10 / 05 / 2024

iğde OSB arsa satışı

iğde OSB arsa satışı

Niğde Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) sanayi parseli talep eden müteşebbislere 3 günde arsaları tahsis edildi.

Bu şehirlerde hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor! Tüm detaylar tek tek açıklandı!

Amerika, Asya, Avrupa ve Türkiye gibi pek çok yerde milyonlarca kişi sonı zamanlarda sık sık gündeme gelen barınma krizi ile savaşırken, ABD'de kimi kasaba ve şehirlere taşınmak isteyenlere hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor.

Bursa ve Kayseri'de 4 arsa satılacak!

Bursa ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu satış ihaleleri 31 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak Kayseri'de KDV'den muaf 5 arsa satıyor!

Özvatan Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Kayseri'de 5 arsa satacak. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa fırsatı! İhalesi 18 Ekim'de!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 4 bin 602 metrekare alana sahip.

TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi: 81 ilde geçerli olacak! TOKİ başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konut, işyeri ve arsa satışı yeniden devreye girecek. TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi geldi! 81 il için geçerli başvuru şartları neler?

Arsa alırken tapuya gitmek şart mıdır? Arsa tapu alım işlemleri nasıl olur?

Yatırım fırsatları arasında değerlendirilen arsa alımı müşteriler için bazı önemli hususlara dikkat etmeyi gerektirir. Güvenli bir arsa bulmak, zaman alıcı ve meşakkatli bir süreç olabilir. Peki bu arsa alırken tapuya gitmek şart mı ve arsa tapu alım işlemi ve sözleşmesi nasıl olur?

Boğaziçi Arsa Lapseki'de imarlı arsa satışları başladı! 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Boğaziçi Arsa Lapseki, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 15 dakika mesafede, boğazın kalbinde hayata geçiriliyor. Peki Boğaziçi Arsa Lapseki'de arsa büyüklükleri ve fiyatlar ne kadar? 

Milli Emlak'tan 24 bin 300 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Hem imarlı hem de ucuz arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 24 bin 300 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Hem imarlı hem de ucuz arsa arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ'den yeni indirim kampanyası! Az önce resmen açıklandı! TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa alanlar hemen baksın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlara yönelik yeni indirim kampanyası başlattı. İşte ayrıntılar...

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Şahinbey'de imarlı arsa fırsatı!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın metrekare birim fiyatı 2 bin 400 TL olarak belirlendi.

İstanbul’da İmar Yönetmeliği değişiyor: Deprem konteyneri zorunlu olacak!

İstanbul'daki çürük yapı stokunu depreme karşı güçlendirmek amacıyla İBB yasal mevzuatta gerekli değişiklikleri yapmak için adım attı. İstanbul’da İmar Yönetmeliği değişiyor: Deprem konteyneri zorunlu olacak!

Euro euro olalı böyle zulüm görmedi! Kaybettiği değere hemen bakın, neler oluyor

Avrupa'da enflasyon yükselmeye devam ediyor. Euronun ekim ayı içerisinde kaybettiği değer ise herkesi şaşkınlığa uğrattı.

iğde OSB arsa satışı Haberi

iğde OSB arsa satışı

Niğde Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 4 firmaya arsa tahsisi yapıldı.

Karaman Habercisi'nde yer alan habere göre; Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, yazılı açıklamasında, sanayi parseli isteyen müteşebbislere 3 günde 4 sanayi tesisi arsa tahsisi yapıldığını açıkladı.

OSB'nin 5. bölge teşvikleriyle sağladığı cazip imkanlarla yatırımcıları çektiğinden bahseden Altunbaş, "Pandemi sürecine rağmen yatırımcıların yoğun ilgi odağı haline gelen Niğde OSB'den sanayi parseli talep eden müteşebbislere 3 günde 4 sanayi tesisine arsa tahsisi yapıldı. İlimize ve ülkemize katma değer sağlayacak ve istihdamı artıracak yeni kurulacak tesislerin hayırlı olmasını temenni ediyor, müteşebbislerimize ilimiz adına teşekkür ediyorum" ifadeleri...