17 / 05 / 2024

ihracatçı firmalara sağlamam avantajlar

ihracatçı firmalara sağlamam avantajlar

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir, inşaat sektöründe yabancı yatırımcılara satış yapan birçok inşaat firması olduğuna dikkat çekerek, “İhracatçı firmalara sağlanan bir dizi avantajın, yabancılara konut satanlara da sağlanması gerektiğine inanıyoru

Türkiye'ye petrol ihracatı için tarih verildi

Irak Petrol Bakanı Hayyan Abdulgani, Irak’tan Türkiye’ye petrol ihracatının yeniden yapılması için Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), petrol firmaları ve Türkiye ile anlaşma sağlanacağını duyurdu. İşte haberin ayrıntıları...

Fındık ihracatı belli oldu! Türkiye'de İlk 2 ayda 358 milyon dolarlık fındık ihraç edildi

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KFİMB) 2023-2024 sezonu fındık ihracat rakamlarını bildirdi. Buna göre, 2023-24 ihracat sezonunun ilk 2 ayında 54 bin 251 ton fındık ihracatı karşılığında 358 milyon 353 bin 228 dolar gelir sağlandığı açıklandı.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Erler tarafından kuruldu.

Demir-çelik sektörleri 2023'ün ilk yarısında ihracatın yüzde 12,7'sini üstlendi! Demir fiyatları 27 Temmuz 2023!

Demir-çelik sektörleri Haziran'da Türkiye ihracatına 2,3 milyar dolarlık destek verirken 2023'ün ilk 6 ayında ise 13,6 milyar dolarlık ihracata imza atan sektörler, küresel talepteki durgunluğa rağmen Türkiye ekonomisine önemli katkı sağladı.

İhracatçı rekabetçi kura, iç piyasa enflasyona odaklandı!

Ortak Akıl Danışmanlık Kurucusu Dr. Yılmaz Sönmez, kurdaki dengelenmenin ihracatçıya avantaj sağlayacağını belirterek, “Ancak yönetilemeyen enflasyon iç piyasada durgunluk yaratabilir” ifadesini kullandı.

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Hülya Sağır ve Alper Muammer ortaklığında kuruldu.

İhracatçı 13 milyar liralık kredi çekti

Türkiye İhracat Kredi Bankası, 2022 yılında 19,6 milyar dolar kredi ve 25,4 milyar dolar sigorta desteği sağladı. 2.500’ü aşkın ihracatçıya ise kefaletle 13 milyar liradan fazla kredi kullandırıldı.

Kuru meyvede ihracat şampiyonu belli oldu! 402 milyon dolar gelir sağlandı!

Kuru meyvede ihracat şampiyonu açıklandı. 2023 yılıyla birlikte geçen yılın verileri de bir bir açıklanıyor. Kuru meyvenin ihracat şampiyonu 402 milyon dolar gelirle dikkat çekmeyi başardı.

Türkiye’nin 8 aylık mobilya ihracatı rekor kırdı!

Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri sektörü, senenin sekiz ayında Türkiye ihracatına 5, 45 milyar dolar katkı sağlarken mobilya sektörünün ihracatı ise 3, 11 milyar dolara ulaşmış oldu.

Fındık ihracatı yaklaşık 2 milyar dolar kazandırdı! 5 Eylül 2022 fındık fiyat listesi..

Türkiye'den geçtiğimiz 12 aylık dönemde yaklaşık 2 milyar dolarlık fındık ihracatı gerçekleştirildi. Yapılan açıklamada son 12 ayda 340 bin 147 ton fındık ihraç edilerek, 1 milyar 986 milyon 44 bin 569 dolar gelir sağlandığı ifade edildi. İşte 5 Eylül 2022 fındık fiyat listesi..

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aybek Uluçay ve Arar Turizm İnşaat A.Ş. tarafından kuruldu.

Munzur Elektronik Sağlık İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Munzur Elektronik Sağlık İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ersoy Kanberoğlu tarafından kuruldu.

ihracatçı firmalara sağlamam avantajlar Haberi

ihracatçı firmalara sağlamam avantajlar


Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, inşaat sektöründe yabancı yatırımcılara satış yapan birçok inşaat firması olduğuna dikkat çekerek, “Biz de çuval dolusu para getiriyoruz. İhracatçı firmalara sağlanan bir dizi avantajın, yabancılara konut satanlara da sağlanması gerektiğine inanıyoruz” dedi. KDV oranlarının da konut üreticisini zorladığını vurgulayan Demir, "KDV'den dolayı bizden konut almayan çok kişi oldu. Bu uygulamadan vazgeçilmesini istiyoruz. İnanıyorum ki cumhurbaşkanımız başbakan olarak kalsaydı, bu oranları indirirdi" diye konuştu.  


YENİ PROJELER GELİYOR


Yeni projelere başlama hazırlığında olduklarını da vurgulayan Demir "İzmir Gaziemir'de ve İstanbul Sultangazi'de 2 yeni proje planlıyoruz" şeklinde...