30 / 04 / 2024

ıca proje

ıca proje

Uluslararası Ekonomi Forumu kapsamında IC İçtaş İnşaat ve Rusya Federal Karayolları Genel Müdürlüğü (Rosavtodor) arasında hayata geçirilecek otoyol projelerine yönelik protokol imzalandı.

Ballıca Manzara Villaları satışta! Yeni proje! 

Çukurova Gayrimenkul ve MSY Yapı imzasıyla İstanbul Pendik'te yükselen Ballıca Manzara Villaları'nda satışlar başladı. Peki Ballıca Manzara Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm detaylar...

A'la Çamlıca 2'de yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

A'la Çamlıca 2 projesinden konut sahibi olmak isteyenler lansman dönemine özel olarak sunulan yüzde 12 indirimden yararlanabiliyor. Yatay mimarisi ile dikkat çeken A'la Çamlıca 2'nin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor...

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Vox Bağlıca satışta! Yeni proje!

Meydan Yapı tarafından Ankara'da inşa edilen Vox Bağlıca villa projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

TOKİ'den İzmit'e dev proje müjdesi! Tam 711 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmit'te 711 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede ayrıca konutların dışında 12 adet dükkan da bulunacak.

Ferce Bağlıca'da lansman fırsatları! Yeni proje!

Ankara'da hayata geçirilen Ferce Bağlıca projesinde yer alan konutlar için lansman fırsatları sunuluyor. İşte Ferce Bağlıca projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Nevşehir'e 168 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 168 konutluk yeni proje inşa edecek. Paylaşılan detaylara göre, projede ayrıca konutların dışında 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

Peker GYO'dan Çamlıca projesi açıklaması! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Şirket, proje geliştirme çalışmaları doğrultusunda, kentsel dönüşüm kapsamında muafiyet yazılarının Belediye tarafından onaylandığını belirtti. 

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

TOKİ'den Aydınlılara tam 228 konutluk yeni proje müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın'da tam 228 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede ayrıca 3 adet dükkan da yer alıyor.

TOKİ'den Niğde'ye 253 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde'de 253 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede ayrıca 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

Emlak Konut GYO'dan Çamlıca'ya 1.230 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi için ÇED süreci başladı. Projede 1.230 konut ve 40 adet ticari alan yer alacak. İşte detaylar...

Otel yatırımlarında artış!

Türkiye Otelciler Birliği’nin (TÜROB) raporuna göre, 6 ayda toplam teşvik değeri 7 milyar 553 milyon TL olan 75 otel projesi için başvuruda bunuldu. İlk yarıda teşvik belgesi başvurularının parasal tutarı bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 640 arttı. Ayrıca proje sayısı yüzde 39, yatak kapa

ıca proje Haberi

ıca proje

IC İçtaş İnşaat ve İtalyan Astaldi firmalarının kurduğu ortak girişim ICA ile Rusya Federal Karayolları Genel Müdürlüğü (Rosavtodor) arasında iş birliği protokolü imzalandı.


Rusya’nın St. Petersburg kentinde düzenlenen Uluslararası Ekonomi Forumu kapsamında ICA ile Rosavtodor arasında kamu ve özel sektör iş birliğiyle hayata geçirilecek otoyol projelerine yönelik protokol imzalandı.


İmza töreninde bir konuşma yapan IC İçtaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Çeçen, Rosavtodor ile imzalanan iş birliği protokolünün, Rusya ile ortak proje yürütme tecrübelerinin yeni projelerle güçlenmesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.


Rusya’da tamamladıkları Pulkovo Havalimanının genişletilmesi ve St. Petersburg Yüksek Hızlı Batı Çevre Yolu projelerinden sonra söz konusu protokolü imzalamaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Çeçen, “Rosavtodor ile iş birliği yapmaktan ve Türkiye ile Rusya arasındaki yatırım ortaklığını ileriye taşımaktan gurur...