27 / 04 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu Kandıra projeleri

İbrahim Karaosmanoğlu Kandıra projeleri

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın sahillerinde ve ilçe merkezinde incelemeler yaparken iftar sonrası da vatandaşlarla bir araya geldi.

İbrahim Karaosmanoğlu, inşaat mühendisleriyle bir araya geldi!

İnşaat mühendisleriyle bir araya gelen İbrahim Karaosmanoğlu, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğünü söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün ihtiyaç olduğunu söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kazandırma kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı.

İbrahim Karaosmanoğlu, metro projesi için destek istedi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli metro projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

İzmit-Kandıra'ya duble yol geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yatırımları değerlendirdi. Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada İzmit-Kandıra duble yolunun kazaları azaltacağını belirtti.

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan Haldız Grup’a tebrik!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız’ı ziyaret etti

İbrahim Karaosmanoğlu Şehircilik Şurası'na katılacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek Şehircilik Şurası’na katılacak.

Şehir plancılarından İbrahim Karaosmanoğlu’na ziyaret!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Şehir Plancıları Odası Başkanı Rahmi Erdal Tümpalay ve yeni yönetimini makamında kabul etti.

İMO'dan İbrahim Karaosmanoğlu'na ziyaret!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Şube Başkanı Ahmet Kadı ve yeni yönetimi makamında konuk etti.

İbrahim Karaosmanoğlu'na park teşekkürü!

Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir oğlunun ismini taşıyan park için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan 2B toplantısı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Köşklüçeşme’deki 2B çalışma ofisinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi, firmaya yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İbrahim Karaosmanoğlu Kandıra projeleri Haberi

İbrahim Karaosmanoğlu Kandıra projeleri


Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın sahillerinde ve ilçe merkezinde incelemeler yaparken iftar sonrası da vatandaşlarla bir araya geldi. Karadeniz sahillerinde Ramazan sonrası vatandaşların taleplerine karşı her türlü önlemin alınması için çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Halkımızın Kandıra bölgemize gösterdiği ilgi nedeniyle biz de Büyükşehir olarak önlemlerimizi alırken, yeni yatırımlarla da vatandaşlarımızdan gelen talepleri yerine getiriyoruz. Bu amaçla yaptığımız Miço Koyu kadınlar plajımız, Ramazan’dan sonra hizmete girecek” dedi.


SAHİLLERİ TEK TEK GEZDİ VE BİLGİ ALDI


Bağırganlı, Seyrek, Sarısu, Kerpe ve Miço Koyu’nda yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Karaosmanoğlu’na, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Özder ve teknik personel eşlik etti. Kerpe Miço Koyu kadınlar plajına...