19 / 05 / 2024

İcradan Satılık Otel Antalya

İcradan Satılık Otel Antalya

T.C. Kumluca İcra Müdürlüğü, Antalya ili Kumluca ilçesi Çavuş köyünde bulunan oteli 1 milyon 55 bin 797 TL'den satışa çıkardı. Satış, 17 Ağustos 2012 Cuma günü 10:00-10:10 saatleri arasında yapılacak

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

98 otel icradan satılıyor!

Bankalar kredi alacaklarını takibe alıp icra işlemi yapmadığı halde 2020 yılında 98 otel icradan satışa çıkarıldı. 2021'de de yılın ilk iki ayında 12 otel için icra işlemi yapıldı. En çok satılık otel bulunan il Muğla oldu.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Datça'da 2.3 milyon TL'ye satılık otel!

Muğla ili, Datça İlçesi, İskele Mahallesi Atatürk Meydanı Mevkii, 58 cilt numaralı, 5679 sayfa numaralı, 595 Ada, 15 Parselde kain, 152,20 metrekare arsa paylı dört katlı otel açık artırma usulü ile satılıyor...

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Alanya'da satılık otel binası ve arsası 20,7 milyon TL'ye!

Alanya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından satışa sunulan otel binası ve arsası 20 milyon 750 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazların ilk ihalesi 09.10.2017 tarihinde saat 10:20'de yapılacak.

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık!

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık dairelerin fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor. Bakırköy sahil hattında yer alan Pruva 34 projesinde rezidans, otel, apart otel alanları bulunuyor...

Ağaoğlu ve Edip İplik'ten Basın Ekspress Yolu'nda satılık otel!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun, 212 AVM yatırımcısı Edip İplik'e ait olan arsa üzerine inşa ettiği bu oteli satılığa çıkardığı bilgisine ulaştık. Ağaoğlu ve Edip iplik'in ortak mülkü olan otel, 138 odalı ve tamamlanmamış olarak satışa çıkarıldı.

Kağıthane DKY On Rezidans satılık daire!

Kağıthane DKY On Rezidans satılık daire fiyatları 482 bin liradan başlıyor. DKY On Rezidans projesinde 206 rezidans daire, ofis, otel ve ticari birimler yer alıyor...

İcradan Satılık Otel Antalya Haberi

İcradan Satılık Otel Antalya
Verilen ilan şöyle;


TAŞINMAZ AÇIK ARTIRMA İLANI

Bir borçtan dolayı ipotekli bulunan:

Tapu Kaydı : Antalya İli Kumluca İlçesi Çavuş Köyü 6S6 Ada 2 (eski kaydı 321 ada 2 parsel) Parsel de kayıtlı arsa

özellikler! : Taşınmazın bulunduğu parsel 2134,75 m2 yüzölçüme sahip olup Çavuşköy Beldesi sınırları içinde 1/1000 ölçekli turizm imar planı kapsamında, ticari alandır. Fakat, satışa konu parselin de içinde bulunduğu bölgede imar planları ile ilgili yürütmeyi durdurma kararı mevcuttur. Parsel üzerinde 480 m2 oturum alanlı ve 1160 m2 brüt alanlı bodrum+zemin+1 kattan oluşan U- planlı otel yapısı ile tesise bağlı yüzme havuzu, lokanta, bar bölümü bulunmaktadır. Bayındırlık ve Iskan Bakanlığı birim maliyet listesi uyarınca 4A yapı grubuna dahil bina, keşif tarihinden yaklaşık 8 yıl önce inşa edilmiştir. Çavuşköy Belediyesi İmar...