05 / 05 / 2024

İdil İki Enerji Sanayi ve Ticaret

İdil İki Enerji Sanayi ve Ticaret

İdil İki Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Enerji İletim Hattı tesis edilmesi TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından işletilmesi için 29 Ocak 2015 günü saat 10:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Nisan ayında elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı resmen açıkladı!

Milyonlarca kişi nisan ayında elektrik ve doğalgaza zam gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanından açıklama geldi. Nisan ayında Nisan ayında elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor?

Mustafa Aksoy hangi bankalarda çalıştı? Kaç dil biliyor? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Aksoy, kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim gördü? Hangi bankalarda görev aldı? Belçika’ya neden gitti? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mustafa Aksoy ile ilgili merak edilen her şey...

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Salih Tuncer Mutlucan kaç dil biliyor? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? Hangi görevleri yürüttü?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Salih Tuncer Mutlucan nerede doğdu? Nerede okudu ve hangi bölümde yüksek lisans yaptı? Kaç dil biliyor? Hangi bankalarda çalıştı? İşte Türk iş insanı Salih Tuncer Mutlucan ile ilgili tüm ayrıntılar...

Profilo BM4261EG 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo BM4261EG 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi,13 kişilik kapasitesi ve D sınıfı enerji verimliliği ile beklentilerinizi yüksek oranda karşılayarak hijyenik bulaşıklar elde etmenizi sağlar..

İnsanların acıları üzerinden milyarder oldular! Tam 573 kişi...

Koronavirüs pandemisi ve Ukrayna - Rusya savaşı yeni milyarderler yarattı. Oxfam'ın açıklamasına göre; savaş ve pandemi nedeniyle artan enerji ve gıda fiyatları nedeniyle zenginler servetlerine servet katarken, 573 kişi de milyarder oldu.

İdil'e 3 bin kişilik stadyum ile spor tesisi!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yaptığı açıklamada, "İdil'e 3 bin kişilik stadyum ile spor tesisi kazandırıyoruz" dedi.

Akkuyu ve Sinop santral inşaatında 7 bin kişi istihdam edilecek!

Akkuyu ve Sinop’ta kurulacak santrallerde çalışmalar devam ediyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Akkuyu ve Sinop’ta kurulacak santrallerde 7 bin kişi istihdam edileceğini açıkladı...

Aksa Enerji, Ordu Kozbükü hidroelektrik santralini satışa çıkardı!

Aksa Enerji Üretim AŞ tarafından, şirketin bağlı ortaklıklarından İdil İki Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'ye ait Ordu ilindeki Kozbükü hidroelektrik santralinin satışına karar verildiği bildirildi.

Emin Şirketler Grubu enerji yatırımı yapacak!

İmece usulü bir sistem ile insanları mal sahibi yapan Emin Üstün, bugüne kadar 80 bin kişinin ev ve otomobil hayallerini gerçekleştirdi. Geçen yıl enerji sektörüne de giren Üstün, ortaklık yoluyla 1’er MW’lık, 40 güneş enerjisi yatırımı yapacak.

Kiğılı İnşaat Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kiğılı İnşaat Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Nuri Kığılı ve Yaşar Katmer ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Bakırköy, Cevizlik Mahallesi'nde kuruldu.

Antalya Arena 550 konuta yetecek enerji üretiyor!

Antalyaspor'un Beşiktaş maçıyla kapılarını açacağı 33 bin kişilik yeni stadı Antalya Arena'nın çatısındaki güneş enerjisi panelleri, bir günde 550 konutun elektrik ihtiyacını karşılayacak kadar enerji üretiyor.

Enerji kimlik belgesi için gerekli belgeler!

Enerji kimlik belgesi düzenlemek üzere yetki belgesi almış olan ve meslek odalarından alınmış SMM belgesine sahip kişi ve kuruluşlardan bu belge alınabiliyor. Peki, enerji kimlik belgesi için gerekli belgeler nelerdir?

İdil İki Enerji Sanayi ve Ticaret Haberi

İdil İki Enerji Sanayi ve Ticaret

İdil İki Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından; Ordu İli, Mesudiye, Ulubey ve Kabadüz İlçesi sınırları içerisinde, 154 kV geriliminde yaklaşık 0+075, 4+289, 3+956 ve 24+142 kilometre olmak üzere toplam yaklaşık 32,4 kilometre uzunluğunda ''154 kV 2 x 1272 MCM Darıca-1 Hes-Darıca-2 Hes- Kozbükü Hes- Ordu Hes- Ordu 380 TM Enerji İletim Hattı''nın tesis edilmesi ve TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından işletilmesi amaçlanmaktadır.Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Güvenköy Köy Camisi

Toplantı Saati: 10:30

Toplantı Tarihi:29/01/2015

Proje Sahibi: TEİAŞ Genel Müdürlüğü...