27 / 04 / 2024

İbrahim ve Recep Tanrıverdi

İbrahim ve Recep Tanrıverdi

İbrahim ve Recep Tannverdi kardeşlerin Sultanhamam’da temelini attığı Tanrıverdi Holding, Türkiye’nin en büyük ev tekstili gruplarından biri haline geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi miktarları hakkında açkılamalarda bulundu. Yapılan açıklama kapsamında kredi ve burs miktarına gelen zam oranı da belli oldu. İşte 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarının detayları...

Rit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 134 milyon 28 bin 949,37 TL sermaye bedeli ile Recep Tanrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Ayşe Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı kimdir? Kaç yaşında? Hangi alanlarda görev yaptı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi kamuoyuyla paylaştı. İbrahim Yumaklı, Tarım ve Orman Bakanı oldu. Bunun üzerine, İbrahim Yumaklı'nın hayatı, eğitimi ve görev aldığı alanlar ile ilgili bilgiler arama motorlarında en çok aranan konular arasına girdi.

Vera1 Grup Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Vera1 Grup Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet İbrahim ve Murat Durmuş ortaklığında kuruldu.

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Mert ve Recep İzgi ortaklığında kuruldu.

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Mengir ve Recep Megir ortaklığında kuruldu.

Pacta Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pacta Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Yusuf Ahmet Uzun ve Recep Metin ortaklığında kuruldu.

Rk Eşrefoğlu İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rk Eşrefoğlu İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da Kemal Eşrefoğlu ve Recep Eşrefoğlu ortaklığında kuruldu.

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de A.Karım M.T.H. Shalabı, Mahmoud H.M. Hamıdo, Mustafa İbrahim ve Yasser Mohamed ortaklığında kuruldu.

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Abdulselim Şahin, Ahmet Kemal Şahin, İbrahim Şahin ve Recep Furkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Cemre Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Cemal Acar ve Recep Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Redkey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Redkey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yıldız ve Recep Doğan ortaklığında kuruldu.

Reha Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Reha Turizm Otelcilik Limited Şirketi Şile’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek ve Recep Delikaya tarafından kuruldu.

İbrahim ve Recep Tanrıverdi Haberi

İbrahim ve Recep Tanrıverdi

Avrupa’da marka satın almaya hazırlanan holding, turizm yatırımlarıyla da dikkat çekiyor. Beşiktaş’taki Shangri La oteliyle Uzakdoğu markasını Türkiye’ye getiren şirket, Karadeniz’in ilk yabancı 5 yıldızlı otelini de Samsun’da açtı.


Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden tekstilin en rekabetçi olduğu alanlardan biri ev tekstili. 5,5 milyar doları bulan ihracatı ile pazarın Türkiye’deki hacmi 13 milyar doları aşmış durumda. Avrupa’nın en büyük tedarikçisi olan Türk ev tekstili sektörü, global ticarette de ilk dört oyuncu arasında yer alıyor. Türkiye’nin ev tekstilindeki bu gücünün arkasında ise pek çok başarı hikayesi var. Tannverdi Holding de bunlardan biri.


Pek çok tekstil şirketi gibi Tanrıverdi Holdingin temelleri de Sultanhamam’da atıldı. Samsun’un Çarşamba ilçesinde manifaturacılık yapan dedesinin yanında yetişen Recep Tanrıverdi, 1966 yılında İstanbul’a gelerek mal aldıkları bir firmada tezgahtar olarak işe...