30 / 04 / 2024

İçtaş gayrimenkul

İçtaş gayrimenkul

İçtaş Turizm ve Kongre Merkezi'ni www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Gayrimenkulün en fazla değer kazandığı şehir neresi? Uzman isim açıkladı!

MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Taş, “İzmir, dünyada 150 il arasında fiyatların en fazla arttığı ikinci kent oldu” dedi.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Taş Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Vakkas Taş tarafından kuruldu.

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart'ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

Depremin ardından hemen gündem olan gayrimenkul sektörü, yarın 15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bir araya geliyor. İşte ayrıntılar...

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Sarıtaç tarafından kuruldu.

Ta Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ta Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Arslan tarafından kuruldu.

Güney Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımı karşılığında vatandaşlık!

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde (GKRY) yatırım karşılığı vatandaşlık programında meydana gelen nedeniyle ülkede bir takım kararlar alındı. 

Kıta Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kıta Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kaytan tarafından kuruldu.

İş adamlarının gayrimenkul anlaşmazlığı kavgası: 1 yaralı!

Beşiktaş'ta gayrimenkul anlaşmazlığı sebebiyle iki iş adamı arasında silahlı kavga çıktı. Holding sahibi Selahattin D. ile bir başka holdingin sahibi Engin M. kısa süre önce gayrimenkul holding hissesi yüzünden anlaşmazlık yaşayınca iddiaya göre İbrahim S. ateş açtı.

Beşiktaş'ta gayrimenkul krizi!

Beşiktaş'ta yönetimin Mayıs'a kadar 700 milyon TL ödeyecek olması sebebiyle gayrimenkul satışının gündeme geleceği öğrenildi. Fakat  bu işin gerçekleşmesi için kongrenin onayı şart.

2019 Mayıs ayı kira artış oranı ne zaman belli olacak?

Mayıs'ta gayrimenkul kira sözleşmesi yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağı TÜİK tarafından açıklanıyor. 2019 Mayıs ayı kira artış oranları 3 Mayıs Cuma günü açıklanacak.

İnşaatta hedefler 2019'a taşındı!

Başta gayrimenkul ve konut olmak üzere 200 civarında alt sektörü tetikleyen inşaat sektörü, Türkiye ekonomisinin lokomotifi oldu. İnşaat sektörünün büyüdüğü yıllarda ekonomi de büyüdü. Sektör büyüme beklentilerini 2019'da taşıdı...

İçtaş gayrimenkul Haberi

İçtaş gayrimenkul

 İçtaş Turizm ve Kongre Merkezi'nin havadan videosu için...