05 / 05 / 2024

Iconova Konutları Gaziantep fiyat

Iconova Konutları Gaziantep fiyat

Iconova Konutları Gaziantep fiyat listesi 797 bin TL'den başlayarak değişiyor. Iconova Konutları'nda yüzde 1 peşinat fırsatı sunuluyor...

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında konutlar yükseliyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Gaziantep'te, Yerinde Dönüşüm Projesi'nden yararlanan depremzedelerin inşa ettirdiği konutlar hızla yükseliyor. İşte detaylar..

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları yapılıyor!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yaptığı deprem konutlarında kaba inşaatı biten 10 blokta mantolama çalışmaları yapılıyor.

Gaziantep Nizip'teki kalıcı konutlar yükseliyor!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen kalıcı konutlar yükseliyor.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları 29 Ekim'de teslim edilecek!

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada TOKİ'nin İslahiye'de yapımını sürdürdüğü deprem konutlarını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Gaziantep İslahiye'de deprem konutları 7 kat yükseliyor iddiası! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesinde yatay mimariye uygun ve en çok zemin+4-5 kat şeklinde bina inşa edileceğini açıklamasının ardından, Gaziantep İslahiye'de zemin ve bodrum katı ile birlikte 7 katlı konutların yükselmesi dikkatleri çekti. 

Murat Kurum tek tek açıkladı: Gaziantep İslahiye'de afet konutları hızla yükseliyor! Teslimler 1 yıl sonra! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep İslahiye'de afet konutlarının hızla yükseldiğinive teslimlerin de 1 sene sonra yapılacağını belirtti. 

Vakıf GYO, ICONOVA’ya ortak oldu!

Vakıf GYO, ülkemizin önde gelen konut ve yaşam alanlarından biri olan ICONOVA’yı Gaziantep’e kazandıran Şireci&Acarsan’a ortak oldu.

Gaziantep Güzelyurt Konutları'nda ihaleyle satışlar başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları’nda 205 daire için 1000 kişi başvurdu. 

Gaziantep Güzelyurt Konutları için son başvuru 15 Aralık!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları ihale usulüyle satışa sunuluyor.

Iconova Gaziantep Evleri fiyatları!

Iconova Gaziantep Evleri fiyatları 837 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede konutların yanı sıra 23 adet ticari birim de bulunuyor...

Iconova Gaziantep Konutları fiyatlar!

Iconova Gaziantep Konutları fiyatlar doğrultusunda projede daireler 837 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Iconova Konutları Gaziantep fiyat Haberi

Iconova Konutları Gaziantep fiyat


Şireci Grup ve Acarsan Holding tarafından hayata geçirilen Iconova Konutları projesi Gaziantep Şehitkamil'de yükseliyor. Iconova Konutları projesi 570 daire ve 23 ticari birimden meydana geliyor.


Yedi blok olarak tasarlanan Iconova Konutları projesinde bloklar 24 ve 42 katlı olarak belirlendi. Iconova Konutları projesi Aralık 2017 tarihinde teslim edilecek.


Iconova Konutları Gaziantep'te büyüklükleri 193 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişen 3+1'den, 8+1'e kadar konut seçeneleri sunuluyor. Iconova Konutları Gaziantep fiyat listesi 797 bin TL'den başlayarak değişiyor


Iconova Konutları projesinde yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılırken, taksitler Temmuz 2017'de başlıyor. Projede yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Telefon : 444 7 127

Web : http://iconova.com.tr/

Gülcihan...