05 / 05 / 2024

ığdır yatırım planı 2017

ığdır yatırım planı 2017

16 Nisan'da Türkiye'nin kazandığını, 4 Haziran'da da Iğdır'ın kazanacağını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "Havaalanı, toplu konut, hastane, doğalgaz, üniversite ve diğer büyük hizmetlerimizle bu şehre üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz."

Yabancı sermaye Türkiye’ye yatırım yapmak için fırsat kolluyor!

QNB Genel Müdürü Ömür Tan, Türkiye ekonomisinde normalleşme süreci için 2 yıla ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Yabancı yatırımcı Türkiye’ye girmek için hangi üründe, nerede ve ne zaman girecekleri konusuna bakıyor” dedi.

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı oldu!

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı olmayı başardı. Borsada hâlâ çok ucuz hisseler olduğunu ifade eden Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, yabancı yatırımcının da dönmesiyle endekste artışın devam edeceğini söyledi.

TSMC, Tayvan'daki yeni yatırım planını açıkladı!

Dünyanın en büyük çip üreticisi TSMC, CNBC'ye yaptığı açıklamada, Tayvan'daki gelişmiş bir çip paketleme tesisine 2,9 milyar dolar yatırım yapmayı planladığını belirtti.

Kilometresi düşürüşmüş araçlarla ilgili emsal karar!

Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, "gizli ayıp" kapsamında kalan kilometresi düşürülmüş ikinci el araçla ilgili sorumluluğun, bilmese bile satıcıda olduğunu kararlaştırdı. İşte tüm detaylar...

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

Herkes şapkasını önüne alıp yatırım planı yapmalı!

Hürriyet yazarlarından Elir Ergu, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile röportaj gerçekleştirdi. Hamdi Akın, yeni gündemi ve yatırımları değerlendirdi ve “Yatırım ortamı giderek iyileşecek." dedi...

23 maddede site yönetimlerinde yönetici-müdür müesseseleri!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, 'site yönetimlerinde yönetici-müdür müesseseleri' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Yıldırım'da imar planı devrimi!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde uzun vadeli geleceğe yönelik yatırım planı hazırlandı. Bölgede, 3/1 lik imar düzeni 4 yılda tamamlandı.

Kuzu Holding'ten İzmir'e yatırım atağı!

Büyük inşaat gruplarından biri olan Kuzu Holding, rotasını İzmir'e çevirdi. Kuzu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu, "İzmir'e 2 milyar TL'lik yatırım planımız var" diye açıklama yaptı.

ABD'li demiryolu şirketinden Eskişehir'e yatırım planı!

ABD'nin dünyada tanınan lojistik firması Greenbrier'in Üst Yöneticisi Bill Furman, Anadolu Üniversitesini ziyaret etti. AÜ Rektörü Prof. Dr. Gündoğan, "Greenbrier'in Eskişehir ve ülkemize yatırım yapması için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Akfen Holding 5,5 milyar TL'lik yatırım planı yapıyor!

Akfen Holding, iştirak satışlarından elde ettiği geliri farklı iş kollarına yatırıyor. Yeni şehir hastanesi projeleriyle ilgilenen holding, öğrenci yurtları da kuruyor. Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav toplamda 5,5 milyar TL’lik yatırım planları olduğunu açıkladı.

2017'de 2.1 milyar dolarlık yatırım planı!

Ekonomi Bakanlığı tarafından Mayıs 2017'ye ilişkin "Uluslararası Doğrudan Yatırım Verileri Bülteni'' yayınlandı. Verilere göre, 2017'de yatırım teşvik belgesi düzenlenen 133 proje kapsamında yatırım tutarı 2,1 milyar dolara ulaştı.

Marj Yapı'dan 2019'a kadar 150 milyon TL'lik yatırım planı!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Marj Yapı, Lotus 16 Suadiye projesine başladı. 30 milyon TL'lik yatırımı bulunan firma 2019'a kadar 150 milyon TL'lik yatırım planlıyor.

ığdır yatırım planı 2017 Haberi

ığdır yatırım planı 2017

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Iğdır'da 4 Haziran'da yapılacak İl Genel Meclisi seçimine ilişkin, "Burada ilçelerimize, beldelerimize, köylerimize, Iğdır'a oy vereceksiniz. 'Üçlü olsun, güçlü olsun' diyoruz yani yerel yönetimler, hükümetimiz, Cumhurbaşkanımız beraber olsun. Aynı anlayışla üçlü olsun, güçlü olsun." dedi.


AK Parti İl Başkanlığınca, İl Genel Meclisinin Danıştay tarafından feshedilmesinin ardından 4 Haziran'da yapılacak seçime katılacak adaylar için Gençlik Merkezi'nde aday tanıtım toplantısı düzenlendi. 

- "Kazanan Iğdır olacak, bu seçim Iğdır seçimidir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya da 16 Nisan'da Türkiye'nin kazandığını, 4 Haziran'da da Iğdır'ın kazanacağını söyledi.


16 Nisan'da önemli bir referandum yapıldığını, yurt içi ve dışında "hayır" kampanyaları yürütüldüğünü anımsatan Kaya, "Uyum yasaları geçerken 'hayır' oyu verenlerden birçok insanın pişman olduğunu göreceksiniz çünkü yapılan düzenlemeler bu ülkenin...