KİPTAŞ'n kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Güngören Doğakent Sitesi için de teslim müjdesi geldi. Yüzleri güldüren müjdesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan ilkler ve enler dönemi paylaşımı geldi, vatandaşlardan eleştiri gecikmedi!

Merakla beklenen yerel seçimler gündemden düşmezken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'da resmi sosyal medya hesabı üzerinden ilkler ve enler dönemi paylaşımı yaptı. İşte İmamoğlu'nun o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na tepki: '140 bin konut' deyip 5 bin konut yapamayan bir irade!

İBB Başkan adayı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun '140 bin konut yapacağım' diyerek 5 bin konutu yapamadığını dile getirdi. Kurum, İstanbul ile ilgili planlarını açıkladı. İşte detaylar...

Ekrem İmamoğlu'nun hedefindeki TOKİ Başkanı Ömer Bulut ucuz konutun formülünü açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önce iftira atıp sonra canlı yayına bağlanmasını istemediği TOKİ Başkanı Ömer Bulut, İstanbul için çözüm önerilerini açıkladı. İşte o öneriler...

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

İstanbullulara müjde! İBB Başkanı İmamoğlu duyurdu: Beylikdüzü-Pendik arası 55 dakika olacak! HIZRAY geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu uzun süredir üzerinde çalıştıkları ''HIZRAY'' projesi ile ilgili bilgi vererek  Beylikdüzü-Pendik arasının 55 dakika olacağını duyurdu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi: 4,5 yılda kaç konut yenilendi belli değil!

İBB Meclisinde İBB'nin 2024 yılına ait mali bütçesi tartışmaya açıldı. MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na dönüşüm ile ilgili tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan Kentsel Dönüşüm Kanunu'na tepki: Vatandaşlar tapusunun elinden alınacağını düşünüyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kentsel Dönüşüm Kanunu'nu değerlendirdi. İmamoğlu, vatandaşların yerinden yurdundan olacağını, tapusunun elinden alınacağını düşündüğünü belirtti.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

İbrahim Karaosmanoğlu başkan Haberi

İbrahim Karaosmanoğlu başkan

İbrahim Karaosmanoğlu kimdir?

İbrahim Karaosmanoğlu, 1952 yılı İzmit Yuvacık doğumlu. 1977 yılında Marmara Üniversitesi'nden mezun olan İbrahim Karaosmanoğlu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve 2014 seçimlerinde tekrar AK Parti'den aday olarak gösteriliyor.


İbrahim Karaosmanoğlu, 1978-1989 yılları arasında Kırıkkale Lisesi, İzmit Endüstri Meslek Lisesi ve İzmit Ortaokulu´nda öğretmen ve yönetici olarak görev aldı. 


1989-99 yılları arasında İzmit´te 10 yıl Yuvacık Belediye Başkanlığı yaptı. Ak Parti´nin kuruluşunda Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte aktif olarak görev aldı. 


Ak Parti Kocaeli Teşkilatında kurucu İl Başkan Yardımcılığı ve İl Başkanlığı görevlerinde bulundu. Daha sonra Başbakan Danışmanı olarak Ankara´da görev yaptı. 


Kırgızistan Cumhuriyetinin köklü üniversitelerinden Mahmud Kaşgarî Barskanî Doğu Üniversitesi tarafından “Fahri profesörlük” ünvanı ile Kazakistan Cumhuriyeti Kainar Üniversitesi’den “Fahri doktora” ünvanına layık görülen Karaosmanoğlu, COPPEM-Avrupa-Akdeniz İşbirliği Komitesi asli...