14 / 05 / 2024

İHKİB Kültür Merkezi

İHKİB Kültür Merkezi

1996 yılında Milli Eğitim Bakanlığı ile İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği, Teşvikiye semtindeki tarihi Sadrazam Said Paşa Konağı'nda, ''İHKİB Kültür Merkezi'' adında bir kültür merkezi kuracaklarmış.

Denizli Büyükşehir'den Çameli ve Serinhisar'a kültür merkezi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar ve Çameli İlçesi'ne kazandırdığı "Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi" ile "Hayri Dev Kültür Merkezi" bugün açılacak.

Malatya Büyükşehir'den yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentte yeni bir kültür merkezi daha inşa ediyor.

Şehit Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Niğde'nin Bor ilçesinde hayata geçirdiği Şehit Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılıyor.

Niğde Ömer Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir için memleketi Niğde’de inşa ettiği Kültür Merkezi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Yeşilyurt Kültür Merkezi'nin ihale süreci tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar ilçesinde inşa edeceği Yeşilyurt Kültür Merkezi için ihale sürecini tamamladı.

Denizli'ye Yaşam ve Kültür Merkezi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi kente şimdi de Yaşam ve Kültür Merkezi projesi kazandırıyor.

Kocaeli Arslanbey Kültür Merkezi şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için hayata geçirdiği Kocaeli Arslanbey Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı.

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği Kabadüz Kültür Merkezi ve Belediye hizmet binası projesinde sona geldi.

Unkapanı Kültür Merkezi'nin yerine dev Kültür Ve Yaşam Merkezi geliyor!

Unkapanı Kültür Merkezi’nin yıkılma kararının alınmasının ardından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok "Unkapanı Kültür Merkezi’nin yerine bir yıl içerisinde büyük çok amaçlı kültür ve yaşam merkezi yapacağız” dedi.

Çayırhan Kültür Merkezi açılışa hazır!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 10 senedir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi'ni açılışa hazır hale getirdi.

Ordu Korgan'a kültür merkezi geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Korgan için hazırlanan Kültür Merkezi Projesi’ne İlçe Belediyesi hizmet binası da dâhil edilerek fonksiyonel bir yapıyı daha ortaya çıkarmaya hazırlanıyor

Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Her İlçeye Kültür Merkezi' projeleri hayat bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Ordu Gölköy'e kültür merkezi geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy'e kütüphaneye, kafeden saunaya kadar birçok birimin bulunduğu kültür merkezi inşa edecek. Proje 2 dönümlük arsa üzerinde yapılacak.

İHKİB Kültür Merkezi Haberi

İHKİB Kültür Merkezi



Moda Kültür Merkezi'miz doğuyor


Bu binaya dikkat!


Tekstil ve konfeksiyon alanında üretim, ihracat ve araştırma yapan kurum ve kuruluşlara bilgi desteği vermek, sosyal aktiviteler yapmak üzere MEB ile İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği Sadrazam Said Paşa Konağı'nda ''İHKİB Kültür Merkezi''ni kuruyorlar.


Haşim ÖZ


   İHKİB'in faaliyete başladığı günden beri gerçekleştirmek istediği üç projeden birini oluşturuyor bu kültür merkezi. Bunlardan birincisi sektörün ihtiyaç duyduğu orta kademe emekçisinin yetişmesiydi. Bunun için bir okul oluşturmak gerekiyordu ki bu düşün temeli geçenlerde atıldı. Hem sektöre, hem de Türkiye'ye yakışır bir okulla sektöre yönelik doğrultuda Avcılar'da bir lise için birinci adım tamamlandı.


Hürriyet 28 Mayıs...