28 / 04 / 2024

İDAŞ nişantaşı

İDAŞ nişantaşı

50 yıldan fazla zamandır tecrübesiyle yaylı yatak sektörünün aranan markası olan İDAŞ, Nişantaşı’nda yeni mağaza açtı. 

Nişantaşı Koru'da son dakika gelişmesi! Bağımsız bölüm sayısı 196'ya çıktı! 

Nişantaşı Koru projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Projede yeni alınan yapı ruhsatlarının ardından bağımsız bölüm sayısı 196'ya yükseldi. İşte detaylar...

Nişantaşı Üniversitesi çok sayıda akademik personel alıyor! Son başvuru tarihi 15 Şubat 2023!

Nişantaşı Üniversitesi çok sayıda akademik personel alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 15 Şubat 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Nişantaşı Koru'da detaylar belli oldu!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında konumlanan projede, yüksek tavanlı evlerde ve daire büyüklüğünde geniş teraslarda kendi havuzuna girebilecek eşsiz manzaranın tadını çıkarabileceksiniz.

İDAŞ, Nişantaşı’nda yeni mağaza açtı!

50 yıldan fazla zamandır tecrübesiyle yaylı yatak sektörünün aranan markası olan İDAŞ, Nişantaşı’nda yeni mağaza açtı. 

DAP Yapı Nişantaşı projesin imar planı askıda!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü’nün 26 dönümlük arazisinin imar planı askıya çıkarıldı. DAP Yapı tarafından proje geliştirilecek arazi üzerinde konutlar için 10, ticari alanlar için 5 kat sınırı getirildi.

Nişantaşı Üniversitesi Londra'da yeni yerleşke açtı!

Nişantaşı Üniversitesi ilk yurtdışı yerleşkesini İngiltere’nin başkenti Londra’da açtı. Uysal, isteyen tüm öğrencilerin dönemlik veya yıllık bazda eğitim almak için gidebilecekleri Londra Yerleşkesi için hiç bir ek eğitim ücreti alınmadığını belirtti.

Nişantaşı'nda tadilat yapılan bina çöktü!

Nişantaşı'nda, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımı gerekleştirilen ve bir süre önce boşaltılan binanın içinde çökme meydana geldi. Tadilat yapılan binanın çökmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Develi Restaurant Nişantaşı ve Tuzla'da 2 yeni şube açacak!

Ünlü restoran zinciri Develi, yeni yatırımlarla büyümesini sürdürüyor. Develi Grubu, İstanbul Nişantaşı ve Tuzla Viaport’a açılacak iki yeni restoranı ve Viaport Develi Corner için 11 milyon TL yatırım yapacağını açıkladı.

Palivor Çiftliği Nişantaşı'nda açıldı!

İlk mağazasını geçen yıl Bebek’te açan Palivor Çiftliği, ikinci mağazasını önceki gün Nişantaşı’nda açtı. Konuklar bir yandan müzik eşliğinde sohbet ederken, bir yandan da Trakya’da üretilmiş özel şaraplarla peynir tadımları yaptı

Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası 29 Nisan'da açılıyor!

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Avrupa'nın En İyi Çiftlik Projesi" seçilen ve ilk mağazasını Aralık 2014'te Bebek'te açan Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası'nı 29 Nisan'da açıyor. Açılış kokteyline Emre Oral ve Kerem Oral ev sahipliği yapacak.

Bertuğbey İnşaat Bertuğbey Nişantaşı!

Bertuğbey İnşaat Bertuğbey Nişantaşı projesi İstanbul Şişli Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da inşa ediliyor. Otel alanı Marriott Hotel için ayrılan Proje konut, otel, ofis ve AVM alanları bulunuyor.

Bertuğbey Nişantaşı satış ofisi!

Bertuğbey Nişantaşı satış ofisi telefon numarası 0212 275 57 70 olarak belirlendi. İstanbul Şişli Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da yer alan proje yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü kantin işletme ihalesi 10 Şubat'ta!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Yerleşkesi'nde bulunan 25 metrekare alana sahip kantin ihale ediliyor. 1 yıllık işletilmek üzere ihale edilecek kantinin ihalesi 10 Şubat Salı günü saat 10.30'da yapılacak. İhalenin tahmini bedeli 53 bin TL.

İDAŞ nişantaşı Haberi

İDAŞ nişantaşı

Uykunun starı İDAŞ, Nişantaşı’nda bulunan yeni mağazasının kapılarını açtı. En kaliteli ürünlerin ve özel koleksiyonların olduğu yeni mağazanın açılışında İDAŞ Türkiye Satış Pazarlama Direktörü Bozkurt Şişman’ın yanı sıra başarılı sanatçı Özcan Deniz de yer aldı.

İDAŞ Türkiye Satış Pazarlama Direktörü Bozkurt Şişman, mağazanın açılışında yaptığı konuşmada, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni mağazamız, şehrin en prestijli noktalarından Nişantaşı’nda hizmete girdi. Yaylı yatak üretiminde ilklerin ve yeniliklerin öncüsü olmanın gururunu taşıyan bir marka olarak, yeni mağazamızın açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Nişantaşı mağazamızda, İDAŞ kalitesini yansıtan koleksiyonlarımız, tasarım ve konfor anlamında beğeni toplayan ürünlerimizle hizmet vereceğiz. Bu özel günde marka yüzümüz, değerli sanatçı Özcan Deniz de bize eşlik etti. Kendisine burada olup heyecanımıza ortak olduğu için teşekkür ederim.” dedi.

Özcan Deniz de İDAŞ’ın uzun...