05 / 05 / 2024

Ideal Standard Active banyo Serisi

Ideal Standard Active banyo Serisi

Dünya markası Ideal Standard, tasarım ve şıklık kavramlarını mükemmel bir denge ile yorumlayarak hayata geçirdiği Active Serisi ile günümüz banyolarını kolay bir dokunuşla göz alıcı bir yaşam alanına dönüştürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Standard & Poor’s’dan Türkiye'ye ilişkin olumlu haber! Türkiye’nin kredi notu yükseltildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’dan (S&P) Türkiye’ye ilişkin güzel bir haber geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu ‘negatif’ten ‘durağan’a yükseltti.

Standard-Poor's küresel ekonomik büyüme tahminini 2,9'a çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard-Poor's (S&P), küresel ekonomik büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 2,7'den yüzde 2,9'a çıkardı.

Öğrenciler için en ideal karne hediyesi Acer Aspire 3 uygun fiyatıyla satışta!

Karneler için geri sayımı başlarken velilerde hediye arayışına başladı. Bu kapsamda tatilinin keyfini çıkarmaya hazırlananlar için Acer Aspire 3 en ideal karne hediyesi olarak dikkat çekiyor.

Ford Tourneo Custom ve Connect active Nisan'da zamlandı mı? İşte 2023 fiyat listesi

Tourneo Custom, hem aileler hem de işletmeler için çok yönlü bir araçtır. Aileler için geniş iç mekanı ve işletmeler için yük taşıma kapasitesi ile ideal bir seçenektir. Ayrıca hem aileler hem de işletmeler için çok yönlü bir araçtır.

Ford Tourneo Connect active ve Tourneo Custom fiyatı ne kadar oldu? İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi

Premium iç mekana sahip Ford Tourneo Connect active  ve Tourneo Custom yine gözde olmayı başarıyor. Ticari amaçlar için tasarlanmış olsa da, aracın donanım seviyeleri ve özellikleri,  özel kullanıma da uygun hale getirilmiştir.  14 Mart 2023 fiyat listesi ne oldu? İşte detaylar...

Arnica Tesla Ergo Active Et14340 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica Tesla Ergo Active Et14340 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge,yüksek emiş motor gücüne sahip teknolojisiyle ve özel filtre sistemleriyle etkili temizlik performansı sunuyor.

Ford Tourneo Connect active ve Tourneo Custom fiyatı ne kadar oldu? İşte 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Premium iç mekana sahip Ford Tourneo Connect active  ve Tourneo Custom yine gözde olmayı başarıyor. Geniş ve çok kişili araç isteyenler göz bebeği olan Ford Tourneo Connect active  ve Tourneo Custom Şubat ayı fiyatları merak ediliyor. 15 Şubat 2023 fiyat listesi ne oldu? İşte detaylar...

Migros’ta Omo Active 37 lira, Finish Quantum 100’lü tablet 150 lira birden indirimde! 14 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Deterjan, yumuşatıcı, sıvı sabun, çamaşır suyu dahil çeşitli temizlik ürünlerinin büyük indirimlerle satışa sunulduğu Migros’ta, Omo Active Zor lekeler 4,5 kilogramlık paket 37 lira birden indirime girerek 112, 90 TL’ye, Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı 2.520 ml  97,90 TL yerine 25 lira indirimle 

Ford Connect ve  Ford Connect Active aralık ayında zam geldi! İşte Ford Connect ve Active 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Ford Connect ve Ford Connect Active fiyatlarına aralık ayında zam geldi. Peki Ford Connect ve  Ford Connect Active fiyatı bu ay ne kadar? İşte Ford Connect ve  Ford Connect Active 26 Aralık 2022 fiyat listesi.

BMW 2 Serisi'ne bu ay zam geldi mi? BMW Gran Coupe ve Active Tourer fiyatları kaç TL? 28 Kasım 2022 fiyat listesi

BMW 2 serisi fiyatları merakla araştırılıyor. BMW 2 Serisi Gran Coupe ile Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer fiyatları ne kadar oldu? En ucuz BMW 2 Serisi kaç lira? İşte 28 Kasım 2022 fiyat listesi...

Yuki Active 125 benzinli scooter 30 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yeni nesil güçlü aydınlatma sistemi ile güvenli bir gece sürüşü sağlayan Yuki Active 125 benzinli scooter fiyatları ne kadar? İşte Yuki Active 125 benzinli scooter 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

Yuki Active 50 benzinli scooter 29 Ekim 2022 fiyat listesi!

Teknik donanımının çok daha üstüne çıkabilen performansı ve etkileyici tasarımıyla dikkat çeken Yuki Active 50 fiyatları ne kadar? İşte Yuki Active 50 benzinli scooter 29 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ideal Standard Active banyo Serisi Haberi

Ideal Standard Active banyo Serisi

Dünya markası Ideal Standard, tasarım ve şıklık kavramlarını mükemmel bir denge ile yorumlayarak hayata geçirdiği Active Serisi ile günümüz banyolarını kolay bir dokunuşla göz alıcı bir yaşam alanına dönüştürüyor.

Modern hayatın yoğunluğu içerisinde kendimizle baş başa kalabildiğimiz nadir alanlardan biri olan banyolar, rahatlatıcı etkisinin yanı sıra tasarım ve estetiğin buluşma noktası olarak da dikkat çekiyor. Minimalist tasarım ve şıklık arasındaki mükemmel dengeyi Active tasarımıyla somutlaştıran Ideal Standard, banyolara yepyeni bir hava katıyor.

Ideal Standard’ın ünlü tasarımcılarından Franco Bertoli tarafından tasarlanan Active, geometrik şekli, yuvarlak kenarları ve ince hatları ile banyolarda hayranlık uyandıracak bir tasarıma imza atıyor. Tasarımındaki detayları ile hafiflik hissi veren ve her banyoyla mükemmel bir uyum sağlayan Active Serisi, banyolarında fark yaratmak isteyenlerin gözdesi olmaya aday.

Seride yer alan Active...