18 / 05 / 2024

Ideal Standard seminer

Ideal Standard seminer

Ideal Standard, Antalya'da düzenlediği eğitim seminerinde bayileri ile bir araya geldi. Eğitim Seminerinde, Ideal Standard Pazarlama Müdürü Nazan Dinçer tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerle birlikte yeni ürünleri tanıtıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Standard & Poor’s’dan Türkiye'ye ilişkin olumlu haber! Türkiye’nin kredi notu yükseltildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’dan (S&P) Türkiye’ye ilişkin güzel bir haber geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu ‘negatif’ten ‘durağan’a yükseltti.

Standard-Poor's küresel ekonomik büyüme tahminini 2,9'a çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard-Poor's (S&P), küresel ekonomik büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 2,7'den yüzde 2,9'a çıkardı.

Öğretmenlerin Eylül Dönemi Seminer Çalışmaları Başlangıç Tarihi Açıklandı: 4 Eylül 2023!

2023 2024 eğitim öğretim yılı için öğretmenlerin eylül dönemi seminer çalışmalarının başlangıç tarihleri merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2023 2024 eğitim öğretim yılında bu konu ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte öğretmenlerin Eylül dönemi seminer başlangıç tarihi…

Öğretmenlerin bu seneki semineri ne zaman başlayacak? Seminer online mi olacak? 

2022-2023 eğitim öğretim yılının bitmesiyle bir süre boyunca öğretmenlerin semineri başlayacak. Yaz tatili seminerlerinin ne zaman yapılacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. MEB, bu dönemki seminer tarihlerini açıkladı. Tarihlerin açıklanmasıyla online mı yoksa yüz yüze mi merak ediliyor

Öğrenciler için en ideal karne hediyesi Acer Aspire 3 uygun fiyatıyla satışta!

Karneler için geri sayımı başlarken velilerde hediye arayışına başladı. Bu kapsamda tatilinin keyfini çıkarmaya hazırlananlar için Acer Aspire 3 en ideal karne hediyesi olarak dikkat çekiyor.

Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yalın, sadeleştirilmiş bobber tarzı ve özelleştirilme için yazısız branda ile dikkat çeken Harley Davidson Softail Standard fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

Standard - Poor's: Avrupa Merkez Bankası, faiz artışına kapı açıyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard - Poor's (S&P) yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) Mart 2022'den itibaren piyasaları para politikası normalleşmesi için hazırlamaya başlayabileceğini belirtti.

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Haziran'dan bu güne hep aynı yönde seyreden Bitcoin ve Standard and Poors 500, 6 aydan sonra ilk kez Aralık’ta ayrıştı.

Şehir sorunlarından kaçış: İdeal şehir denemeleri başladı!

Titizlikle planlanan şehirlerin bile belli bir süre sonra tanınmaz hale gelmesi, sorunların çoğalması sebebiyle alınan derslerden de yararlanarak, geleceğin sığınakları olarak kabul edilen “ideal şehir” denemeleri başladı. Peki ideal şehir nedir? Nasıl olmalıdır?

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Elerman Nemutlu, Ayşe Eser Ozar ve Vedat Erol ortaklığında kuruldu.

Malatya ve Elazığ'da zemin etütleri en ideal noktada yapılacak!

Elazığ ve Malatya depremleri hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şehir merkezlerinde gerek Malatya gerek Elazığ'da zemin etütlerini en ideal noktada yapacağız." dedi...

Standard & Poor’s İngiltere’nin görünümünü durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P) İngiltere’nin kredi notunu teyit ederken, kredi notu görünümünü negatiften durağana çevirdi.

Ideal Standard seminer Haberi

Ideal Standard seminer

Dünyanın en büyük banyo gereçleri üreticilerinden Ideal Standard, bayi ve servislerine yönelik düzenlediği Eğitim Seminerini İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra Antalya'da gerçekleştirdi.19 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilen seminere Bayi yönetici ve çalışanları, yetkili servisler ve Ideal Standard çalışanları katıldı. 


Ideal Standard’ın dünyada öncülük ettiği teknolojilerin ve yeni ürünlerin tanıtıldığı seminerde teknik ve satış konularında eğitimler de verildi. Toplantılarda katılımcıların, yeni teknoloji ve ürünlerle ilgili görüşleri alınarak genel değerlendirmeler yapıldı, öneriler dinlendi.


Toplantıda konuşma yapan Ideal Standard Satış Müdürü Ahmet Turan Karaca; "Ideal Standard'ın 200 yıllık geçmişinden gelen güven ile Ideal Standard Türkiye olarak büyümeye, Türkiye'de yeni satış noktaları açmaya, ailemize yeni üyeler almaya devam ediyoruz. Şu an 69 satış noktamız bulunuyor. Hedefimiz bu sayıyı 100'lere çıkarmak. İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'da düzenlenen...