03 / 05 / 2024

İdris Güllüce iş kazaları değerlendirmeleri

İdris Güllüce iş kazaları değerlendirmeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, katıldığı televizyon programında Çevre ve Şehircilik Bakanlığının çalışmaları hakkında bilgi verdi. Güllüce, “İş kazalarının sıfıra indirilmesi için çalışıyoruz” dedi.

İdris Güllüce'den Mustafa Ak'a ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Keçiören Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen "E-Tahsilat Uygulaması KİOSK Cihazı'nın Tanıtım Programı"nın ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti.

İdris Güllüce: Türkiye'de 7 milyon riski yapı var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'kentsel dönüşümde rant var' eleştirilerine cevap verirken ilginç bir istatistiği paylaştı. Güllüce Türkiye'de 7 milyon yapının riskli yani depreme dayanıksız olduğunu söyledi.

İdris Güllüce: Dönüşüm Yıldırım için mecburiyet!

Estetikten uzak yapıların yerine Yıldırımlıların modern, güvenli ve sosyal donatı alanları ile zenginleştirilmiş yapılarda yaşamalarını sağlayan Yıldırım Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile gençleri bir araya getirdi.

İdris Güllüce: Yabancıya konut satışı ihracat sayılmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği'nce (İMSİAD) düzenlenen toplantıya katıldı.

İdris Güllüce: 7 milyon bina yenilenmeli!

Bursa'da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSIAD) üyeleriyle bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce Türkiye'de 7 milyon yapının riskli olduğunu söyledi.

Yunusemre dönüşüm projesine İdris Güllüce'den destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ilçe için büyük önem arz eden kentsel dönüşüm projesiyle ilgili brifing verdi.

İdris Güllüce Divriği Ulu Camii'sini gezdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Sivas'ın Divriği ilçesindeki Divriği Ulu Camisi ve Darüşşifası'nı gezdi.

İdris Güllüce Çanakkale'ye çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çanakkale’de ziyaret ettiği belediyelere çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti. Kentlerinde ilk kez bir bakan gördüklerini söyleyen Yeniceliler, Güllüce’ye yoğun ilgi gösterdi.

İdris Güllüce: 3 katlı tünel projesinin ÇED raporunu hallettik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, boğaza yapılacak 3 katlı geçiş tüneliyle ilgili, "3 katlı tünelin dün ÇED Raporu’nu hallettik. 1-2 güne imzalıyorum" dedi.

İdris Güllüce Let’s do it etkinliğine destek verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, çocuklarla birlikte çevre temizliğine destek verdi.Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Dünyada çevre temizliği konusunda Pendik’te düzenlenen etkinlikte çöp topladı.

İdris Güllüce M’expo projesine destek verdi!

İdris Güllüce, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın fuar projesi M’Expo’ya destek verdi. Bakan Güllüce, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’expo için, “Projelerini getirsinler, onay verelim” ifadelerini kull

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm için 1 milyar 350 milyon lira harcandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul’da "Kentsel Dönüşüm Aileleri"nin katılımıyla düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı.

İdris Güllüce: Yeni bir imar planı hazırlayacağız!

Bakan İdris Güllüce, “ Herkesin ‘evet’ diyebileceği bir imar yönetmeliği ve ‘O’kilometrelik bir imar kanunu hazırlayıp toplumun huzuruna sunacağız ” ifadelerini kullandı.

İdris Güllüce iş kazaları değerlendirmeleri Haberi

İdris Güllüce iş kazaları değerlendirmeleri

Bakan Güllüce, katıldığı televizyon programında Çevre ve Şehircilik Bakanlığının çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Bütün Avrupa’daki inşaat miktarı kadar Türkiye’de de inşaat olduğunu söyleyen Bakan Güllüce, “Tüketim olarak baktığınız zaman kum, çimento, demir olarak 400 – 500 milyon Avrupa nüfusunun tükettiği kadar biz çimento ve demir tüketiyoruz. Bizim inşaat hamlemiz çok fazla bundan dolayı kazalarda çok olabilir demek istemiyorum, kimse böyle yorumlamasın bunu ama bu problemimizi görüyorum bu kadar çok inşaat yapılıyor. Metrolar yapılıyor, havaalanları yapılıyor, marmaraylar yapılıyor, konutlar yapılıyor, adliye binaları yapılıyor yani Türkiye inşa ediliyor. Müthiş bir seferberlik var. Bu yüzden de yeterince eğitilmemiş diyebileceğimiz fazla sayıda insanımız buralarda çalışıyor.” dedi.


Bakan Güllüce konuşmasına şöyle devam etti:


“İki tane dezavantajımız var. Çok miktarda inşaat yapmak ülke açısından avantaj, kaza açısından dezavantaj....