04 / 05 / 2024

ihale ile inşaat işi

ihale ile inşaat işi

Karabük Belediye Başkanlığından, Karabük Merkez'de kat karşılığı inşaat işi 16 milyon TL'ye yaptırılacak. İhale, 28 Haziran Perşembe günü saat 15:00'de yapılacak

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

İnşaat sektörü konut projeleri için yeni imar alanları talep ediyor!

Bursa'da inşaat yapı müteahhitleri ile inşaat sektöründe yer alan üyeler kentte yeni imar alanları için talepte bulundu.

İnşaat sektöründeki hareketlilik kamyon satışlarını yüzde 54 arttırdı!

Deprem bölgelerinin yeniden inşasının yanı sıra Marmara Bölgesi’nde hızlanan kentsel dönüşüm projeleri ile inşaat kamyonu satışları ilk yarıda yüzde 54 yükseldi. İşte detaylar...

İnşaat demiri güncel fiyat listesi açıklandı! Fiyatlar resmen tavan yaptı! 29 Haziran 2023 demir fiyatları

Dolar kurunun rekor seviyelere ulaşması ile inşaat demir fiyatları resmen tavan yaptı. İnşaat demiri güncel fiyat listesi açıklandı! Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 29 Haziran 2023 demir fiyatları.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 4 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe bugün indirim yağmuru başladı. Demir fiyatlarına büyük indirim gelmesi ile inşaat demir fiyataları dip rakamlara geriledi. Peki bugün inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 4 Kasım 2022 1 ton demir fiyat listesi.

İnşaat maliyetlerine pandemi etkisi!

İnşaat maliyet endeksi verilerine bakıldığında, 2021 yılı mart ayında bir önceki yılın aynı ayına kıyasla yüzde 31,97 artış gösterdi. Endekste yaşanan artış ile inşaat malzemelerinde yaşanan yükseliş etkili oldu.

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

Nalbur sahibi ile inşaat işçileri arasında kavga: 1 ölü! 

İstanbul Beyoğlu'nda daha önce kavgalı oldukları öğrenilen nalbur dükkanın sahibi ile inşaat işçileri arasında çıkan silahlı kavgada bir inşaat işçisi hayatını kaybetti.

İnşaat sektöründe zam tartışması!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un, inşaat sektörünün ana girdisi olan demir ve çimentoya son aylarda yapılan zamları eleştirmesi, çimento ve demir-çelik sektörü ile inşaat sektörü arasında zam tartışmasna neden oldu. 

İnşaat sektöründe yapay zeka kullanımı!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Botmore Technology kurucusu Aydın Özçekiç ile inşaat sektöründe yapay zekânın nasıl kullanıldığını masaya yatırdı...

Türk şirketleri, Güney Kore ile inşaat projelerinde iş birliği yapabilir!

Türk şirketlerinin Güney Kore şirketleriyle üçüncü ülkelerde iş birliğine ve ortak yatırımlara açık ve istekli olduğunu dile getiren Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, bunun özellikle yurt dışı müteahhitlik sektörleri ve inşaat projelerinde olduğu gibi diğer sektörlerde de yapılabileceğini anlattı. 

İnşaat sektörünü kolaylaştıracak yazılım!

Bursa'da iş takibi süreçlerinin yönetilmesini sağlayan yazılım İmperium ile inşaat sektöründeki yönetim süreçlerinin tümü gerçek zamanlı olarak sisteme girilip, raporlanabiliyor.

ihale ile inşaat işi Haberi

ihale ile inşaat işi
Karabük Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhaleye çıkacak olan işin toplam bedeli 16 milyon TL olarak belirtiliyor. İhale 28 Haziran Perşembe günü saat 15:00'de kapalı teklif usulü ile yapılacak


İlan için