03 / 05 / 2024

İÇDAŞın arazisi

İÇDAŞın arazisi

Gazete ilanları çıktıktan sonra İÇDAŞ'ın arazisine tam 18 inşaat firmasından teklif gelmişti. Bunların tamamının adını öğrenemesek de aralarında İbrahim Dumankaya Holding'e ait DKY İnşaat var...

Mood Göksu'da ön talep fırsatı! Ankara'da 1.100 konutluk yeni proje! 

Dinamik Life imzası taşıyan Mood Göksu projesinde ön talep fırsatı başladı. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 1.100 konut yer alıyor. 

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkez nakli yapıldı!

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda Tur.Eğt.Paz.Emlak İlt.Hiz.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

Zeray Grande Anatolia 15 Temmuz'da ön satışta! Yeni proje! 

Zeray Grande Anatolia projesinde ön satışlar 15 Temmuz'da başlıyor. Peki Zeray Grande Anatolia projesi nerede? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı!

Şehir yaşamının gürültüsü ve stresinden uzak doğayla iç içe olan Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı başladı.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da ön talep avantajı! 

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön talep avantajları başladı. Projede evlerini öncelikle ön talep bırakanlar seçecek...

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

Bu da oldu! Türkiye'nin ilk nöbetçi kuyumcuları görev başında!

Son senelerde kente gelen turist sayısında büyük artışlar yaşanınca Diyarbakır’daki kuyumcular da nöbet sistemine geçti. Diyarbakır'da hafta sonları 20’ye yakın kuyumcu nöbet tutacak. Sistemin amacı Diyarbakır'a has ürünleri tanıtmanın dışında, turistlerin de bu ürünlere ulaşmasını sağlamak.

Ankara'da kamu arazisi satma vaadiyle 25 milyon TL'lik dolandırıcılık!

Başkent Ankara'da kamu arazisi satma vaadiyle 5 kişiden toplamda 25 milyon TL alan 4 şüpheli yakalandı.

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Aspendos Arena’nın arazisi yeniden mahkemelik oldu!

Antalya Serik'te belediyenin mühürlenen ve kaçak yapılaşma sebebiyle verdiği para cezası ve yıkım kararları, mahkeme tarafından da onaylanan Aspendos Arena'nın yer aldığı arazi, yeniden mahkemelik oldu. 

Şanlıurfa'da hastane arazisi üzerine konut mu inşa edilecek?

Şanlıurfa'da kamu hastanesi inşa edilmesi için ayrılan 53 dönümlük hazine arazisi Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle konut alanına çevrildi. 

İÇDAŞın arazisi Haberi

İÇDAŞın arazisi


Bugünlerde Türkiye'nin önde gelen müteahhitlerinin gözü kulağı Aslan Ailesi'nden gelecek haberde. Konunun biraz daha anlaşılabilmesi için dergimizin 39. sayısında yine bu sayfalarda yazdığımız bir kulisi hatırlatmamız gerekiyor. "İçdaş'ın fabrika arazisine 18 talip var" başlıklı kulisimizde Türkiye'nin en büyük demir çelik firmalarından olan İÇDAŞ Demir Çelik'in Güneşli'deki eski fabrika yerini değerlendirmek üzere harekete geçtiğini yazmıştık. Aile, gazetelere ilan vererek, 112 dönümlük arazisini 'hasılat paylaşımı modeli' ile değerlendirmek istediğini açıklamıştı. İki emsali bulunan araziye ailenin karma proje yapılmasına sıcak baktığını da vurgulamıştık. 


Gazete ilanları çıktıktan sonra araziye tam 18 inşaat firmasından teklif gelmişti. Bunların tamamının adını öğrenemesek de aralarında İbrahim Dumankaya Holding'e ait DKY İnşaat ve Altan Elmas'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Suryapı'nın olduğunu duyup, okurlarımızla paylaşmıştık. 


Aslında Aslan Ailesi'nin şimdiye kadar görüşmelerini...