04 / 05 / 2024

İdo Tatlısesin evi

İdo Tatlısesin evi

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo müzik dünyasındaki başarısıyla kendini ödüllendiriyor.Daha önce annesi Derya Tuna ile Zekeriyaköy'de villada yaşayan Tatlıses Maslak'a taşındı. İdo Eclipse Maslak'tan 1 milyon TL'ye daire aldı.

Dünyanın en pahalı evi Chateau d'Armainvilliers 425 milyon Euro'ya satışa çıktı!

Paris yakınlarında yer alan Chateau d'Armainvilliers satışa çıktı. Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Moğolistan'dan talipleri olduğu kaydedilen evin satışı gerçekleştiğinde dünyanın en pahalı evi unvanını da kazanmış olacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Evi kirada olanlar dikkat! Mart'ta doğru beyan etmeyene ceza var!

Bakanlık 4.5 milyon konutu, kira gelirinin doğru beyan edilmesi için takibe aldı. Vergisini gizleyen ev sahipleri tespit ediliyor. Düşük havale veya bir başka hesaba para gönderme konusu da takip ediliyor.

Birden fazla evi olanlara ek vergi mi geliyor?

Konut sektörüne ilişkin olarak yapılanacak olan yeni düzenlemeler doğrultusunda, birden çok evi olanlar için vergi düzenlemesi olacağı kaydedildi. Bu vergi düzenlemesi ile beraber, ikinci evlerden itibaren daha yüksek oranda vergi ödemesi olarak yapılması planlanıyor. İşte haberin detayları...

Migros'ta mama sandalyesi 349,90 TL’ye, 6’lı tatlı tabağı 149,90 TL’ye, oto bakım seti 79,90 TL’ye düştü!

Migros, hafta sonuna dev indirimlerle girdi. Bu doğrultuda, mama sandalyesi 349,90 TL’ye, 6’lı tatlı tabağı 149,90 TL’ye, oto bakım seti 79,90 TL’ye düştü. İşte 26 Kasım 2023 Migros fiyat listesi...

 Migros'ta filtre kahve makinesi 1.899 TL’ye, quartz ısıtıcı 299 TL’ye, Paşabahçe 6’lı tatlı tabağı 149,90 TL’ye düştü!

Kasım ayına dev indirimlerle giren Migros, tüm müşterilerini Migros şubelerine davet etti. Bu doğrultuda, filtre kahve makinesi 1.899 TL’ye, quartz ısıtıcı 299 TL’ye, Paşabahçe 6’lı tatlı tabağı 149,90 TL’ye düştü. İşte 1 Kasım 2023 Migros fiyat listesi...

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

Yok artık! Sadece telefon numarası aldı, 200 bin TL ödedi! Bu habere çok şaşıracaksınız!

Yaşanan bu ilginç olay şarkıcı İdo Tatlıses'in başına geldi. Eşine sürpriz yapmak isteyen Tatlıses yeni bir telefon numarası almak için günlerce uğraştı. Üstelik bu telefon numarasına 200 bin Türk Lirası ödemek zorunda kaldı. Peki neden? İşte detaylar...

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

Ev fiyatları ikiye katlandı! Doğru konutu bulmak için bu detayları gözden kaçırmayın! Ev almak isteyenler dikkat!

Ev fiyatlarının ikiye katlandığı bu dönemde doğru evi bulmak da zorlaştı. Ev alacak vatandaşlar 'Konut alırken nelere dikkat edilmeli?, Kendime uygun evi nasıl seçerim?' gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. İşte ev alırken dikkat edilmesi gerekenler...

İngiltere'nin en küçük evi satılıyor!

İngiltere'nin kuzey doğusunda bulunan Grimston Park'taki ülkenin en küçük evi satılıyor. 16 metrekare büyüklüğündeki ev için 235 sterlin isteniyor. 

İsrail Doğu Küdüs'te 5 binden fazla evi yıktı!

İHH Genel Sekreteri Durmuş Aydın, İHH Genel Merkezi’nde yapılan basın açıklamasında İsrail'in 1967 yılından bu yana Doğu Kudüs'te 5 binden fazla evi yıktığını dile getirerek milyonlarca Filistinliyi evsiz bıraktığını dile getirdi. 

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

İdo Tatlısesin evi Haberi

İdo Tatlısesin evi

Şarkıcı İdo Tatlıses yeni evi için 1 milyon TL ödedi. İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo müzik dünyasındaki başarısıyla kendini ödüllendiriyor.




Daha önce kendine lüks bir cip alan İdo şimdi de aradığı evi buldu. Daha önce annesi Derya Tuna ile Zekeriyaköy'de villada yaşayan Tatlıses Maslak'a taşındı.




Genç şarkıcı Maslak'ta bulunan Eclipse Rezidans'tan 1 milyon TL değerinde lüks bir daire aldı.


Habertürk



Haber Korkusuz Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Daha önce kendine lüks bir cip alan İdo Tatlıses,  şimdi de aradığı evi buldu. Daha önce...