18 / 05 / 2024

ICCI 2014 konferans

ICCI 2014 konferans

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenecek ICCI 2014 – 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı öncesinde enerji sektörünün önemli isimleri konferans programını ve enerji sektörünü değerlendirecek...

Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı başladı!

Anadolu Ajansının " global iletişim ortağı " olduğu, 21. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı - ICCI 2015 kapılarını açtı.

21. Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı 6 Mayıs'ta!

Enerji sektörünün en önemli platformu olan ICCI - Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, "Enerji Sanayi Sektöründe 21. Yıl" sloganı ile 6 Mayıs Çarşamba günü Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi'nde başlayacak.

Akü'de YHT tünel inşaatları konferansı düzenlendi!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi'nde 16 Aralık 2014 tarihinde "Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi Ankara/Polatlı - Afyonkarahisar Kesimi Tünel İnşaatları" konulu bir konferans düzenlendi.

ICCI 2014 Enerji Ödülleri sahiplerini buldu!

Enerji sektörünün en önemli organizasyonlarından ICCI 2014 Enerji Ödülleri sahiplerini buldu. Yarışmada Yenilenebilir Enerji Santralleri, Termik Enerji Santralleri ve Verimlilik kategorilerinde 11 ayrı proje büyük ödüle layık görüldü.

Nuh Çimento atık ısı dalında ödül kazandı!

Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı ( ICCI ) 2014 Enerji Oscar Ödülleri kapsamında enerji santralleri ve verimlilik projeleri kategorilerinde yapılan başvuruların en iyileri onurlandırıldı.

Rem Koolhaas Marka Konferansı’nda!

Rem Koolhaas Marka Konferansı’na katılıyor. Kalebodur’un sponsorlar arasında yer aldığı, İstanbul’da düzenlenecek ‘ Marka 2014 Konferansı ’, mimarlık dünyasının en etkili isimlerinden Rem Koolhaas’ı ağırlıyor.

8. Turizm Fuar ve Konferansı başarıyla sona erdi!

4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenen 8. Turizm Fuar ve Konferansı başarıyla sona erdi. 902 firmanın katıldığı fuarı, Türkiye'nin 52 ilinden ve 67 ülkeden toplam 28 bin 73 kişi ziyaret etti.

Güneş enerjisi konferansı SOLARTR 2014 İzmir'de başladı!

Güneş enerjisi kullanımında yenilikçi teknoloji ve uygulamaları konu alan "SOLARTR 2014" konferansı İzmir'de başladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Usta konuyu değerlendirdi.

2. İklimlendirme Konferansı yarın kapılarını açıyor!

2. İklimlendirme Konferansı yarın kapılarını açıyor. HVAC ve IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler kapsamıyla İklimlendirme Konferansı 4 Kasım 2014 tarihinde Marriott Hotel Asia’da kapılarını açıyor.

Data Center sektör temsilcileri Data Center Türkiye Konferansı'nda buluşuyor!

BASİD ( Bilişim Alt Yapı Sistemcileri Derneği ) tarafından, bu yıl 2'incisi düzenlenen 'Data Center Türkiye Konferansı' ( DCT 2014 ) sektör temsilcilerini İstanbul'da buluşturuyor.

Schreder 6. LED Konferansı’nda!

Yol aydınlatma çözümlerinde LED teknolojisini avantajları ile geliştirdiği enerji verimli çözümleri sunmayı hedefleyen Schréder; 26 Eylül 2014 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 6’ıncı LED Konferansı’na katılıyor.

İSKİD’den nefes alan binalar için konferans!

İSKİD, ‘Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı’ ile Tasarımda iklimlendirme ile ilgili sorunları masaya yatırıyor. 22 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek konferans yüzlerce mimar ve sektör temsilcisini buluşturacak.

Alarko Carrier- Buga Otis ve Çedbik 11 Eylül'de konferans düzenliyor!

11 Eylül 2014 tarihinde İstanbul Shangri - La Bosphorus Otel Balo salonunda, Alarko Carrier ve Buga Otis sponsorluğunda, ÇEDBİK tarafından düzenlenen, Bina Sistemlerinde Sürdürülebilirlik konulu konferansın programını haberimizde bulabilirsiniz.

ICCI 2014 konferans Haberi

ICCI 2014 konferans

1’nci Enerji Sektör Buluşması’na TEİAŞ Genel Müdürü Kemal Yıldır ve Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Ali Kibar konuk konuşmacı olarak katılacak.

ICCI 2014 – 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı öncesinde Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen 1’nci Enerji Sektörü Buluşması 19 Kasım 2013 Salı günü The Marmara Taksim Hotel’de gerçekleşecek. ICCI Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Selahattin Çimen başkanlığında düzenlenecek toplantıda ICCI 2014 Konferans Programı ile Türkiye’deki enerji sektörü değerlendirilecek.

TEİAŞ Genel Müdürü Kemal Yıldır “EPİAŞ ve Elektrik Piyasası’nın Değerlendirilmesi” konulu, Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Ali Kibar ise “Yatırımcı Gözünden Enerji Sektörünün Değerlendirmesi” konulu birer sunumla toplantıya katılacak.


Türkiye’nin en büyük enerji ve çevre konferansını düzenleyen sektörünün lider kuruluşu Sektörel Fuarcılık,  24-25-26 Nisan 2014 tarihlerinde...