03 / 05 / 2024

İGDAŞ vezneleri

İGDAŞ vezneleri

Doğalgaz faturaları, anlaşmalı bankalar aracılığı ile ödenebildiği gibi İGDAŞ veznelerine gidilerek de ödenebiliyor. Peki, doğalgaz faturası nereye yatırılır? İşte doğalgaz vezneleri ve veznelerin çalışma saatleri...

Doğalgaz faturası internetten ödenir mi?

İGDAŞ faturaları, İGDAŞ'ın veznelerinden ödenebildiği gibi; yetkili bankalar aracılığı ile de ödenebiliyor. Peki, doğalgaz faturası internetten ödenir mi? İGDAŞ vezneleri nerelerde var? İşte İGDAŞ ödeme noktaları..

ING ve İGDAŞ doğalgaz faturalarınıza 3 taksit fırsatı sunuyor! 

ING ve İGDAŞ arasında gerçekleştirilen özel iş birliğiyle doğalgaz faturalarınıza artık 3 taksit imkanı sunuluyor! Bu kampanya kapsamında ING kredi kartınızla İGDAŞ'tan yüklü miktarda gelen doğalgaz faturalarını bu kampanya ile kolaylıkla ödeyebilirsiniz. İşte bu özel kampanyanın detayları...

İGDAŞ, Üsküdar'da arsa satıyor! Ticaret ve konut imarlı arsanın fiyatı 1.3 milyar TL!

İstanbul Üsküdar'da yer alan 14 bin 258 metrekarelik dev arsa 1.3 milyar TL'ye satılıyor. İGDAŞ, ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

İGDAŞ’tan yüksek faturası olanlara jest! Bu sayede rahat edeceksiniz!

İGDAŞ, İstanbul’u ilgilendiren yeni bir açıklamada bulundu. 16 banka ile anlaşma sağlandığını duyuran İGDAŞ, bu anlaşma kapsamında artık doğalgaz faturalarının taksitlendirilebileceğini açıkladı. Maliyetlerin artması ile bu açıklamalar, İstanbulluların ilgisin çekti. İşte detaylar…

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk bir hanenin en büyük giderlerinden biri olan Doğalgaz ödemelerinizde 1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk İnternet Şubesi  veya Albaraka Mobil üzerinden banka kredi kartları ile yapılan İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı sunuyor.

 İŞKUR'dan yeni işçi alımı ilanı! İBB İGDAŞ personel alımı yapacak! İŞKUR’dan yeni müjde!

İBB İGDAŞ 20 mühendis ve 50 teknik personel olmak üzere toplam 70 personel alımı yapacağını duyurdu. İGDAŞ, iş başvuruların başladığını ve 31 Ocak 2023 tarihinde sona ereceğini belirtti.

ING doğalgaz faturalarına da el attı! ING ve İGDAŞ el ele…

ING bank müşterilerine özel kampanyalarına devam ediyor. İGDAŞ'ta doğalgaz faturalarına 3 taksit imkanı. Hemen başvurun! İşte detaylar!

İGDAŞ açıkladı! Yaklaşan kış öncesinde faturalarda yeni döneme girildi! İşte detaylar!

İGDAŞ'ın yaptığı yeni anlaşma uyarınca İstanbul'daki vatandaşların, doğalgaz faturalarında yeni döneme girildiği açıklandı. İşte detaylar!

İstanbullular dikkat! Cep yakan doğal gaz faturalarına vade farksız taksit imkanı…

Havaların soğumasıyla birlikte vatandaşı kara kara düşündüren en kritik kalemlerden biri olan doğal gaz faturası için yeni bir yöntem devreye girdi. İGDAŞ, bankalarla yaptığı anlaşma sonucunda faturaların vade farksız taksitle ödenebileceğini açıkladı. Uygulama, belirtilen tarihlerde geçerli olacak.

Doğalgaz faturanız 150 TL üzerinde geliyorsa dikkat! 3 taksit yapılacak!

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden Bankkart ile İGDAŞ'tan yapılacak tek çekim fatura ödemelerine 3 taksit yapılacağını açıkladı.

KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi bugün!

İBB iştiraki KİPTAŞ, İstanbul'daki muhtelif alanlarda konumlanan 26 dükkan ve 6 arsayla, İGDAŞ mülkiyetinde bulunan taşınmazları 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde satıyor. KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi bugün gerçekleştiriliyor.

KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi yarın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, İstanbul’da muhtelif alanlarda yer alan 26 dükkan ve 6 arsayla, İGDAŞ’ın mülkiyetindeki gayrimenkulleri 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde açık artırmayla satışa çıkarıyor. 

KİPTAŞ 26 dükkan ve 6 arsayı, İGDAŞ 1 bina ve 1 arsayı satıyor!

KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi 23 Haziran Çarşamba günü gerçekleşecek. Müzayede de KİPTAŞ bünyesinde bulunan 26 dükkan ve 6 arsa, İGDAŞ bünyesindeki 1 bina ve 1 arsa satılacak.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması! 

GDAÜ Ulaştırma Bakanları Toplantısı'na katılan  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi hakkında açıklamada bulundu. 

İGDAŞ vezneleri Haberi

İGDAŞ vezneleri

Doğalgaz faturası nereye yatırılır?

Doğalgaz faturaları, anlaşmalı bankalar aracılığı ile ödenebildiği gibi İGDAŞ vezenelerine gidilerek de ödenebiliyor.


İGDAŞ Çalışma saatleri : 

Sabah 08:00 - 12:00 Öğle 13:00 - 17:00 arasıdır. 


Vezne Çalışma saatleri : 

Sabah 08:15 - 12:00 Öğle 13:00 - 16:45 arasıdır. 


Hizmet Binalarında Müşteri Kabul saatleri: 

Sabah 08:15 - 12:00 Öğle 13:00 - 16:45 arasıdır.


Cumartesi günleri; AVCILAR, BAĞCILAR, SULTANGAZİ, ŞİŞLİ, ÜSKÜDAR, SANCAKTEPE, MALTEPE ve PENDİK şubelerimizde abonelik, sözleşme ve fesih işlemleri yapılmaktadır.


Doğalgaz vezneleri..

Adalar Veznesi Maden Mah. Çınar Cad. No:36 Büyükada / İST

Anadolu Bölge Merkez Veznesi 

Cumartesi Açık Resmi Tatiller Hariç Çavuşoğlu Mh. Yakacık Cd. No:43 Kartal / İST


Arnavutköy Vezne Merkez Mah. Adaş Sok. No:6 Arnavutköy/İST


Avcılar Veznesi 

Cumartesi Açık Resmi Tatiller Hariç Üniversite Mh. İstiklal Cad. Aslan...