06 / 05 / 2024

İbrahim Özçimen özgeçmiş

İbrahim Özçimen özgeçmiş

İbrahim Özçimen, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan isimler arasında yer alıyor. Peki, İbrahim Özçimen kimdir?

Gaziantep'te Vakıflar'ın kiracısına yüzde 200 zam yapıldı! Fahiş kiraların suçlusu sadece 'vicdansız ev sahipleri' mi?

Fahiş oranlarda artan kiralık ev fiyatları gündemden düşmüyor. CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, kira fiyatlarını Meclis gündeminde konuştu. İşte o açıklamalar...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Emekli maaşında çığır açan talep: İlk kez o rakam telaffuz edildi! Emeklinin yüzü gülecek mi? Emekli zammında son dakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekli maaşlarına gelecek olası bir zam konusundaki açıklamalarının ardından, TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, en düşük emekli maaşı için alt limiti duyurdu. İşte, emekli maaşı zammı son dakika haberi...

Öğretmenlerin bu seneki semineri ne zaman başlayacak? Seminer online mi olacak? 

2022-2023 eğitim öğretim yılının bitmesiyle bir süre boyunca öğretmenlerin semineri başlayacak. Yaz tatili seminerlerinin ne zaman yapılacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. MEB, bu dönemki seminer tarihlerini açıkladı. Tarihlerin açıklanmasıyla online mı yoksa yüz yüze mi merak ediliyor

Kiraya yüzde 25 zam sınırı ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarını çözemedi! Farklı çözümler gelebilir mi? 

Konut kiralarında yıllık zam oranları, taşınmaların en fazla olduğu yaz mevsiminde tespit ediliyor. Peki ev sahibi ve kiracılar arasındaki sorunlara farklı çözümler getirilebilir mi? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı. 

Sien Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sien Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Beyçimen tarafından kuruldu.

Kredi kartınız varsa 1001 TL alacaksınız! Bu habere hemen bakın

Türkiye'de Kredi kullanan milyonlarca vatandaş var. Bankalar, kredi kartı sahiplerinde her sene muntazam olarak kart ücreti tahsil ediyor. Ancak bu ücreti ödemek mecburiyetinde olmadığınız gibi geçmiş ödemelerinizi de tahsil edebilirsiniz.

Buğday fiyatları yükselişe geçti! Çiftçilerin yüzü gülecek mi? İşte 23 Mart 2023 fiyat listesi…

Temel ihtiyaçlar arasında yer alan buğdaydan üretilen birçok ürün soframıza geliyor. Son günlerde artan buğday fiyatları çiftçilerin yakın takibinde. İşte 23 Mart 2023 fiyat listesi…

Üniversiteler açılacak mı? YÖK üniversiteler ne zaman açılacak? Nisanda üniversiteler açılır mı?

Üniversiteler ne zaman açılacak? Nisan ayında üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler bahar dönemi yüz yüze mi olacak? bu sorular şu sıralarda sık sık soruluyor. İşte merak edilen detaylar!

Tesla Elon Musk’ı üzdü! Sürücüsüz otomobil hayal mi oldu?

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla’dan bugünlerde ardı ardına kötü haberler geliyor. Son olarak Tesla cephesinde yaşanan gelişme, sürücüsüz otomobilin geleceğine yönelik karamsarlık yarattı.

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi?

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi? şeklindeki ve buna benzer sorular pek çok vatandaş tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

17 dakikada yüzde yüz şarj edilebilen Xiaomi Mi 11T Pro'ya inanılmaz indirim! 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada'da Xiaomi'nin internet sitesinde stokları tükenen Xiaomi Mi 11T Pro indirimli fiyatı ile satışa çıkarıldı. 17 dakikada şarj olan telefonun fiyatını duyunca şoke olacaksınız! Peki, Hepsiburada'da Xiaomi Mi 11T Pro fiyatları ne kadar? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

İbrahim Özçimen özgeçmiş Haberi

İbrahim Özçimen özgeçmiş

İbrahim Özçimen kimdir?

İbrahim Özçimen, 1960 yılında Denizli-Çivril'de doğdu. İlk ve ortaokulu Çivril'de, liseyi Uşakta, Yüksek Öğrenimini İ.Ü.Hukuk Fakültesinde tamamladı. 1982 yılında Uşak Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. 


Çankırı-Orta Kaymakam Vekilliği, İstanbul-Eminönü Kaymakam vekilliği görevlerinden sonra 1984 yılında Kahramanmaraş-Andırın Kaymakamlığına atandı.


1988-1990 yıllarında Bingöl-Karlıova Kaymakamlığı yaptı. Daha sonra bir yıl süre ile İngilizce Öğrenimi amacı ile İçişleri Bakanlığınca gönderildiği ABD Wisconsin'de kaldı. Dönüşte sırası ile 1991-92 yıllarında Bitlis-Ahlât, 1992-94 yıllarında Bilecik-Gölpazarı,


1994-1996 yıllarında Kayseri-Yahyalı, 1996-1999 yıllarında Sakarya-Ferizli Kaymakamlıklarında bulundu. 12 Kasım 1999 Düzce depreminden sonra Sakarya Vali Yardımcısı olarak çalıştı. 


Ekim 2003'te Ankara Vali Yardımcılığına atandı. 2004 - 2008 yılları arasında Muş Valisi olarak görevine devam etti. 21.04.2008 tarihli ve 2008/13529 sayılı Kararname ile Burdur Valisi olarak atandı.


İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve üç...