07 / 05 / 2024

İçinden telefon hattı geçen inşaat

İçinden telefon hattı geçen inşaat

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yapımı devam eden 3 katlı bina, inşaatın içinden geçen telefon hattı nedeniyle tamamlanamıyor.

Telefon kullanıcılarına duyuru yapıldı! 81 il için geçerli!

Telefon kullanıcıları için önemli bir duyuru yapıldı. O hattı tercih edenlere sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım yapıldı. İşte detaylar!

Hattı Türk Telekom olanlara müjde! Bunu yapan 50 TL kazanacak!

Telefon hattı Türk Telekom olanlara duyuru yapıldı. 30 Haziran tarihine kadar 50 TL kazanabilirsiniz. İşte detaylar!

Vodafone telefon hattına sahip olanlar en az 85 TL oluyor! İşte beklenen açıklama!

Vodafone, müşterilerine yönelik özel bir kampanya başlattı. Yeni kampanya ile hat sahiplerine avantajlı fırsat sunulacak. Vodafone, müşterilerinin parasının değerini bilerek, onlara daha fazla değer katmak için çalışıyor.

İçinden fay hattı geçen hastanenin yıkılmaması görenleri hayrete düşürüyor! Konuya ilişkin uzmanından açıklama geldi! 

Depreme direnen Gaziantep Islahiye Devlet Hastanesi ilk günden itibaren hizmet vermeye devam ediyor. Peki hastane neden yıkılmadı? 

Riskli bina hattı telefon numarası!

1999 yılından önce inşa edilen binalarda oturan vatandaşlar binalarının riskli olup olmadığını öğrenmek istiyor. Peki riskli bina nasıl tespit ediliyor? İşte riskli bina hattı telefon numarası...

Gaziosmanpaşa'ya iki teleferik hattı geliyor!

Gaziosmanpaşa, ulaşımda dev projelerle gelişiyor. Gaziosmanpaşa’nın içinden geçecek 4 raylı sistem hattı ve 2 teleferik hattıyla Kentsel Dönüşüm çalışmalarına entegre edilmesiyle ilçe ulaşımın merkezi olacak.

Mudurnu'da içinden telefon hattı geçen inşaat tamamlanamıyor!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yapımı devam eden 3 katlı bina, inşaatın içinden geçen telefon hattı nedeniyle tamamlanamıyor.

İstinye-İTÜ-Kağıthane Raylı Sistem Hattı ihaleye çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstinye-İTÜ-Kağıthane Raylı Sistem Projesini ihaleye çıkarıyor. 8 kilometre uzunluğundaki metro hattı projesi Seyrantepe’den başlayarak Ayazağa’nın içinden geçip, İTÜ, İstinye Park AVM ve İMKB’den sonra İstinye’ye inecek.

Vladimir Putin: Türk Akımı projesinde Türkiye ile iş birliğinden vazgeçmeyiz!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, farklı projelerin ortaya çıkması durumunda, Türk Akımı Doğalgaz Boru Hattının inşaatı konusunda Türkiye ile işbirliğinden vazgeçmeyeceklerini ifade etti...

Kocaeli Bağçeşme'deki elektrik kesintileri devam ediyor!

Kocaeli Bağçeşme’de uzun bir süre elektrik kesildi. Yaşanan elektrik kesintisinin sebebini öğrenmek isteyen vatandaşları Seda ş’ın acil telefon hattı 186'yı aradılar fakat bir sonuc alamadılar.

Dareyn Bakırköy telefon numarası!

Güvenilir İnşaat tarafından hayata geçirilen Dareyn Bakırköy telefon numarasına haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Dareyn Bakırköy projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 2+1 dublex, 3+1, 3+1 dublex ve 4+1 dublex daireler mevcut...

Özyazıcı İnşaat Nish Adalar telefon!

Niş Adalar Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Özyazıcı İnşaat Nish Adalar telefon numarasına haberimizin içinden ulaşabilirsiniz...

Greenist telefon numarası!

Greenist projesi Saray Grup tarafından hayata geçiriliyor. Greenist telefon numarasına haberimizin içinden ulaşabilirsiniz...

İçinden telefon hattı geçen inşaat Haberi

İçinden telefon hattı geçen inşaat

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yapımı devam eden 3 katlı bina, inşaatın içinden geçen telefon hattı nedeniyle bitirilemiyor.


Musalla Mahallesi'ndeki arazisinin üstüne, bölgeden geçen telefon hattına rağmen ev yapmaya başlayan Yalçın, inşaatın içinde kalan telefon hattının daha sonra kaldırtabileceği düşüncesiyle inşaata devam etti.


Bina inşaatının 3 katındaki odaların içerisinden geçen telefon kablosu nedeniyle inşaat 5 aydır bitirilemiyor.


Yaklaşık 5 ay önce Türk Telekom yetkililerine bilgi veren ve hattın taşınması talebinde bulunan Yalçın, inşaatı durdurmak zorunda kaldı.


Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arsasına bina yapmak için çalışmalara başladığında telefon hattını fark ettiğini ve durumu yetkililere bildirdiğini belirterek "5 ay önce Türk Telekom İl Müdürlüğüne dilekçe verdim. Hiçbir yetkilinin gelip inceleme yapmaması üzerine 20 gün sonra tekrar gidip işlemlerin ne durumda olduğunu sordum. Dilekçenin kaybolduğunu söylediler. Tekrar...