19 / 05 / 2024

İdealler Üzerine Uçmak

İdealler Üzerine Uçmak

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, ''Hem kar ediyoruz, hem markamız güçleniyoruz, hem büyüyoruz hem de dünya pazarında söz sahibiyiz'' dedi

138 dönümlük dev arazi üzerine kurulu ünlü fabrika satılıyor! Fiyatı ise dudak uçuklattı!

Naksan Holding’in dev bir fabrikası Kamu bankası Vakıfbank tarafından satışa çıkarıldı. Fiyatı ise adeta dudak uçuklattı.

Elon Musk'ın da içinde olduğu milyarderler kendi şehirlerini kuruyor!

ABD'de milyarderlerin San Fransisco'nun kuzey bölgesine şehir kuracağını açıklaması üzerine gözler zenginlerin kendilerine kurmaya başladığı şehirlere çevrildi. İçlerinde Elon Musk'ın da içinde olduğu milyarderler kendi şehirlerini kuruyor. İşte ayrıntılar...

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

AnadoluJet kasım ayına bomba kampanyayla başladı! Yüzde 30 indirimle uçma fırsatı!

Ucuz fiyata uçmak isteyenlere AnadoluJet'ten sevindirici haber geldi. AnadoluJet Kasım ayının belli günlerinde yüzde 30 indirim kampanyası başlattı. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Uçak biletiniz 1 TL! Acele eden 1 TL ile uçacak!

Uçmak isteyenler böyle bir fırsat kırk yılda bir gelir. Uçak bileti 1 TL! İşte detaylar!

Kamu kuruluşunda çalışmak isteyenlere müjde! Ulaştırma Bakanlığı duyurdu! 224 personel alımı yapılacak!

Kamu kuruluşlarında çalışmak isteyenler, yayınlanan her iş ilanına ekstra özen gösteriyor. İşte iş ayanlara Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın duyurduğu iş ilanı detayları!

Asgari ücrette yeni rakam! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş havalara uçar! Hiç kimse beklemiyordu, az önce belli oldu!

Milyonlarca kişinin sabırsızlıkla beklediği asgari ücret zammı üzerine açıklamalar peş peşe gelirken zam oranının açıklanmasına sayılı günler kaldı. Yeni iddia ortaya atıldı! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş sevinçten havalara uçar.

Avro Bölgesi'nde enflasyon rekor yenilerken 3 ülkede yüzde 22'nin üzerine çıktı!

Rusya-Ukrayna savaşının etkisi üzerinden vakit geçtikçe daha görünür hale gelmeye başladı. 3 Baltık ülkesinde enflasyon yüzde 22'nin üzerine çıktı. Avrupa ülkeleri enflasyonla boğuşurken, halkın alım gücü günden güne düşüyor.

Doğu Ekspresi'nde yeni seferler ne zaman başlayacak? Yolculuk kaç saat?

Doğu Ekspresi'ne hem yurt içinden hem yurt dışından gelen yoğun talep üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Turistik Doğu Ekspresi'nin dışında yeni turistik tren rotaları oluşturmak üzere harekete geçti. Turistik Doğu Ekspresi'nin yeni seferlerinin başlayacağı tarih de belli oldu.

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladı! Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar?

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladığını duyurdu. Bunun üzerine Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar? araştırılmaya başlanıldı. İşte detaylar!

Almanya Başkonsolosluğu’ndan Türklere müjde! Dışişleri Bakanlığı Almanya’ya personel alacak! Elinizi çabuk tutun

Almanya Başkonsolosluğu’ndan Avrupa’da çalışmak isteyen vatandaşlara güzel haber geldi. Türkiye Dışişleri Bakanlığı Almanya’ya personel yolluyor

Hisseli arsa üzerine ev yapılabilir mi?

Hisseli arsa, birden fazla kimsenin sahip olduğu arsa olarak ifade ediliyor. Hisseli arsa sahiplerine de hissedar deniyor. Peki, hisseli arsa üzerine ev yapılabilir mi? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Huawei'nin SUV'u ortalığın tozunu attıracak! İşte Huawei AITO M5 Modelinin Fiyatı Ve Özellikleri!

Otomobil severlerin büyük merakla beklediği Huawei'nin elektrikli SUV'u alıcıları ile buluştu. Tasarımı ile sınıfında tüm dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. İşte SUV piyasasını sallayacak AITO M5 Modelinin Fiyatı Ve Özellikleri...

İdealler Üzerine Uçmak Haberi

İdealler Üzerine Uçmak

     Kotil, Trabzon Gençlik Derneği tarafından Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen, ''İdealler Üzerine Uçmak'' konulu söyleşide yaptığı konuşmada, THY olarak her gün kendilerini hesaba çektiklerini belirterek, ''Bu hesaba çekmek kötü anlamda değil. Her gün uçaklar zamanında kalktı mı, uçaklar boş mu, dolu mu diye raporlar hazırlanıyor. Biz de buna göre yolumuzu belirliyoruz'' diye konuştu. 

     THY'nin 2003 yılında yeniden yapılandırılmaya başlandığını ifade eden Kotil, ''Dünyada çok büyük fark attığımız hava yolları var. Dünyada artık 'Almanlar, Fransızlar ve Türkler' diyorlar. Daha sonra 'Almanlar, Türkler ve Fransızlar' diyecekler, sonra ise 'Türkler ve diğerleri' diyecekler inşallah'' dedi. 

     Kotil, Türkiye'nin coğrafyasının havacılık için çok önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: 

     ''İyi ciro elde ediyoruz....