02 / 05 / 2024

iett 2014 World Corporate Games

iett 2014 World Corporate Games

İETT Futbol Takımı, 25 ülkenin katıldığı 2014 World Corporate Games oyunlarında İngiltere Liverpool’da şampiyon oldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da futbol oynadığı İETT Futbol Takımı başarısını bu yıl katlayarak devam etti.

Elite World Otelleri rotasını yurtdışına çevirdi!

2014 ve 2015 yıllarının kendileri için yatırım yılı olduğunu ifade eden Elite World Otelleri Zincir Genel Müdürü Ünsal Şınık, yüzlerini yurtdışına çevirdiklerini ifade etti.

Realty World Türkiye Kupası Ödül Töreni gerçekleşti!

Gayrimenkul sektörünün prestijli markası Realty World Türkiye’nin 2014 yılında başarı gösteren emlak ofisleri ve danışmanlarını ödüllendirdiği geleneksel Türkiye Kupası Ödül Töreni, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirildi.

Corendon'a World Travel Avvards 2014 ödülü verildi!

Merkezi Antalya'da bulunan Corendon Turizm şirketine, Belçika'nın en prestijli turizm sektörü ödüllerinden "Best Destination Management Company Europe 2014" ödülü verildi. Gecede ödülü alan Corendon Belçika Genel Müdürü Ufuk Mestan konuşma yaptı.

İzmir, World Travel Market Fuarı'na katıldı!

İzmir, İngiltere' nin başkenti Londra'da bugün başlayan ve 6 Kasım 2014'e kadar devam edecek olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarında yerini aldı..

Oto World Asya iletişim!

Teslimlerine 2014 yılı Aralık ayı içerisinde başlanması planlanan Oto World Asya iletişim bilgilerine göre projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0216 392 22 22...

Fraser Place Anthill İstanbul, World Travel Awards'tan ödülle döndü!

Ant Yapı’nın Bomonti’deki binası Anthill Residence’ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul, bu sene 21.si düzenlenen World Travel Awards 2014 yarışmasından ödülle döndü.

Elite World, eğitime destek vermeye devam ediyor!

Elite World Hotels, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle eğitime destek vermeye devam ediyor. Toplum Gönüllüleri Vakfının (TOG) 2014 yılında gerçekleştireceği bütün etkinliklere mekan sponsoru olarak imza attı.

Tissue World İstanbul 25-26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek!

TISSUE WORLD İSTANBUL 2014 Konferansı UBM Tarafından, İstanbul’da İlk Kez 25-26 Eylül Tarihlerinde WOW Kongre Merkezinde Düzenlenecek. Erken Kayıt Avantajı 8 Ağustos’a Kadar Devam Ediyor.

ONS İncek Residence, WAF 2014'te finalde!

ONS İncek Residence, Dünya Mimarlık Festivali kapsamında düzenlenen ve mimarlık dünyasının en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen WAF (World of Ararchitecture Festival) 2014'de finale kalma başarısını gösterdi.

Business World Emlak Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Business World Emlak Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Abdulnaser Alabdin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz 2014 tarihinde Esenyurt, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Ons İncek Residence World of Ararchitecture Festival'de finale kaldı!

ONS İncek Residence, Dünya Mimarlık Festivali kapsamında düzenlenen ve mimarlık dünyasının en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen WAF ( World of Ararchitecture Festival) 2014'de finale kalma başarısını gösterdi.

Elite World Hotels, eğitime destek vermeye devam ediyor!

Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın (TOG) 2014 yılında gerçekleştireceği bütün etkinliklere mekan sponsoru olarak imza atan Elite World Hotels, çalışanlarıyla birlikte TOG'un düzenlediği İstanbul-Sulukule Dönemsel Projesi'ne de ev sahipliği yaptı...

Pendik Oto World Asya teslim tarihi!

Dükkanların ve mağazaların satış sürecine devam edilen Pendik Oto World Asya teslim tarihi Aralık 2014 olması öngörülüyor. 4 katlı olarak dizayn edilen projede banka kredisi kullanmak mümkün...

iett 2014 World Corporate Games Haberi

iett 2014 World Corporate Games


İETT Futbol Takımı Dünya çapında 27 yıllık geçmişe sahip olan spor tutkunu çalışanlar için düzenlenen Türkiye’nin en büyük kurumlar arası spor festivali Corporate Games Oyunları’nın 2012 ve 2013 yıllarında futbol takım kategorisi şampiyonu olmuştu. Bu başarı üzerine İETT World Corporate Games 2014 oyunlarında 6’lı futbol kategorisinde 28-29 Haziran tarihlerinde gerçekleşen turnuvaya davet edildi. Turnuvada İETT Futbol Takımı 9 maçın 9’unu da alarak şampiyon oldu.


Corporate Games ilk defa 1988 yılında Amerika’nın California eyaletinde yapıldı. Dünya kurumsal oyunları 2014 yılında Liverpool City’e verildi. Oyunlar 25 ülke, 5 kıta, 22 bin 500’ün üzerinde kuruluş, 1 milyonun üzerinde katılımcı ile gerçekleşti. 


Turnuvanın sıralaması ise şu şekilde;   


1    İETT    İETT İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ     48

2    SWINTON S    SWINTON INSURANCE  ...