29 / 04 / 2024

İbrahim Mete Doğruer

İbrahim Mete Doğruer

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre şirkette yönetim kurulu üyeliği bulunan İbrahim Mete Doğruer Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı' ndan istifa etti...

Armopol Yapı Ve İzolasyon Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Armopol Yapı Ve İzolasyon Sanayi Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sururi Doğruer tarafından kuruldu.

Prof. Dr. İbrahim Özkol nerede doğdu? Doktorasını nerede yaptı? İspanya’da hangi projelerde görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Özkol ne zaman doğdu? Hangi okulda okuldu? Yüksek lisansını ve doktorasını hangi alanlarda yaptı? Hangi alanlarda çalıştı? İşte İbrahim Özkol ile ilgili merak edilen her şey...

Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz kariyerine ne zaman başladı?

Vatandaş için ısınmak artık lüks oldu! Hükümete doğal gaz faturası için çağrı geldi!

Avrupa’da doğal gaz fiyatları bir yıl içinde yüzde 85’e yakın oranda düşerken, Türkiye’de ise konutlarda yüzde 164, sanayide de yüzde 273 arttı. Bu duruma tepki gösteren CHP, hükümete çağrı yaparak, ısınmanın artık bir lüks haline geldiğini savundu ve bu nedenle doğal gaz fiyatlarının indirilmesini

Doğa 1 İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa 1 İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İbrahim Can tarafından kuruldu.

Kınık OSB'nin 2. kısmına yatırımcı ilgisi!

Ön taleple genişletilmeye çalışmalarına ilgi yüksek. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, ön talebe 19 firmanın başvurduğunu bu başvurularla OSB'nin ikinci kısmını yüzde 80'inin şimdiden dolduğunu açıkladı.

Reysaş GYO Serik'teki deposunu 700 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Antalya ili Serik ilçesi Çandır Mahallesi 1561 Parsel üzerindeki 42 bin 438 metrekarelik deponun bin 311 metrekarelik depolama alanı "Doğruer Lojistik ve Uluslararası Nak. Dış Tıc. Ltd.Şti.."ye 3 seneliğine kiraladı.

İnşaat Mühendisi İbrahim Doğankaya vefat etti!

İnşaat Mühendisi İbrahim Doğankaya vefat etti. Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Mete Varas Proptech'i anlattı!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için "Proptech" konulu yazı dizisine devam ediyor. Selçuk bu kapsamda EurAsia Proptech Initiative kurucusu Mete Varas ile röportaj yaptı...

Doğu Perinçek: Elazığ ve Malatya'da emlak fiyatları dondurulsun!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Elazığ depreminin ardından bölgede meydana gelen gelişmeler üzerine hükümete çağrı yaptı.

Darmet Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Darmet Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Mete Doğruer tarafından kuruldu.

ESD Teknik Mühendislik ve Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ESD Teknik Mühendislik ve Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Doğruer tarafından kuruldu.

Doğubeyi Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğubeyi Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Akdağ tarafından kuruldu.

İbrahim Mete Doğruer Haberi

İbrahim Mete Doğruer

Kuyumcukent GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizde Yönetim Kurulu üyeliği bulunan İbrahim Mete DOĞRUER (T.C. Kimlik No: 11552528638) Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa...